Uz jsem to resil s par lidma.Bohumil ted bude na nemocenske nebo nejakou dobu na invalidce.Barak na krku,kluk ve skole mozna by nebylo od veci mu ty zbyle penize proste predat at je pouzije na co bude potreba.Nas to stalo vicemene drobne a jemu to pomuze.
To zní rozumně.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
A to nejdulezitejsi!Komplikace se zmensili a Bohumiluv stav se trochu zlepsil.Zitra se ho doktori pokusi probudit z umeleho spanku.Tak drzme opet palce!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
pavelbph napsal:
Můžeš prosím napsat znovu to číslo účtu?
2109094468/2700
Na hlani strane ve zpravach je o teto sbirce vice a č.u. je tam taky napsane.
Upravil vevis dne 02.10.2013 20:23
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
A to nejdulezitejsi!Komplikace se zmensili a Bohumiluv stav se trochu zlepsil.Zitra se ho doktori pokusi probudit z umeleho spanku.Tak drzme opet palce!
vevis: přišlo mi že platba na Paypal byla akceptovaná, tak to funguje na ten mail, co jsi psal
cechi: bacha akorát na to, že když dáš platbu a zadáš tam že jde o převod mezi přáteli, tak ten poplatek za převod bys měl platit ty, jinak to z cílové částky seříznou příjemci.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ahojte, Bohuse osobne neznam, ale tech par kacek ani nepoznam a Bohusovi to urcite udela radost,nebo mu to aspon trosku pomuze ( v ramci moznosti ). V tomto pripade jsou penize oproti zdravi uplne nic, ale drzim pesti at vsechno dobre dopadne. Takze Vevis mas to tam pres Mbank. Jsem rad, ze komunita nejen "Enduristu Cestovatelu" jeste drzi pri sobe a nemysli jen na sebe.
Upravil milanosor dne 09.09.2013 11:13
I pád na hubu je pohyb kupředu
Jelikož bude po operaci jicnu a žaludku, tak si nemyslím, že jsou tablety vhodná léková forma.
Hotovost bude lepší
hicks napsal:
LukyGs napsal:
hicks napsal:
LukyGs napsal:
Dedkoid napsal:
Tak mě napadlo koupit za zbylé kačky Wobenzym, nechci dělat reklamu ale po operaci to celkem pomáhá. No, alespoň to neškodí, no.
To mu jako chceš koupit doživotní zásoby? Za zbylý peníze bych se ho nebo rodiny doptal po čem touží a v rámci zbytku peněz kterej není zrovna malej bych to pořídil.
wobenzym za par litru dozivotni zasoby? vis kolik to stoji?
btw: zbytek prachu bych mu dal, at si s tim dela, co uzna za vhodny.
Vatař to urcite neni a prachy neurazi
v PO/UT posilam prispevek za mne + Morabo. musim ale osobne do banky, neb na osobnim nemam prachy, neb ho nepouzivam a musim vlozit.
Sem myslel že je to v litrovým balení a pije se to po štamrli jako LR a že ten litr co vydrží jednomu měsíc a půl stojí 500kaček....takže by to měl minimálně na pár let když se už sešlo přes osum klacků
a zirej na dafkovani.. ani nemusis bejt zavislej a je to celkem rychle pryc:
Dávkování: Léčba se zahajuje dávkou 3x5 až 3x10 tablet denně. V souvislosti s ústupem
chorobných projevů se dávkování postupně snižuje až na udržovací dávku 3x3 tablety denně.
- Poúrazové otoky (naražení, podvrtnutí, vykloubení, zlomeniny) - doporučujeme zahájit
léčbu dávkou
3x10 tablet denně, podle klinického stavu (po 7-10 dnech) dávku snižujeme na 3x3 tablety
denně až
do úplného vymizení příznaků.
- Některé pooperační stavy v chirurgii - léčbu začínáme dávkou 3x10 tablet denně, po
odeznění
akutního stavu (7-10 dní) až do odeznění příznaků pokračujeme dávkou 3x5 až 3x3 tablety
denně.
- Lymfedémy (otoky způsobené porušeným odtokem mízy) - jde o dlouhodobou léčbu, u
které
začínáme s dávkováním 2x10 nebo 3x7 tablet denně (po dobu 4-5 týdnů), pak se dávkování
snižuje