I za mě díky,,,,počasí dle mě ideální ... i to blatíčko prověřilo naše možnosti,
domů jsem přivezl dvě lopaty bahna .... jediné mě mrzí, že nemám žádné fotky...
Parukar napsal:
I za mě díky,,,,počasí dle mě ideální ... i to blatíčko prověřilo naše možnosti,
Která skupina jsi byl? Možná se tu u mě něco najde, dávám to do kupy.
| BMW F650GS | 2000 |
Parukar napsal:
Která skupina jsi byl? Možná se tu u mě něco najde, dávám to do kupy.
Díky za nabídku, ja už se našel... Stačili dva dny detoxikace ...
Ale az stáhnu od Zdendy ty fotky v RAWu, to bude mazec
Za mě +2 taky velké díky organizátorům. Ty voe fak to jde i když to klouže a navíc je to celkem pr.el. Jen to umývání. Hrůza. A to mi z toho ještě pořád něco padá. Všade tráva a bláto. Ale PARÁDA!
Podle mě opět super akce, která mi něco dá.
Už se dostávám do "normálu". Perfektní akce, bláto - ač nemusím, díky za něj. Mělo by začít pršet, aby se motorka umyla sama. Vůbec se mi do toho nechce. Zkrátka, RADARKA NEMÁ CHYBU!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
hobr napsal:
Už se dostávám do "normálu". Perfektní akce, bláto - ač nemusím, díky za něj. Mělo by začít pršet, aby se motorka umyla sama. Vůbec se mi do toho nechce. Zkrátka, RADARKA NEMÁ CHYBU!
Ja zadnej lestic nejsen , ale nejakou peci sem ji musel dat , uz sem ji umyl v tom snehu a brecce na chalupe a dneska to dotahnul dokonce, to banno slo vpohode, ale ta trava sla dost blbe drzala v kazdym zahybu
Upravil schrek dne 15.04.2013 13:12
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Díky všem,hlavně Rudovi za organizaci a oběma instruktorům,Milan opravdu nejen sám umí,ale dokáže i učit..Když jsem viděl tu podmáčenou louku,netušil jsem co tam budu dělat,a ani mě nenapadlo že nás naženou do těch kaluží...Ale super,ještě že tam to bahno bylo,sám bych do toho nešel.A pohled na Marka na těch Touranckách (smekám),tak to člověka nakopne...Panu domácímu a osazenstvu Radarky taky díky,tradičně výborné zázemí.
VojtechPolicky: ja taky opravoval riditka je super ze to jen povolis natovnos v sileblocich a je to rovne , ale budu muset uz koupit novou trubicku do silmbloku uz je vymackla
Čeština můj koníček
na radarce sem byl poprve, jako doprovod a spis se odreagovat s prateli coz se mi povedlo.. musim rict ze obsluha, jidlo i zazemi vyborny , Pertla taky nezklamal se svou pulnocni navstevou ve stanu a s celovkou na kebuli ...
jediny co me prekvapilo a s cim sem se nikde nikdy nesetkal je placeni pobytu za DEN..nikoliv za NOC . Vzhledem k tomu ze dost lidi prijelo v patek az nekdy mezi 18-21h a odjizdeli v nedeli kolem 10h..je to uplne nesmyslny
semtex napsal:
na radarce sem byl poprve, jako doprovod a spis se odreagovat s prateli coz se mi povedlo.. musim rict ze obsluha, jidlo i zazemi vyborny , Pertla taky nezklamal se svou pulnocni navstevou ve stanu a s celovkou na kebuli ...
jediny co me prekvapilo a s cim sem se nikde nikdy nesetkal je placeni pobytu za DEN..nikoliv za NOC . Vzhledem k tomu ze dost lidi prijelo v patek az nekdy mezi 18-21h a odjizdeli v nedeli kolem 10h..je to uplne nesmyslny
Přijedeš ráno zajezdíš si na pozemku který má někdo pronajatý a musí za něj platit, dvakrát jdeš na záchod a proto že jsi slušný člověk spláchneš a poté si umeješ ruce tzn., že si na ně pustíš vodu i ta stojí peníze. Je potřeba odvézt OÚ turistický polatek. Navečer se zbalíš a pěkně odjedeš a tohle všechno za tebe zaplatí člověk, který tě v životě neviděl a možná už neuvidí. Ten pozemek co jsme tak krásně pojezdili se musí taky vrátit technikou do normálu za využití techniky, PHM a lidské síly. Nebylo by to krásné. V životě to tak nefunguje.
Uznávám moje chyba, měl jsem to upřesnit v podmínkách účasti na enduroškole. Příště se polepším.
Jinak děkuji všem zúčastněným za krásný kulturní zážitek (bylo mi blbě ještě v úterý) a zase někdy někde. Rád jsem poznal některé nové tváře schované za svými nicky, ale stejně si Vás některé už zase nepamatuji
Upravil joe dne 17.04.2013 14:19
Sem byl dneska na evidenčce, abych konečně přihlásil osmikilo a tachnik mi řekl, že jsem to mohl aspoň vojet vapkou. Asi je zvyklej na leštěnky. A to jsem to vykalužil, tak to bylo čistý.
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
JOE: ja teda nemel zadnej problem stim ze bych mel platit za den, je pravda ze jsme to tam zvalchovali pekne a nekdo to musi dat dporadku, nejakou tu vodu spotrebuje a kdyz chce muze dat sprchu a za poplatek 120,- luxus
Hlavne dej dohromady nejak video at se muzem podivat, a myslim si ze to nebyla posledni enduroskola na Radarce jak se tu kdesi psalo
Upravil schrek dne 17.04.2013 20:49
Čeština můj koníček