M-C-N 2013 - Liška, Révai a spol. na cestě na Kavkaz
Přidané 26.03.2014 12:41
A mne sa to taki lubilo.ja televizi moc nedam ale dyz suu tam motocygle tak to sleduju.navic tadyk byli motocygle beemwe.A diky moc Pavle za prani s fotkou do nemocnice.
Upravil Bohumil dne 26.03.2014 14:07
Kupredu spatki ni krok...
Přidané 26.03.2014 14:09
Pavle hezky jsi mu odpověděl.I když je to asi zbytečný.To je akorát zase nějakej závistivec,kterej se schovává v internetové diskuzi. Mě se to líbilo,bylo to pěkný.Mojí paní se to taky líbilo.Je to dobře,že se něco o motorkách konečně dostává do televize a měli by jsme za to být vděčný.Jen tak dál.
Přidané 26.03.2014 14:21
No tak to s tím závistivcem, to se Ti v tomto případě moc nepovedlo. Ten pán rozhodně není z těch, kteří jezdí na motorce jen okolo baráku.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Přidané 26.03.2014 15:41
No asi nejde o to kdo kde jezdí, spíš o to šťourání. Vždyť u televize je dole takovej ten knoflík co ji umí vypnout. Samozřejmě každý má o cestování tu svoji představu, prosadit něco v komerční televizi je jiný než to pouštět kámošům. Chápu tu reakci, podle mě velmi pěkně a vtipně sepsanou .
Přidané 26.03.2014 17:25
Panove, nechtel jsem stourat. Jen napsat svuj nazor. Myslel jsem, ze se to smi. Nikdo mi nemusi vykladat jaky je jezdit na motorce. Vim dobre i to, jak je tezky neco udelat, parkrat jsem se o to taky pokousel, shodou okolnosti se stejnym chlapem za kamerou. A kdyz se to nekomu nelibilo, taky mi to vzdycky rekl. Nebo taky spis napsal. I kdyz jsem si to pachal za svy a do telky to nenutil. Reci o tom, ze se vsechno da vypnout, to jsou porad jen reci. Ja se taky vzdycky tesim na cokoli o motorkach a Pavlovi Suchymu s Jawou jsem sel v Brne potrast rukou a podekovat za neskutecnej zazitek, kterej mi svejma zapiskama z cest zprostredkovat. Uprimne, stejne jako byla uprimna jeho cesta. Moto cestou necestou mi prislo plytky, tak jsem to napsal. I kdyz tam byly baworsky motorky a Lisak. Slibuju, ze uz to neudelam. Je vam lip
Přidané 26.03.2014 17:41
Já jsem to nechtěl původně komentovat, ale prostě mi to nedá. Já jsem taky vděčný za každý pořad, který se o motorkách v televizi ukáže. Sledoval jsem všechny díly, nemůžu říct, že by se mi vysloveně nelíbily, a je mi jasné, že způsob prezentace může být různý, a každý na to může mít jiný názor. Souhlasím ale s "františkem" v tom, že mi to také přišlo plytke a tenhle typ rádoby humoru moc nemusí. Spíš dávám přednost dokumentům v jejich strohé oznamovací syrovosti. Berte to tak, že je to jen můj názor. Až budou další díly, budu se určitě zase na ně dívat, ale přeci nemusím se vším souhlasit.
Upravil Miho dne 26.03.2014 17:42
Přidané 26.03.2014 19:30
Tak kluci maj rádi motorky, udělali si fajn výlet a ještě z něj pro nás pořídili pěknej pořad. Taky se na nás mohli vys.. a bez štábu a záběrů by měli cestu o dost zábavnější. Já si nemyslim, že by to Primu oslovilo tak, že by chlapům dali na cestu všechno co potřebujou a obrovský kapesný, ale třeba se tu najdou sponzoři, co jim na další výpravu pošlou nezanedbatelný částky, za který si najmou štáb, dvojníky (aby se mohli projet a nemuseli se s tim srat ) a zázemí jak od Discovery.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Přidané 26.03.2014 19:48
Macek01 napsal:
Tak kluci maj rádi motorky, udělali si fajn výlet a ještě z něj pro nás pořídili pěknej pořad. Taky se na nás mohli vys.. a bez štábu a záběrů by měli cestu o dost zábavnější. Já si nemyslim, že by to Primu oslovilo tak, že by chlapům dali na cestu všechno co potřebujou a obrovský kapesný, ale třeba se tu najdou sponzoři, co jim na další výpravu pošlou nezanedbatelný částky, za který si najmou štáb, dvojníky (aby se mohli projet a nemuseli se s tim srat ) a zázemí jak od Discovery.
+4
Největší fraška byla motospoušť....jak se tam furt hádali
Přidané 27.03.2014 12:20
Františku samozřejmě se to všechno smí, ale většinu toho co se tomu vytýká ten pořad přeci deklaruje předem . Podepsal bych se pod to co píše TomášTT někde o stránku dál, to co tobě v tomhle projektu chybí asi nikde v komerčním filmu v komerční televizi v rozumném vysílacím čase nenajdeš.
Souhlas s Trabantama, spolupracujeme s nima, jsou jako lidi fajn a tvorba je zajímavá, prostě jiná.
Jo a není mě ani líp ani hůř
Zdar
Přidané 27.03.2014 13:11
Já Františkovy docela rozumím.Z jeho pozice člověka co už na motorce i jinak toho objel a zažil dost to asi byla fakt nuda.Je to jako kdyby se Jarda Jágr měl dívat na kp v hokeji.
Ale na to kp u nás chodí dost lidí a baví je to a myslí si že vidí fakt super hokej.
A asi by si nikdo nedovolil říct 68ce,že má bejt z toho rybníku nadšenej.Nebo mu dokonce cpát,že závidí že se nedostal do sestavy.
Přidané 27.03.2014 14:39
chápu, ale kolik takových je ,komerční pořad si to nemůže dovolit , myslím že to není v tom že by to neuměl.
Rozumím ti i s tím přirovnáním, přesně v hokeji . U nás je taky KP a chodí 600 lidí na tribunu. , fandí možná víc jak v O2 aréně. Jsem u toho 25 let
Jardu znám a on by KP nikdy nehaněl, pokud by viděl plný zimák diváků tak by se mu to líbilo.
Je to jedno 100 lidí 100 chutí, všem se nikdy nikdo nezavděčí, možná je to tak i dobře.
Přidané 27.03.2014 14:50
Já jsem rád, že se můžu mrknout na něco nového z expedic do zemí, kde jsem ještě nebyl (těch je ještě nějak moc) a technickou kvalitu moc neřeším. Pokud by se mi to ale nelíbilo, tak na to nekoukám, což ovšem není tento případ.
R 1100 GS
Přidané 27.03.2014 15:06
sved63 napsal:
chápu, ale kolik takových je ,komerční pořad si to nemůže dovolit , myslím že to není v tom že by to neuměl.
Rozumím ti i s tím přirovnáním, přesně v hokeji . U nás je taky KP a chodí 600 lidí na tribunu. , fandí možná víc jak v O2 aréně. Jsem u toho 25 let
Jardu znám a on by KP nikdy nehaněl, pokud by viděl plný zimák diváků tak by se mu to líbilo.
Je to jedno 100 lidí 100 chutí, všem se nikdy nikdo nezavděčí, možná je to tak i dobře.
Jasný,Jarda by byl asi větší diplomat.Ale čumět by na to nechtěl.Asi by si někde u stánku dal pívo.
Franta má prostě svůj názor a nebál se ho navdory většině a i toho,že se dobře zná s Hynkem vyjádřit.Za to by se lidi peskovat neměli.
Zrovna třeba u Kataríny byl každej kdo řekl,že je naivní a neví do čeho jde závistivej blb.Nejvíc fandily holky od plotny,protože o tom věděly prdlajs.
Přidané 27.03.2014 16:12
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
sadilek napsal:
Já Františkovy docela rozumím.Z jeho pozice člověka co už na motorce i jinak toho objel a zažil dost to asi byla fakt nuda.Je to jako kdyby se Jarda Jágr měl dívat na kp v hokeji.
Ale na to kp u nás chodí dost lidí a baví je to a myslí si že vidí fakt super hokej.
