ty jo ja budu taky fesak i kdyz to neni presne jak jsme se dohodli jelikoz pani slibovala nemozne tak se chlapci poprali s mym navrhem dobre
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
xHackerM napsal:
ZAVÍRÁME KRÁM, PADÁME NA HUBU... Čágo a dobrou noc všem!
Tak už se taky těším, vnuk ji už taky tady na obrázku viděl.
Je pěkná . A Michala obdivuji za jeho výdrž, že ho vzniklé problémy a někdy i naše hloupé řeči neodradily.
xHackerM napsal:
ZAVÍRÁME KRÁM, PADÁME NA HUBU... Čágo a dobrou noc všem!
Tak už se taky těším, vnuk ji už taky tady na obrázku viděl.
Je pěkná . A Michala obdivuji za jeho výdrž, že ho vzniklé problémy a někdy i naše hloupé řeči neodradily.
Nevadilo by ti, že to nepošlu přímo na tvoji adresu, ale na odběrné místo u Malika? Už teď mám balíků až nad hlavu...
xHackerM napsal:
Ahoj všem,
vše klaplo dle dohody. Dnes ráno v 5:37 jsem se osobně sešel s ředitelem reklamky na benzíně na dálnici D5. On i jeho kolegové jeli do Německa na veletrh a dle slibu dovezli naše kšiltovky. Ve voze byla i paní, která způsobila všechny komplikace a osobně se mi omluvila, poté už jsem ji neviděl a šel na kávu s panem řídícím. Musím řici, že je to velice příjemný člověk, promluvili jsme si o jejich firmě, o firmě, kde pracuji já, o veletrhu, kam jedou, ale samozřejmě i o mojí objednávce. Je to jednoznačně selhání jedince, které se může přihodit v každé firmě bez ohledu na odvětví, kterému se věnuje. Brand Promotion patří mezi špičku ve svém oboru a v České republice skutečně nemá konkurenci. Sám jsem pátral po jiných firmách a žádná nenabídne to, co oni. Takže i když byla objednávka takto zkomplikována, věřím, že kvalita zpracování bude pro každého kladnou stránkou věci. Protože vás zajímalo, jaký profesní osud bude mít zmiňovaná paní v Brandu, tak na toto jsem dostal také odpověď. Dostala výstrahy a s firmou se rozloučí. Je to nepochopitelné, přijít o práci kvůli 93 čepicím, ale s rozhodnutím ředitele souhlasím, když si tak vybavím SMSky, maily, které jsme si s paní vyměnili za poslední čtvrt rok, ale i komentáře tady na fóru vzhledem k jejich firmě, kde nebyli postaveni do zrovna dobrého světla. Nemohl jednat jinak.
Sledoval som to čapicove story od sameho začiatku, a musim priznať, že som obdivoval tvoju kľudnu povahu aj napriek takym to okolnostiam. Jedna kapitola tvojho života je už zdarne za ťebou tak, sa chcem opytať či v blizkej buducnosti neplanuješ druhe kolo objednavok tejto už skoro legendarnej čapice pre vahavcov a novych členov partaje. Je mi samozrejme jasne, že sa musi ešte chvilku počkať kym ta ustretova pani opusti firmu pripadne vstupi do seba alebo, ešte jej možeš dať gentleman-sku poslednu šancu na reparat!... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.