ksindl hnusnej...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ťok = Čur*ák vohrnutej jak byl na jednom fóru vtipně přejmenován.
Tomáši,
Nemáš někde odkaz na ten metoďák? Včera jsem to hledal, ale nenašel jsem nic.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
awe_cz napsal:
Mozna by bylo nacase usporadat nejakej vetsi protest, tohle zacina fakt presahovat vsechny meze.
jj... proste ANO.
totalita a statni smirovani. ale kurna motoristi nejsou slyset...
17 cm
TomasTT napsal:
... Jen to bude peklo, protože nikde jinde to potřeba není ...
na kolamadolu Vacek mj. říkal, že tyto změny se dějí proto, aby se náš systém sladil s tím evropským a zněl, že tomu věří ... nakopat je.
No každopádně dřív nebo později dojde ke harmonizaci STK v rámci celé EU, tak tohle bude třeba na rok nebo dva..
Četl jsem včera celý ten dokument, je to fakt pěkný. Ta knížka co vydali předtím je proti tomu prd. Fakt nechápu.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
na kolamadolu Vacek mj. říkal, že tyto změny se dějí proto, aby se náš systém sladil s tím evropským a zněl, že tomu věří ... nakopat je.
No každopádně dřív nebo později dojde ke harmonizaci STK v rámci celé EU, tak tohle bude třeba na rok nebo dva..
Četl jsem včera celý ten dokument, je to fakt pěkný. Ta knížka co vydali předtím je proti tomu prd. Fakt nechápu.
nez to zavedou tak EU mozna chcipne... no uvidime
17 cm
TomasTT napsal:
TomasTT napsal:
nez to zavedou tak EU mozna chcipne... no uvidime
Hicks welcome back
nazdar špeki!
teprve tusim ve stredu jsem vybalil moto ze zimniho spanku.. takze sem lezu az ted abych nemel depku, ze nejezdim.
...nestihal jsem ji ani odzimovat...
btw: jak se ma mikrobob?
Upravil hicks dne 03.06.2016 18:01
17 cm
Já byl letos na STK v Autoplus-praha a byl jsem spokojený. Bylo to ok. Neřešili blbiny. Ale letos hodně servisů přišlo o licenci kvůli podvodům atd. Takže je šílené kolik lidí to tak šidí.
honzaj napsal:
Já byl letos na STK v Autoplus-praha a byl jsem spokojený. Bylo to ok. Neřešili blbiny. Ale letos hodně servisů přišlo o licenci kvůli podvodům atd. Takže je šílené kolik lidí to tak šidí.
ani houno.
sileny je narust vseobjimajiciho, vsesledujiciho statu, co ti na STK kouka do auta na chybovy hlasky a resebi kazde kktiny nesouvisejici s bezpecnosti.
az bude rozzureny dav vazat Toka k pneumatice a zapalovat, budu se koukat jinam.
17 cm
honzaj napsal:
ani houno.
sileny je narust vseobjimajiciho, vsesledujiciho statu, co ti na STK kouka do auta na chybovy hlasky a resebi kazde kktiny nesouvisejici s bezpecnosti.
az bude rozzureny dav vazat Toka k pneumatice a zapalovat, budu se koukat jinam.
Jsme v Česku, ne ve Francii. tady nikdo nikoho honit nebude. Navíc si myslím, že se mocipánům náramně hodí, když se mezi lidem řeší STK a doprava obecně a neřeší se Čapí hnízda, členství v STB a podobně. Je to smutné kino :-(.
j_a_k napsal:
Jsme v Česku, ne ve Francii. tady nikdo nikoho honit nebude. Navíc si myslím, že se mocipánům náramně hodí, když se mezi lidem řeší STK a doprava obecně a neřeší se Čapí hnízda, členství v STB a podobně. Je to smutné kino :-(.
treba bude.
KAZDOPADNE.. Tok je katastrofa na min. dopravy a jasny totalitar.
17 cm
honzaj napsal:
ani houno.
To máš pravdu Kubo, na druhou stranu, kolik jezdí po silnicích upravených aut i motorek? Aut co maj místo na tuning srazu, zavařené kliky, takže když půjdeš z nabouranýho auta vytáhnout řidiče, nebudeš vědět kudy? Snížený zkrácením pružin, protože majitel na víc neměl a spojlerama škrtající o zem, takže nevíš kdy uletí a ty ho přejedeš nebo ti rozfláká okno? Nebo si ho přejede sám majitel, vyseká se a vezme sebou dalších pár aut? Atd. S motorkama to samý, teď si jeden známý, mladý kluk, udělal H&D jako za stara - dlouhá vidle, přední kolo bez blatníku, prázdné trubky v roli výfuku, vytažené až někam nad vysokou opěrku, š****tou jako kopí...
Na STK jsem byl letos zatím se 3 vozidly - GMC s vestavbou prošlo bez problémů, včetně vestavěného nábytku, BMW C1 také (ale to je sériovka ve výborném stavu), Ford Mondeo to dostal na 30 dnů kvůli rozbitému vnejšímu zrcátku, resp. sklo je celé, ale plastový kryt byl odštíplý a vytvářel "ostré hrany". Podle vyjádření technika by stačila improvizovaná oprava laminátem či jinou hmotou, vadí jen ty ostré hrany. Za to se na ně nezlobím. Mimochodem, motor má zvýšený výkon přeprogramováním řídící jednotky, na to se nepřišlo, nebo jim to bylo jedno, protože to nehází žádné chyby.
Ono se nic nesmí přehánět - a stát na STK přehání stejně nesmyslně jako spousta majitelů aut a motorek...
PS: Obecně mi nárůst všeobjímajícího státu, s tím spojená ztráta osobních svobod a demokracie nesmírně vadí!
Ivan napsal:
To máš pravdu Kubo, na druhou stranu, kolik jezdí po silnicích upravených aut i motorek?
A kolik takovych vozidel zpusobilo nejakou nehodu zavinenou technickym stavem? Zase si vybrali neco, co je sice naprosto marginalni, ale snadno se to kontroluje a postihuje. Ze se lidi nekoukaji do zrcatek, ze neumi ani bezpecne najet na dalnici, ze nedodrzuji rozumny odstup, ze neumi jezdit na mokru/snehu - to uz nikoho netankuje.
Me treba minulej mesic trefil spojler od tuningovyho auta , co mu upladl asi v 80km/h na nerovnosti na silnici
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak budu muset i s motorkou - dnes jsem jí vytahl na výlet a na pumpě koukám že mi STK prošla loni v březnu. Ajaj Už se v tom nějak ztrácim - mám tam tenhle kufr a celé to dost přesahuje za značku. Pochopitelně od toho nemám žádný papíry. Prosím, jak to je ?
Dík
Pavel GS vyletnik přiložený následující obrázek:
[3.97Kb]
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
A kolik takovych vozidel zpusobilo nejakou nehodu zavinenou technickym stavem? Zase si vybrali neco, co je sice naprosto marginalni, ale snadno se to kontroluje a postihuje. Ze se lidi nekoukaji do zrcatek, ze neumi ani bezpecne najet na dalnici, ze nedodrzuji rozumny odstup, ze neumi jezdit na mokru/snehu - to uz nikoho netankuje.[/quote]
Naprosto přesné
Je to tak, "hodnotící ukazatele musí být měřitelné" Tebe vybodujou za to že pojedeš někde trochu rychleji, zaparkuješ kolem na trávě a kdoví za co ještě. Při tom třeba jezdíš 30 let a nikdy jsi nezavinil nehodu. Kdežto někdo jinej si občas do někoho drcne, nevleze se do pruhu, ve městě jede v levým, zpomalí na třicet na připojováku...Tak ten ale neprodukuje nic měřitelnýho.
Ono to tak bylo i dřív, ale člověka nikdo neotravoval s držákama kůfrů, který jsou sice udělaný dobře (stejně jsou to konstrukčně kopie těch renomovaných) ale nemají "razítko".
Mimochodem, jedinej kufr o kterým vím, že kdy komu ulítl, byl ten originál od BMW z originálního držáku.
Jj, taky jsem loni v HK na Hradubické u Opla viděl jednoho s dvanáctkougs co si šel přes křižovatku zpět, směrem na Pa, pro upadnutý kufr
Upravil JirkaHK dne 06.06.2016 17:37