A asi by si nikdo nedovolil říct 68ce,že má bejt z toho rybníku nadšenej.Nebo mu dokonce cpát,že závidí že se nedostal do sestavy.
To já mu teda tak úplně nerozumím.To bych spíš ještě pochopil,že někoho,kdo jezdí jako vy,se.re,že někdo jinej začne vydělávat na cestách,který se s vašima nedaj ani srovnávat.
Nedá se popřít,že spousta lidí toho má najeto mnohem víc,než oni(Liška a spol.) ,ale tohle je přece TV pořad pro veřejnost a podle toho je třeba ho hodnotit.
Taky jsem tam byl a projel jsem toho víc,než oni a kdybych to měl hodnotit z hlediska cesty samotný,tak bych taky mohl říct: pozéři...dojedou tam na vleku,crcaj se tam s doprovodným vozidlem a zpět zase na vleku
ale tak se to nedá brát.Nehodnotíme tady snad cestu,ale pořad,kterej z toho vznikl a ten je podle mě hodně dobrej v porovnání s konkurencí(hlavně,když skoro žádná není) a hlavně,když z toho někdo vůbec chce,něco takovýho udělat,tak to asi ani jinak nejde.
Tvoje cestopisy a videa jsou parádní a vlastně taky nemaj konkurenci...ale pro daleko užší skupinu lidí a hlavně,jak sám přirovnáváš,hraješ úplně jinou ligu...jenže to je pro nás tady...zkus to dostat do hlavního vysílacího času na cool
Mě to jako zábavnej pořad přišlo velice dobrý.Jsem rád,že se vůbec něco takovýho dostalo na program mezi solidně trapný -Kdo přežije a podobný hov.na.A když je to navíc baví a nedělaj to jenom pro slávu,tak proč ne?
Nepřišlo mě,že tam něco nějak extra hráli,když nepočítám to "buznovství"
Já osobně mám míru snesitelnosti někde kolem prvního počinu Motospoušť To už bylo pod čarou,ale stejně jsem se na to dodíval.Spíš ale jen z neuvěřitelností nad tou tragédií...jednou to ovšem stačilo bohatě Všechno lepší,než přiblblej Zounar,co se začal učit na motorce,jen aby byl v TV v Africe,jako strašnej dobrodruh.Tohle bylo nesrovnatelně lepší,takže nemůžu hodnotit jinak,než dobrý a jen tak dál
...jinak názor,samo nikomu neupírám,jen se někdy divím,co všechno se dá odsoudit,když na druhou stranu je tady spousta lidí,co dojedou do Albánie na GS a celou ji projedou jen po silnici,tzn. po pobřeží a z celý krásy tý země nevidí zhola nic.To zase příjde divný mě
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Přidané 02.04.2014 15:36
Myslím že to už je diskuze o ničem. Je jasné, že zkušeného cestovatele takový pořad moc bavit nebude (pokud se nejedná o zemi, kde nebyl a pořad by mohl být pro něj inspirací kam se podívat). Ale rok od roku se ta úroveň myslím zlepšuje, pochopili co by mělo být asi obsahem - troška legrace, trošku cestopis, trošku motorek... A vynechali trapárny typu "teď jděte a hádejte se kvůli něčemu protože televize chce aby to byla reality show".
Pochopitelně nikdy (v ČR) neodpadnou závistivci, kteří budou donekonečna poukazovat na to, že si to neplatili sami, že tam jeli "na dovolenou a ještě za to dostali zaplaceno" a ani nechtějí vědět, jaká je realita. Podstatný je, že oni tam nejeli a už kvůli tomu je to špatný. Pokud to je to cizí pořad a cizí herci, tak to je OK. Ale pokud tam jsou český herci, tak je to špatně.
No ale proč se kvůli tomu pořád dohadovat?
Pokud se stavíte třeba na travel eventu v květnu, tak ta bude jak Pavel Liška, tak Honza Revai a můžete s nima pokecat a uvidíte, že to nejsou žádné primadony ale naprosto normální lidi (no u Pavla je to slovo normální trošku na hraně a mají motorky rádi, jezdí pořád pokud to jde a baví je to a nedělali to ani pro "slávu" ani pro peníze ale proto, že se tam chtěli podívat a při jejich vytížení by to sami asi nezvládli.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...