vorel napsal:
V případě volby prezidenta jsou pro mě důležitější než „program“ vlastnosti charakterové.
Ty prostě u obou favoritů postrádám, jeden je želé, druhej špinavej
Neumím z nich vybrat menší zlo, takže do druhýho prostě nepudu a budu spokojen že snižuju účast
Pokud se tam náhodou vyskytne kdokoliv kromě Bobo tak pudu.
Ano Hicxi, hypoteticky i Táňu nebo Dienstbiera, jejichž program mi dost nevyhovuje
U mě se to láme na charakteru, ne na mešitách nebo romštině
stejně je kníže pro mě jediný možný kandidát, ačkoliv vím, že první kolo ovládne zeman s fischerem kvuli masám lidí, kteří jiné kandidáty naznají.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Ke vší úctě k panu knížeti, přečtěte si něco hlavně o restitucích, podníkání, když nemáte ochotu číst o vystupování a jednání http://cs.wikiped...warzenberg
Nejhorší je, že slušní lidé do politiky v tomto státě nepůjdou. V případě přímé volby prezidenta nakonec je to jedno, i když součastník dokázal i při okleštěných pravomocích nasrat skoro celou slušnou část národu. Ale alespoň aby nebyla další mezinárodní ostuda.
https://www.zonerama.com/rop1
rop napsal:
Ke vší úctě k panu knížeti, přečtěte si něco hlavně o restitucích, podníkání, když nemáte ochotu číst o vystupování a jednání http://cs.wikiped...warzenberg
Nejhorší je, že slušní lidé do politiky v tomto státě nepůjdou. V případě přímé volby prezidenta nakonec je to jedno, i když součastník dokázal i při okleštěných pravomocích nasrat skoro celou slušnou část národu. Ale alespoň aby nebyla další mezinárodní ostuda.
ja proste chci, aby se odpurci šišlámu dostali CO NEJDRIVE do mainstream politiky..
je hrozna ostuda, ze to zadny z politiku vice napravo poradne neresi
napr. kandidujici Sobotka par let nazpet ZRUSIL vystoupeni Wilderse v Senatu nebo parlamentu nebo kde to bylo..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
milan enduroskola napsal:
teda franz dneska na ct24 moc nezáří .........
no prave.... on ma takhle podivnou a nepresvedcivou osobni prezentaci uz od devadesatejch let, co jsem ho zaznamenal...
Modrej prezident by byl super for, dokonce by asi v zahranici daleko vic poslouchali co rika, aby pochopili, proc jsme si zvolili takovyho exota. A v tom je prave ten problem, protoze by z toho nakonec vypadlo, ze jsme ho zvolili jen proto, ze je to exot a to je zalostne malo. Ten maly cesky svejkovsky policek establishmentu by se nam tim vratil jako poradna herda do zad.
Maiali nel Fango!
milan enduroskola napsal:
teda franz dneska na ct24 moc nezáří .........
no prave.... on ma takhle podivnou a nepresvedcivou osobni prezentaci uz od devadesatejch let, co jsem ho zaznamenal...
Modrej prezident by byl super for, dokonce by asi v zahranici daleko vic poslouchali co rika, aby pochopili, proc jsme si zvolili takovyho exota. A v tom je prave ten problem, protoze by z toho nakonec vypadlo, ze jsme ho zvolili jen proto, ze je to exot a to je zalostne malo. Ten maly cesky svejkovsky policek establishmentu by se nam tim vratil jako poradna herda do zad.
Krásně řečeno .
Jinak Hicksi chápu, že je to pro tebe důležitý, ale nemyslím si že je uplně vhodný tam procpat takovýho ****a, když by se to dalo do politiky dostat tolika jinejma způsobama. Už jen proto, že naprostá většina lidí Zemana z tohohle důvodu volit nebude, a proto pochybuju, že za to bude nějak extrémně lobovat.
Franz sice vypadá jako exot, ale hloupý není. Je z něho cítit trochu nejistota, ale není se čemu divit. Je úspěšný ve svém oboru, neobyčejně vzdělaný, kultivovaný a pracovitý člověk, jehož přehled v oblastech historie a umění je obdivuhodný. Myslím, že si zaslouží svůj díl uznání, rozhodně větší, než příspěvky některých kecalů, jejichž horizont nesahá za řídítka jejich motorky. Žádnou herdu do zad bych neočekávala, naopak by mě zajímalo, jaká potence by z jeho případného působení ve funkci ještě vyšla najevo. Myslím, že by to byla hezká lekce nejenom našim zaběhlým podvodníčkům (a to jsem mírná), ale i všem kecalům z Bruselu.
Ano, jediná věc která mě znejistila je právě Franzova neschopnost udržet hovor konkrétním směrem, bez odbíhání a pomáhání si různými přívlastky. Dlouho jsem o tom špekuloval a nakonec jsem dospěl k tomu, že je by mi to u potenciálního prezidenta opravdu vadilo. A dost mě to štve, protože jsem za ním stál celou dobu.
Takže dám hlas Vrchnímu hajnýmu.
Kdyby teď Franz vystoupil s tím, že přesvědčí své voliče a vzdá se kandidatury ve prospěch hajnýho, měl by do budoucna nesmrtelný kredit a kdyby to voliči akceptovali byl by hajný v prvním kole. Ale kdyby jsou....však víte
Nedávno sem zaslechl: "U všech revolučních a zásadních událostí v této zemi byli studenti." A tak si říkám proč by zvolení Franze nemohlo být pomyslnou politickou revolucí? Co si budem vykládat je na něm znát nervozita a nezkušenost ale a to nechci nijak srovnávat - Havel na to připravenej taky moc nebyl.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Souhlasím, ale jak jsem psal, mě by tahle věc vadila násobně víc než tetování. Přeci jenom umění komunikace v tváří tvář ostatním státníkům jiných zemí je věcí důležitou.
1. je to inteligent a gentleman, ale nikomu to nevnucuje
2. má politické a životní zkušenosti
3. nenadbíhá KSČM
4. je to lesník
5. nehrozí, že po případném zvolení vyhlásí stupidní amnestii
Woodman napsal:
Karel Schwarzenberg for president,
a to proto, že
3. nenadbíhá KSČM
4. je to lesník
Woodman napsal:
Karel Schwarzenberg for president,
a to proto, že
3. nenadbíhá KSČM
4. je to lesník
zítra (nejpozději v sobotu) dostane ode mě hlas!
Jo,ode mne taky.
taky, taky
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90