bluesbery napsal:
Radost nekterych lidi z vysledku voleb svedci o jejich inteligenci a schopnosti sirsiho rozhledu (presneji omezenosti) Tato situace nahrava Zemanovi a jeho kancleri,stejne jako vlade ktera je v demisi a dlouho ji jeste zustane..
V globalu ten stavajici vysledek odkakame vsichni...
A snad jsi si nemyslel při své neskonalé moudrosti, že tady vyhraje jedna strana a to tak že bude mít nadpoloviční většinu?!
Jinak si myslím že skládat koalici sice bude oříšek ale není to nemožné.
A hlavně většina lidí v této zemi volila jak volila a to taky o něčem svědčí! Takže už jenom z toho důvodu mám radost
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
bluesbery napsal:
Dobry vysledek by byl ten, ktery by umoznil RYCHLE sestaveni vetsinove vlady bez komunistu a ta by prevzala JEDNOZNACNOU ZODOPVEDNOST za sve vysledky.
Jinak mě mrzí že Svobodní nedosáhli aspoň na tři procenta aby dostali státní podporu a měli peníze na lepší kampaň před příštími volbami
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
bluesbery napsal:
Neskonale moudrosti netreba, i prumerne inteligentni orangutan by nikdy nemohl obhajovat komunisticke pohlavary ( a to ani kdyby na banany nebylo )
Jarys napsal:
Jinak mě mrzí že Svobodní nedosáhli aspoň na tři procenta aby dostali státní podporu a měli peníze na lepší kampaň před příštími volbami
... me taky, ale hlas jsem jim poctive dovezl vcas.
dostanou i kdyz meli min, imho.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jarys napsal:
no dostanou asi nějakou jednorázovou ale kdyby měli přes tři procenta tak by dostávali 6 mega jedes monat, imho
Jarys napsal:
no dostanou asi nějakou jednorázovou ale kdyby měli přes tři procenta tak by dostávali 6 mega jedes monat, imho
Druhý zmíněný pilíř má povahu jednorázové dotace. Každé straně nebo koalici, která ve volbách do PSP ČR překoná hranici 1,5 %, je vyplacena částka ve výši 100 Kč za každý hlas (obdobně pro volby do EP: hranice 1 % a částka 30 Kč za hlas). První pilíř má povahu průběžné podpory a dělí se na dvě velmi nerovnoměrné složky. Tou dominantní je příspěvek na mandát, v rámci kterého politické subjekty získávají 855 000 Kč ročně za každý sněmovní i senátorský mandát a 237 500 za každý krajský mandát (vč. Zastupitelstva hl.m.Prahy). Mnohem skromnější je stálý příspěvek, který se odvozuje od hranice zisku 3 % hlasů ve sněmovních volbách. Základem je suma 6 mil. Kč a za každých dalších i započatých 0,1 % hlasů obdrží strana a hnutí ročně 200 000 Kč. Strop pro navyšování podpory je položen na 5 %. Vyplácená suma se tedy pohybuje v rozpětí 6-10 mil. Kč ročně.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jarys napsal:
Druhý zmíněný pilíř má povahu jednorázové dotace. Každé straně nebo koalici, která ve volbách do PSP ČR překoná hranici 1,5 %, je vyplacena částka ve výši 100 Kč za každý hlas (obdobně pro volby do EP: hranice 1 % a částka 30 Kč za hlas). První pilíř má povahu průběžné podpory a dělí se na dvě velmi nerovnoměrné složky. Tou dominantní je příspěvek na mandát, v rámci kterého politické subjekty získávají 855 000 Kč ročně za každý sněmovní i senátorský mandát a 237 500 za každý krajský mandát (vč. Zastupitelstva hl.m.Prahy). Mnohem skromnější je stálý příspěvek, který se odvozuje od hranice zisku 3 % hlasů ve sněmovních volbách. Základem je suma 6 mil. Kč a za každých dalších i započatých 0,1 % hlasů obdrží strana a hnutí ročně 200 000 Kč. Strop pro navyšování podpory je položen na 5 %. Vyplácená suma se tedy pohybuje v rozpětí 6-10 mil. Kč ročně.
aha tak sem zase o něco chytřejší
Vyser.te se už na politiku, chlapi. Je to tady snad o motorkách a navíc BMW , ne??
Těch sra.ček jsou plné internetové diskuse víceméně všude.....
newman
newman napsal:
Vyser.te se už na politiku, chlapi. Je to tady snad o motorkách a navíc BMW , ne??
Těch sra.ček jsou plné internetové diskuse víceméně všude.....
Mě třeba zajímá,kdo mi kolik peněz vytáhne z kapsy a na co je použije, tebe ne?
....a tohle je zrovna "Volná diskuze", o BMW jsou jiná vlákna
červenej Elf
Mě taky zajímá, jak budu trestán, když budu pracovat jak do teď.Myslím tím progresivní daň pro fyzické osoby, v programu to mají oranžoví i Ano...
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.