Jarda BMW GSA napsal:
Ahoj, taky díky za super akcičku každému, kdo se na její uspořádání podílel. Super lidičky, kamarádi, stroje. Pivo a jídlo bylo takřka NonStop :-), kafe a kofola taky, místo pro stan, hlídaný motorky, perfektně připravená vyjížďka, nepršelo a svítilo sluníčko, prostě super. Zdravím z Teplic, nepamatuju si všechny jména, ale určitě Ahoj Cycli, Honzo, Abbe, Prezi, Kosťo,Miloši, Fanoši, Deny a Vláďo :-), Bluesbery, atd.... Taky zdravím Standu (Advik), ať se brzo uzdraví a stoupne zase do stupaček.
Děkuji Jardo, dělám pro to všechno.
Emilio napsal:
Jinak bylo dobrý,že přijel i Advik(Standa co měl tu nehodu na korsice)
Tímto ho zdravím!
Jinak Stando,až mě příště budeš vyprávět jak skáčeš ty čtyřmetrové duny,tak prosím tě nepadej,měl jsem ruce v kapce,tak jsem te nemohl včas chytit....
Jo a máš pěkný fofrklacky
Nezapomeň uhánět tu pojišťovnu a ambasádu!
Děkuji, budu se snažit.
A taky děkuji Magdě a Lukesovi za možnost účastnit se srazu.
A všem za podporu, rád jsem Vás zase viděl, ... za projížďku na pořádný motorce, a tak ...
Emilio napsal:
To bych neřekl,že pro někoho kilo je asi velká suma,příště to Cycli bude muset zlevnit na 99kč....
Jinak když se bavíme o penězích,tak jsem z vevisem udělal takovou sbírku(omlouvám se,že to bylo za zády organizátorů)
Jednalo se o finanční podporu pro Hickse,když má tu novou osmistovku,aby si mohl dopřát co uzná za vhodné,třeba nové svody,když původní má promáčklé,tudíš tam má jiné tlaky v motoru
Nevím jestli se charitativní výběr povedl nebo né,každopádně částka se vyšplhala do výše megamaximálnímožné částky tří korun
Až se domluvíme s vevisem jak částku předat,Hicks může ihned finanční prostředky použít(částka je nezdanitelná)
Jinak mě mrzí,že Hicks se nepřišel za všema ukázat,představit nebo případně vzdělit nové zážitky či poznatky!!*pissed*
Příště to jistě musí napravit!
Tečka
Tak to je ale pruser,protoze ja vubec nevim,kde ty 3 koruny jsou.Jestli je mas ty Emilio tak doufam,ze jsi je Hicksovi nestihl nainvestovat do akcii.To by zaplakal.Jestli je mas doma,tak mi je posli.Mam moznost mu je do pristiho srazu ulozit na slusny urok.
Jo muj prispevek s individualnim vstupnym nijak nesouvisel se vstupnym u Cycliho.100 kc je symbolicka castka a jestli si za to Cycli postavi barak,tak nas pozve na kolaudacku.Jo a ja pro nekoho krome individualniho vstupneho taky treba misto vyjizdky zajistim individualni program.Zacne to prednaskou o makrobioticke strave,dale pouceni o skodlivosti alkoholu a na zaver bude na vyber mezi predvadeckou firmy Zepter a Hicksovym vypravenim o dejinach nabozenstvi,predevsim pak islamu.(Na to se sam tak tesim,ze si asi vyjizdku budete muset udelat beze mne!)
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
vyber mezi predvadeckou firmy Zepter a Hicksovym vypravenim o dejinach nabozenstvi,predevsim pak islamu.(Na to se sam tak tesim,ze si asi vyjizdku budete muset udelat beze mne!)
ty jses na moje evangelia uz moc prezralej... na to je pozde
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no no no nooo rejpalové už toho nechte jak z stupnym tak i z islamem..... ja ještě neslyšel kolik bylo rano těch promylí tak se chlubte vevis co kolik????
když ho miluješ není co řešit
fifa napsal:
no no no nooo rejpalové už toho nechte jak z stupnym tak i z islamem..... ja ještě neslyšel kolik bylo rano těch promylí tak se chlubte vevis co kolik????
Bohuzel tam nebyl Pepe s merakem.Kazdopadne patek jsme meli trochu divocejsi.Ale i potom vsem jsem dokazal po tme postavit stan a pak jsem vycerpanim spal az do rana!
Toz Jime,jak jsme mohli jet na jih,kdyz podle buzoly jsme jeli smerem k S jako sever.A i ta rucicka ukazovala na druhou stranu a protoze je cervena,tak predpokladam,ze ukazuje smerem na jih jako ze je tam teplo!
Mrzí, že jsem musel v sobotu jít stavět. Tak trošku jsem doufal, že ještě dojedu, ale tchán mě drtil na stavbě až do půl deváté. Za ten pátek Cyclimu taky dík, jídlo, pití a stany ... paráda přesně podle mého gusta. Tu projížďku si někdy projedu až bude čas jen nevím z jaké křižovatky se startuje
Až bude čas tak taky hodím fotky na net. Vevis běsnící na koni a Emilio s popraskanejma žilkama v očích jak funěl do trubky to se musí vidět.
Sakra ke sbírce bych se taky přidal, pošlete mi číslo účtu já tam taky pošlu tu korunu jako příspěvek.
Jo a Vevis, měřák měl Hasan, stačilo se jen zeptat. Já mám dobrý spalování 0,2 ale Hasan 1,2 i když pro něj nic moc. Se celkem držel, normálně to je 2,8. Takže pánové díky moc a doufám že se zase brzo uvidíme. Že by horská akce ????
Tak koukám, že to byla opravdu povedená akcička. Příští rok prosím vymyslete jiný termín, než když je Kolštejnský okruh v Branné, abysme taky mohli já a Batman dorazit (pokud to nebyl záměr).
Jinak by mě zajímalo, kolik z těch stolových spáčů bylo tak dobrých, že za mě zmákli i záchodové spaní s klikou?
Batman forever :-)
Ku...,to je pocasi na p...!Se chci jet projet! A to se pocasi na srazu nekomu nelibilo!Dnes mi prijde,ze to byla absolutni nadhera!
No bejt tenhle tejden sraz, tak tam budu sám. Vyšlo to akorát.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi