Pardal napsal:
pivo je zdravý.. myslím že jedno dvě denně nemůže škodit.. to by se fakt nedalo, jedno denně si dám určitě.. no o víkendech je to bohužel víc...
Jsem rád, že v tom nejsem sám, co se piva týká
Jedno pivo= 1hod ostrého pochodu v aerobní hladině... čistě kaloricky,,,,
další peklo je vitamín B, kterého má fakt dost široké spektrum,,, Dává se dětem při nechutenství.... čistě pragmaticky.
Blbé 2-3_ škopky - sníží "ostražitost" a bílej sex je jasná volba.
A pak se nedopočítají ani Kalorické tabulky
Pivo BOHUŽEL do trasformace nepatří.
Hezky si to vycislil!
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Trochu Vám ty problémy závidím... Když jsem začal ve 20-ti letech cvičit, měl jsem na 180cm 67kg. Postupem času jsem se dostal ve 34 letech na 110kg celkem obstojného materiálu. Jenže pak přišla svatba, dítě... cvičení v prd...eli a dneska mám pouhých 93kg. Tak by mě jen zajímalo, kde jsou ty keci, že když člověk přestane cvičit, tak se mu svaly změní v sádlo (což je pochopitelně jeden z největších mýtů) ale hlavně, že člověk začne nekontrolovatelně přibírat...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Trochu možná mimo mísu, ale když je to tak odborná diskuze,,, někde jsem zaslechl, že tělo je schopno absorbovat max. X kJ,,, nebo chcete li . kalorií,,, je to pravda ? A kolik to případně je ?
Parukar napsal:
Trochu možná mimo mísu, ale když je to tak odborná diskuze,,, někde jsem zaslechl, že tělo je schopno absorbovat max. X kJ,,, nebo chcete li . kalorií,,, je to pravda ? A kolik to případně je ?
To se nedá takhle říct. Každý je jiný, každý má jiný bazální metabolismus, jiné trávení, spalování... A hlavně se to velmi liší podle věku...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Teď jsem mluvil s kamarádem věk 50 let chodí cvičit aby se dal trošku do formy za 2 měsíce -7kg(nevím kolik svaly/tuky), ale co mě zarazilo má fitness trenéra ten ho nutí jet velký váhy!!
úplně me to zarazilo, když jsem chodíval cvičit před lety tak každej trenér tvrdil
velké váhy - na objem
menší váhy-více opakování - na zpevnění a lepší pro výdrž a člověka co se chce udržovat(hobby) a ne budovat velké svaly...malý(rozumný) váhy nemají smysl
Mě to přijde jako ****ina, ale jsem laik.
Dokonce jsme zavolali tomu trenérovy a řekl mi, že to není o váhách ale o stravě a že tahání velkých vah je rychlejší prohřátí svalů a tím i rychlejší a účinnější spalování...
Tak a teď babo (BURE,Nicholasi) raď...
Upravil TomR1 dne 21.01.2015 11:31
Tom
TomR1 napsal:
Teď jsem mluvil s kamarádem věk 50 let chodí cvičit aby se dal trošku do formy za 2 měsíce -7kg(nevím kolik svaly/tuky), ale co mě zarazilo má fitness trenéra ten ho nutí jet velký váhy!!
úplně me to zarazilo, když jsem chodíval cvičit před lety tak každej trenér tvrdil
velké váhy - na objem
menší váhy-více opakování - na zpevnění a lepší pro výdrž a člověka co se chce udržovat(hobby) a ne budovat velké svaly...malý(rozumný) váhy nemají smysl
Mě to přijde jako ****ina, ale jsem laik.
Dokonce jsme zavolali tomu trenérovy a řekl mi, že to není o váhách ale o stravě a že tahání velkých vah je rychlejší prohřátí svalů a tím i rychlejší a účinnější spalování...
Tak a teď babo (BURE,Nicholasi) raď...
Bohužel to opět není tak lehké, každý reaguje na něco jiného. Ale všeobecně - existuje rozšířený mýtus, že kulturisté když jedou rýsovačku, tak jedou lehké váhy a hodně opakování. Není to pravda. Já když byl v objemu, jel jsem hodně těžké váhy (tento pojem je relativní - u některých cviků někdo začíná tam, kde já končil ) a opakování v rozmezí 6-8opakování a měl delší pauzy mezi sérkama. Když jsem začal rýsovat, upravil jsem náležitě stravu, opakování zvýšil na 10-12, váhy se snažil nechat na původní hodnotě. Pochopitelně ne vždy to šlo
Výsledkem malých vah, kdy se jedou desítky opakování je vypálení svalů a svaly jsou pak ploché, bez definice a hustoty - nejčastěji se podobný jev vidí u holek - těm jsme pak říkali "makrely"
A světe div se - ani břicho není vyjímkou - je nesmysl dělat na břicho desítky opakování - výsledkem opět bude vypálení svalu.
Na druhou stranu - jednou za čas jsme třeba na dřepy naložili 100kg a dali si limit, že uděláme 100opakování... první série byla po 15opakování, poslední třeba po jednom chci tím říct - každý si musí najít co na něj sedí a nebát se zkoušet a měnit (ne ovšem každý týden jiný trenál )
Upravil MartinM77 dne 21.01.2015 19:54
S cinkama ma Nicholas pravdu. Rysovacka kratsi pauzy a kolem 12 opakovani. Objem 6-8 opakovani a delsi pauzy. Co je lehka vaha a co tezka? To je dost relativni...
V pripade kruhovych dynamickych treninku, kdy cviky nasleduji v rychlem sledu za sebou proste tezkou vahu nedas... To je jako chtit bezet maraton sprintem.
Ale zase plati, ze na kazdyho funguje neco jinyho. Kdyz jsem drel nohy tezkyma vahama, drepy, leg press... Mel jsem je porad jak drety do betonu. A ted jsem si sestavil kruhac zamereny na nohy a svete div se, nohy nabiraji na objemu. A ted babo rad!
Ted jsem nafasoval po tydnu chcipani na dalsi tyden antibiotika, takze mam vymalovano...
Upravil BURE dne 23.01.2015 16:09
Tak ja po dvou tydnech chcipani a antibiotikach opet zacinam. Slovo ZACINAM je na miste, jelikoz si tak opravdu pri trenalech pripadam. Stejne se jeste necitim uplne ok... :/
Za petibabu neni co resit. Najdi si na youtube TRX workout a garantuju Ti, ze z Tebe bude strikat wolej! Zavesny systemy jsou podle me fakt nejlepsi vec na redukci, kondicku a tvarovani postavy...