jazz napsal:
Jezdi nekdo z okoli praglu na vikendove vyjizdky, nebo vsichni prazaci sedej o vikendu doma ?
SAMOZŘENMĚ,ŽE JEZDÍ. Stačí se jen pořádně podívat...
Ale v době,co si tu Morava píše,že pojede,tak už jsou dávno venku...
Upravil BIGR dne 25.02.2008 10:18
Taky jsem se tam dneska podíval na tvoje doporučení. Fakt jsem se dobře najedl. A na Dubou nejezdím rád včera jsem tam tudy musel a taky hnus...
Jinak dnes jen 250km.
Vid? Prostredi nic extra, ale varej paradne.
Tak kdyztak nekdy muzem poobedvat...
Alda napsal:
Schvalne kdo me trumfne dneska.
350km.
Nadhernych!
Spojenych s obedem v Q6. Byl jsem tam poprvy, docela dobry, resp. jde to. Ale varej megaluxusne!
Ale radsi nebudu koukat na zpravy, to bude cerna kronika jak vysita.
Duba narvana k prasknuti, trasa Libechov - Duba narvana poldama - to je dobre, bohuzel to nepomohlo. Min. 2 bouracky za dobu co jsem na benzince pokecal s Pavlem. Sanitka, doktor,... nic moc.
Tuhle oblast nesnasim, ale proste jsem cestou z Prahy nemel moc na vyber a zase je dobry, ze jsem pokecal se starejma znamejma.
Jeste ze jsem se dal na krajinkareni, s radosti se hlavnim tahum vyhejbam a s radosti jezdim kochaci rychlosti.
Davejte na sebe bacha!
Netrumfnu .. Včera krásných cca 330km. Pardubice - Ždírec n.D - Pardubice - Opočno - Náchod - Solnice - Deštné v Orlických h. - Orlické Záhoří - Bartošovice - Žamberk - Pardubice. Začátek naprosto luxusní. Stavoval jsem se po cestě u známých a takové kafíčko na zahrádce na sluníčku to byla pohoda. Při návratu z Náchoda mě napadlo vzít to přes Šerlich na druhou stranu orlických a to už taková pohoda nebyla. Silnice mokrá, namrzlo, všude mraky posypové směsi. No a celý Šerlich nahoru i dolu na silnici zbytky ledu. Jel jsem jak když mám v kalhotách.. Naštěstí jsem dojel v pohodě. Příště se ještě budu držet radši v nížinách
Dan
Taky jsem se tam dneska podíval na tvoje doporučení. Fakt jsem se dobře najedl. A na Dubou nejezdím rád včera jsem tam tudy musel a taky hnus...
Jinak dnes jen 250km.
Jinak dnes jen 250km.
Neni problém. Jen se domluvit.
OK, budu s tim pocitat. Mam to tam 150km, takze to casove vyzaduje vikend, ale urcite dej vedet kdyby ses chystal a ja stejne tak.
OK, budu s tim pocitat. Mam to tam 150km, takze to casove vyzaduje vikend, ale urcite dej vedet kdyby ses chystal a ja stejne tak.[/quote]
Mám to sice blíž,ale nějak to doladíme. Taky moc dobře vaří v penzionu u Červinků v Čisté u Horek. Je to okr. Trutnov. Tam se chystám někdy příště. http://www.ubytov...inku/1693/
Upravil BIGR dne 25.02.2008 16:32
BIGR: no ja se vcera z Q6 vracel pres Prahu, tak nekecas - fakt je to kousek. Ale nevim jestli tam vede i zajimava cesta. Riderovi jsem nakazal vyhnout se dalnicim a ve vysledku jsem jel podel dalnice kousek vedle, porad jen rovne, takze narozdil od dalnice jsem si pomohl jen k horsimu predjizdeni diky protijedoucim autum.
Slavek-xxx napsal:
BIGR> tam to nebejvalo spatny, ale uz jsem tam dlouho nebyl. Mam to asi 10 kilometru od svyho novyho bydliste, kam se budu snad stehovat napodzim..
Tak vidíš. Příště to tam můžeme "otestovat". Až pojedu,tak dám vědět.
Koho sem to potkal v nedelu na zlutem 1150 mezi bulharama a lednici na mor.? Ja oranzove varo cerna helma a bunda ?
Upravil zbisekxl dne 25.02.2008 21:42
když, tak fest
BIGR napsal:
OK, budu s tim pocitat. Mam to tam 150km, takze to casove vyzaduje vikend, ale urcite dej vedet kdyby ses chystal a ja stejne tak.
Mám to sice blíž,ale nějak to doladíme. Taky moc dobře vaří v penzionu u Červinků v Čisté u Horek. Je to okr. Trutnov. Tam se chystám někdy příště. http://www.ubytov...inku/1693/
Take doporucuji, kdyz jedeme z/do Krkonos, tak se tam nikdy nezapomeneme zastavit na obed
Upravil jazz dne 26.02.2008 09:11
je solidne asi se pojedu podvat na ty mosty na Svihov(zelivka) tak tam taky dojedte a pokecame Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
zmijon napsal:
je solidne asi se pojedu podvat na ty mosty na Svihov(zelivka) tak tam taky dojedte a pokecame
http://www.dalnic..._mosty.htmTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Na straně 12 máte víc. Byl jsem tam 19.1. letos a souřadnice vám najdu. Moment...
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi