Klikam pravidelne nekolikrat denne.Ale zacina mi tam byt lito tech,co maji 7 nebo 8 hlasu. Jestli by jsme jim nemeli taky neco naklikat.
Upravil vevis dne 22.01.2014 13:22
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
No,je pravda že to vypadá trochu divně. Ovšem - začínali jsme taky s mohutnou ztrátou na vedoucí týmy. A daří se. Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Pavel GS vyletnik napsal:
Pople mě by bylo uplně nejvic nejlepší vyhrát vypínač na večerní a noční řvaní.
Dej krakenovi nažrat a nebude ječet. Možná
Nám první holka taky pořád ječela a nespala a potom jsme přišli na to, že má ženská jalové mléko. Jak jsme jí přikrmili, tak byl klid.
Ovšem to neznamená, že to bude fungovat zrovna na toho tvýho krakouše. Vypínač jsi trvale zapojil v okamžiku, kdy jsi zasel. Vypneš ho až v krematoriu.
Tak už to prostě je 2666
Upravil Medik dne 22.01.2014 21:13
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Má nějaký revoluce v břiše na které nic nezabírá.A nadměrně citlivou detekci na uložení do pelechu.
Nu, jak se řiká - vyděržaj moloděc. Asi budu muset.
Dík za bodíky.
P.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
tiez Ti furt klikam bodiky a uz to sem vzdy nepisu - uz ma to neba
.... revoluce v břiše ..... - mam v cerstvej pamati a nie je tomu az tak davno co sme tiez potlacali "brusne revolucie" - pomahalo neustale-pravidelne-trpezlive masirovanie bruska + nejaky kremik a furt dookola sme cvicili aby sa pohli prdiky a travenie. cvicenie bolo viac menej o:
bábo polozit na chrbatik - kruzive pohyby s nohami a pritlacanie/odtlacanie noh k/od bruska a hybanie nohami zo strany na stranu
+ feniklovy caj abo nejaky recept starych materi (kmin)
Ale asik toto uz secko ovladate, takze VEEELA TRPEZLIVOSTI
Upravil vlk dne 22.01.2014 22:02
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk