Koupil jsem nedávno o Joea gumy a super na offíku a suchý silnici, na mokro tu ale klouže a musíš si dát pozor. Už mě to taky překvapilo a to nejezdím na kolenou sem tam to zkusím trošičku položit víc než jsem zvyklý ale opatrně. Vyzkoumal jsem, že pokud je silnice hrubá tak cajk i v mokru ale pokud jsou tam takový ty zkurvený.. záplaty hladký tak tam to klouže jako sviňa. A kort když jseš v náklonu!! Jinak ale zpokojenost mám je už 2 měsíce a dobrý a Ruda taky super. Honza
ake pneu?
Ja ficim na E10 ci mokro sucho, pokial je pneu nezjazdena to 1/3 tak na vode no problemo. Potom to uz do naklonu trochu klzne obcas, ale da sa.
Samozrejme musi byt bordel z cesty pri dazdi uz zlezeny, ak naprsi a je len oprsane, tak na mokrom prachu klze aj Ta najsamlepsia pneu aka moze byt
copo@centrum.sk
trochu som naskreckoval pneu do garaze, este sada E07 dojde, tu by som na jesen a zimu chcel skusit.
No, ale cez mesiac som cakal na Mitasky a na E07 este chvilu budem
copo přiložený následující obrázek:
[70.63Kb]
Upravil copo dne 22.05.2014 14:51
copo@centrum.sk
gs1150sg napsal:
Čau chlape.
Potřebuju pneu a koukal jse na MC60 Getaway.Máš je? Dík
Za tu cenu je lepší si koupit E-10, MC 60 nižší nájezd a chování stejné (testoval jsem v roce 2012). Skladem je nemám, ale mohu je dovézt ze Zlína
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
chtěl jsem se zeptat jaké my doporučíš duše na 100/90/19 mám od tebe Mitasky E07.
Každou chvilku mi ujde kolo, tak jsem to rozhodil a duše je cajk zatím jen jeden flastr ale asi bude už řídká nebo co. Nechci aby mě to někde překvapilo na silnici tak bych ji radši vyměnil. Díky Honza
Nevim co doporuci Ruda ale ja pouzivam continental duse
Upravil schrek dne 28.08.2014 07:41
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček