...tak já celkem 567km - Komaiz a Bystřické budou mít víc ...bylo to SUPER!
..nevím Pavle jak to děláš - já jsem dorazil také příjemně unavený a spokojený, ale hladový
...naštěstí už jsem natlačil večeři a nyní už jen "pozobávám" sáček tyčinek, sedmička vína a miska mražených borůvek s cukrem (přece nepůjdu spát na lačno )
...ještě musím do garáže pro foťák (jsem ho tam zapomenul) ať sem něco můžu vložit
Upravil prezi dne 08.08.2009 22:36
...no jo no ...a pořídil jsem si na to géeso s kuframa do kterých se mi vleze přiměřeně velká svačina ...za rok a čtvrt už skoro 25 000km vyjížděk S a ZA žrádlem
...právě si ve mne vzbudil výčitky svědomí, tak jdu do garáže oprášit kolo a vyrážím na cyklovyjížďku ...možná se cestou zastavím alespoň na tvarůžky a jedno černý ...neboj, nebudu to přehánět, ve dvanáct je oběd
Upravil prezi dne 09.08.2009 09:58
po včerejšku sem dojel dom,praštil sem sebou na dyvan a vzbudil sem až dnes v devět,po 670,4 km plných zatáček sem byl mrtvejale parádní to byloa nemusím jezdit ani do alpa na závěr byl ještě noční offroad s brodíkem(vesnický kačák)
jak se zvrátím z oslavy a pokud nebudu moc nalitej,pohledám fotky a prcnu je sem
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
pavelgs napsal:
Ježiš lidi já su po včerejšku zbitý jak cigánský buben
se nediv, když jsi včera tak málo jedl ...například jsi si ten gulášek nezahustil jako já - viz.:
...já bych klidně zase vyrazil ...co zajet odpoledne někam na palačinky?
Guláš s touhle viskozitou by mi asi zalepil střeva. Na palačinky už je pozdě. Při rychlosti pana vrchního z Razové bychom potřebovali ještě jeden den k dobru.
...tak já nakonec vyrazil jen tak symbolicky k večeru na "okolokomínovku" a kofolu Na Střelnici do Bílovce, kde jsem měl sraz s kamarádem ...vracel mi mapy co měl půjčené na Ukrajinu, plkali jsme a vzpomínali jak jsme se na Ukrajině měli dobře
...tak mne napadlo, co nějaká "vícedňovka" na východ? To by nebylo marný!
(jen si nejsem jistý jestli bych se urval ještě jednou letos ...ale výhledově )
Upravil prezi dne 09.08.2009 21:02