somm napsal:
Ja budu vyrazet z prahy. V patek by mela vyjit cely den nebo aspon odpoledne dovca, takze bych klidne vyrazil driv a jeste se trochu projel. Kazdopadne jinudy nez po D1. Prida se nekdo? Odjezd vidim zatim tak mezi 12 a 15hod.
P.
TOLI napsal:
Tak já stačil v mezičasí změnit zaměstnavatele takže nevím jak mě v pátek pustí.Osonduju situaci a určitě dám ještě vědět.Jel bych rád spodem- sraz za prahou,benešov,vlašim,pejřímov,třešt,třebíč,radarka cestička jak z obrázků
Héj, to je zrada... a já s tebou tak počítala...
Neboj se nic ono to asi vyjde ale dávám radši avízo dopředu
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Zájemce o případný nákup od f. Motovaky.cz upozorňuji na možnost zakoupit zboží přímo na Radarce. Will mi teď potvrdil telefonem, že bude mít s sebou celý sortiment včetně voděodolných taštiček na řídítka (akční cena)
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
TOLI napsal:
Tak já stačil v mezičasí změnit zaměstnavatele takže nevím jak mě v pátek pustí.Osonduju situaci a určitě dám ještě vědět.Jel bych rád spodem- sraz za prahou,benešov,vlašim,pejřímov,třešt,třebíč,radarka cestička jak z obrázků
Héj, to je zrada... a já s tebou tak počítala...
Neboj se nic ono to asi vyjde ale dávám radši avízo dopředu
Uf...uklidnil si mě...bojím se teď o mnoho méně...
Bob napsal:
Večer bude zima tak táborák potěší buřty,whisky vezu prosím kdo jedete kárama vemte nějaké dříví.
Joe pokud je možno taky nějaké to polénko zařídit.
Dík
B.
... Nejake to poleno (okrem seba) vezmem
urobime kauf? spekacek za poldecacik slivovicky
beries aj pani manzelku? rad spoznam krajanku
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Platí tedy sraz v pátek v 15:00 u Mekáče na první benzínce směr Praha -Brno? Dál bych tedy jel mimo dálnicu...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..