Tohoto dlouholetého "spoluobčana" muslimů by měli povinně slyšet všichni propagandisté multikulturního světa a zastánci mírumilovnosti islámu.
Koptský ortodoxní kněz Zakaria Botros vypovídá v prestižním televizním pořadu Michael Coren Show. "Koptové" je označení pro křesťanskou menšinu žijící v "islámsky umírněném" Egyptě. Pro své vyznání jsou egytskými muslimy vražděni,
YouTube Video
Upravil JirkaHK dne 24.01.2015 15:34
Co to je?? Redaktoři ČT k tomuto tématu přistupují způsobem, který vážný problém slamismu zlehčuje, lidé kteří o problému hovoří a chtějí něco udělat do budoucna pro bezpečnost nás všech, jsou v přímém přenosu napadáni a zesměšňováni, moderují pořad zbůsobem, aby snížili důvěryhodnost hosta a obviňují je z extrémismu. To mi přijde maličko průhledné a pokládám otázku, na čí nařízení??
Vždyť ten moderátor se díval na paní Černochovou jako na blázna.
To mi mluví z duše, určitě ne jen mě.
Abych nalákal ostatní, výtažek z článku:
Nejsem natolik zlomyslný, abych rektáldorce Kroužkové na tomto místě přál, aby si to užila, až jí budou podle výše uvedené otázky a pravidla číslo pět, před znásilněním čistit dělohu. Jistě jí to nemine. Je to docela fešná ženská a zájem o ní bude jistě veliký.
Sebevražedný atentátník byl zastřelen izraelskými silami, muslimové vzali jeho tělo a začali protestovat, a tyto Dumbos nevěděli, že sebevražedníkův pás byl stále přivázán na nebožtíka. Co se stalo, když tělo nesli, je na videu:
YouTube Video Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
možná chtěli ukázat,že jim chutná vlastní medicína Jen tak dál
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
stepan napsal:
Sebevražedný atentátník byl zastřelen izraelskými silami, muslimové vzali jeho tělo a začali protestovat, a tyto Dumbos nevěděli, že sebevražedníkův pás byl stále přivázán na nebožtíka. Co se stalo, když tělo nesli, je na videu: