bmwgsa napsal:
To bud... a nebo je mi to uplne u zadku a jsem rad za forum.kde se neco dozvim a je mi jedno jestli je na domene www.chleba.cz nebo kdekoliv jinde... nejvic stejne fnukaj ty co maj ojetinu z DE za 80.000 a kupujou si filtry od HIFLO...
Špatný příklad jsi zvolil...
Zrovna Hiflo dodává filtry pro BMW, jen na něj natiskne logo BMW a obarví ho načerno, aby opeřenej trotl, co nemá ojetinu za 80.000 trochu vykrvácel za blbost.
Ha ha ha.. HIFLO rozhodne ne.. to jsis asi spletl s MAHLE...
HIFLO ma problem s vyrobou spravneho rozmeru filtru..
Miguel napsal:
To musí být zvláštní forma masochismu. BMW me prudí, jsem proti tomu jak se chovají, mám morální zásady, ale na jejich motorce budu jezdit i nadále a chci provozovat forum o jejich produktu tohle je nejspíš typicky “české”?
BMW je rozhodne starsi firma, nez par SOUCASNEJCH uhrovatejch wannabe "manazeru" nekde v Deutschlandu.
Nakonec, tohle forum je SLUZEBNE STARSI nez oficialni zastoupeni BMW MOTORRAD v CR.
Takze -- jestli chces bejt korouhvickou ve vetru co prodava moto po konkretnim spatnem rozhodnuti nejakeho jelita, tak prosim..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bmwgsa napsal:
To bud... a nebo je mi to uplne u zadku a jsem rad za forum.kde se neco dozvim a je mi jedno jestli je na domene www.chleba.cz nebo kdekoliv jinde... nejvic stejne fnukaj ty co maj ojetinu z DE za 80.000 a kupujou si filtry od HIFLO...
Zrovna Hiflo dodává filtry pro BMW, jen na něj natiskne logo BMW a obarví ho načerno, aby opeřenej trotl, co nemá ojetinu za 80.000 trochu vykrvácel za blbost.
Mahle je vlastně Knecht = synonymum sra*ky v oblasti filtrační techniky.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
bmwgsa napsal:
Mahle je vlastně Knecht = synonymum sra*ky v oblasti filtrační techniky.
tos' mi teda neudelal moc radost.. ja kupuju vsechno Mahle
17 cm
To rozhodně, taková dnešní univerzální omluva pro všechno ????
Co čest, morálka, rovná páteř. Známe ještě pravý význam těchto slov?
Bože to je ale chytra odpoved... to muselo dat prace...
Tak az si pujdes koupit rohliky tak jim rekni ze zaplatis ctí, moralkou a ze mas rovnou pater retarde...
Cloumají tebou emoce kolego.
Platím penězma, ale jsem hrdej na tu svobodu, že si nemusím brát peníze od lidí a firem kterýma pohrdám.
To že jsme ve sračkách a tihle ****i vyrábí vše a nám nezbývá nic jinýho než nakupovat, je jiná pohádka.
btw: Můj komentář byl myšlen, tak trošku obecněji než na majitele a provozovatele tohoto webu. Tady už je po boji
Proto nám vládne Andrej. Držet hubu (koho chleba jíš, toho píseň zpívej), urvat co jde a mezitím se u toho mezi sebou pohádat .
Ale tohle jsme již dokonale probrali v jiném vlákně
Upravil xarrow dne 02.03.2019 15:16
Žily, byly, jednou blechy, a ty měly psa. Co je ta za hloupost, už Vás slyším, milé děti. Ale ne, opravdu, je to pravda pravdoucí a ty blechy byly velmi speciální.
Blechy byly přesvědčeny, že jsou velmi speciální a ve skutečnosti by si měl pes považovat, že je má. Proto je velmi překvapilo, když se pes podrbal! Co to je za nepořádek, rozčilovaly se blechy! Co si to ten pes dovoluje? Kde by bez nás byl, ptaly se rozhořčeně?
A za chvilku se pes podrbal zase a jedna blecha křičela: "to se nedrbe pes, to se drbe tlapka, pes určitě aní neví, co ta tlapka dělá!" A druhá blecha na to "to je určitě pravda, pes je strašně rád, že nás má" a třetí blecha zase "asi se sebereme a půjdeme k jinému psovi, protože tenhle si nás vůbec neváží"
Miguel napsal:
To musí být zvláštní forma masochismu. BMW me prudí, jsem proti tomu jak se chovají, mám morální zásady, ale na jejich motorce budu jezdit i nadále a chci provozovat forum o jejich produktu tohle je nejspíš typicky “české”?
BMW je rozhodne starsi firma, nez par SOUCASNEJCH uhrovatejch wannabe "manazeru" nekde v Deutschlandu.
Nakonec, tohle forum je SLUZEBNE STARSI nez oficialni zastoupeni BMW MOTORRAD v CR.
Takze -- jestli chces bejt korouhvickou ve vetru co prodava moto po konkretnim spatnem rozhodnuti nejakeho jelita, tak prosim..
Kdybych chtěl být domýšlivý, řeknu, že jsem si u BMW koupil několik aut i motorek a nechal jsem u nich poměrně dost peněz. Ale je mi celkem jasné, že takových je nás víc a když od BMW odejdu, ani to nepocítí.
Nicméně k tomu nemám důvod, pokud bych měl problém s BMW, tak potom maximálně se zastoupením a stačí přejít k jinému a je po problému.
pod trvalým dohledem
hicks napsal:
tos' mi teda neudelal moc radost.. ja kupuju vsechno Mahle
Buď v pohodě, Mahle bude v podstatě asi už na podobné úrovni. A BMW Mahle také používá, ale pod značkou Mahle. Hiflo dělalo olejáky s logem BMW. Zda to platí i dneska nevím.
Dnes je myslím jedno, zda koupíš Champion, Mann, Mahle, Bosch, Hiflo...kvalita bude podobná a důležité je včas měnit olej než řešit výrobce filtru.
Asi před rokem jsem četl nějaký test olejových filtrů a Hiflo kvalitou vyhrálo, pak byl tuším Mann a dál si už nepamatuju.
Omluva za odbíhání od tématu. Už se to nestane!
Upravil Hrabe_X dne 02.03.2019 16:53
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Miguel napsal:
Kdybych chtěl být domýšlivý, řeknu, že jsem si u BMW koupil několik aut i motorek a nechal jsem u nich poměrně dost peněz. Ale je mi celkem jasné, že takových je nás víc a když od BMW odejdu, ani to nepocítí.
ted uplne oddelene k tomuhle pripadu -- spotrebitelsky bojkot je jedna z mala veci, ktera na korporace plati.
Ono ani nemusi jit nutne o nejakou vetsi hospodarskou skodu.. staci, ze to bude videt v grafech. A ty zmeny v grafech byvaji pro Frantika, Nemce apod. casto naprosto padny duvod pro vyhazeni mistniho vedeni.
Tenhle tvuj postoj mi prijde mimozni... popiras naprosto funkcni, vyzkousene a osvedcene mechanizmy.
17 cm
mmch ted tu mam zrovna pripad, kdy vyletel generalni reditel pro CZ, protoze doslova rozm....dal ceskou vyrobu.
Prochazelo mu to (z FR) zrejme tak dlouho, dokud kdesi u Parize vyjadrili znepokojeni.. ze z CZ nejak chodi min penez.
Skodu zpusobil... ale alespon k nejakemu vyrovnani uctu doslo.
17 cm
hicks napsal:
ted uplne oddelene k tomuhle pripadu -- spotrebitelsky bojkot je jedna z mala veci, ktera na korporace plati.
Ono ani nemusi jit nutne o nejakou vetsi hospodarskou skodu.. staci, ze to bude videt v grafech. A ty zmeny v grafech byvaji pro Frantika, Nemce apod. casto naprosto padny duvod pro vyhazeni mistniho vedeni.
Tenhle tvuj postoj mi prijde mimozni... popiras naprosto funkcni, vyzkousene a osvedcene mechanizmy.
Jak by jsi si ten bojkot představoval? Kolik nových motorek si ročně koupíš že by se to mělo někde projevit? Troufám si říct že 80% lidí tady si novou motorku od českého dealera BMW nekoupilo zatím vůbec a ti co ji mají tak to taky nemění každý rok.
V případě dílů kde není alternativa aftermarket taky asi bojkot moc fungovat nebude, když se ti něco posere nebo potřebuješ vyměnit tak to koupit musíš jestli nechceš nechat motorku stát..
Miguel napsal:
Vzhledem k tomu, jak se tady prodávají ojeté motorky, použité a aftermarketové díly a jezdí se k různým mechanikům, nikoliv do BMW tak musím říct, že bojkot BMW tady probíhá už od samého počátku
No prostě blechy měly psa
pod trvalým dohledem
Hrabe_X napsal:
Asi před rokem jsem četl nějaký test olejových filtrů a Hiflo kvalitou vyhrálo, pak byl tuším Mann a dál si už nepamatuju.
no ja si ho vseho co jde objednavam mahle s tim, ze to pak branduje BMW...
17 cm
raider napsal:
Jak by jsi si ten bojkot představoval? Kolik nových motorek si ročně koupíš že by se to mělo někde projevit? Troufám si říct že 80% lidí tady si novou motorku od českého dealera BMW nekoupilo zatím vůbec a ti co ji mají tak to taky nemění každý rok.
V případě dílů kde není alternativa aftermarket taky asi bojkot moc fungovat nebude, když se ti něco posere nebo potřebuješ vyměnit tak to koupit musíš jestli nechceš nechat motorku stát..
ty jsi ale neprecetl ten muj prispevek celej... ja si nemyslim, ze je za soucasnych okolnosti (kdy se CZ zastoupeni fora alespon zastalo) bojkot na miste, nicmene imho podil majitelu NOVYCH moto/auto z CZ distribuce, co jsou registrovani na tomhle foru bude imho dost velky a ten obrat, co jsme jim udelali urcite ne malej.
(u nas prozatim 2x auto novy, 2x motorka).
Co by bylo potencialne reseni je nakupovat BMW dily/moto v okolnich zemich. Ale opakuji, v tenhle moment bych to povazoval za prepalenou a neadekvatni reakci.
17 cm
Miguel napsal:
Vzhledem k tomu, jak se tady prodávají ojeté motorky, použité a aftermarketové díly a jezdí se k různým mechanikům, nikoliv do BMW tak musím říct, že bojkot BMW tady probíhá už od samého počátku
ja uz jsem ti psal nekolikrat, ze napr. u mne melo tohle forum ROZHODUJICI vliv pri nakupu dvou (novych) BMW.
Dalsi vec jsou original dily, ktere predpokladam starsi moto take spotrebovava.. nebo si myslis, ze ne? B|
Takze ne, vubec si nemyslim, ze tu probiha BMW bojkot.. naopak forum poskytuje support (at uz drobny, nebo slozitejsi), ktery jednoznacne pomaha "uzivatelskemu zazitku".. tak to maji marketaci radi... vlastniku BMW.
IMHO jses v tomhle mimo, ale beru, ze to CASTECNE subjektivni je.
17 cm
Miguel napsal:
ja uz jsem ti psal nekolikrat, ze napr. u mne melo tohle forum ROZHODUJICI vliv pri nakupu dvou (novych) BMW.
Dalsi vec jsou original dily, ktere predpokladam starsi moto take spotrebovava.. nebo si myslis, ze ne? B|
Takze ne, vubec si nemyslim, ze tu probiha BMW bojkot.. naopak forum poskytuje support (at uz drobny, nebo slozitejsi), ktery jednoznacne pomaha "uzivatelskemu zazitku".. tak to maji marketaci radi... vlastniku BMW.
IMHO jses v tomhle mimo, ale beru, ze to CASTECNE subjektivni je.
chápeš, že jsi bílá vrána? kolik tady takových lidí je? GS je nejpopulárnější a nejprodávanější cenduro a je to zásluha BMW a jeho produktu, ne nějakého fóra...
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
chápeš, že jsi bílá vrána? kolik tady takových lidí je? GS je nejpopulárnější a nejprodávanější cenduro a je to zásluha BMW a jeho produktu, ne nějakého fóra...
podil zastoupeni GS na ceskych silnicich vs. cizina je imho (a to i historicky) NADSTANDARDNI a jsem si temer jist, ze to je ze slusne casti zasluha tohohle fora.
Dalsi otazka je do jake miry to muzes posoudit zrovna Ty, protoze tu a) nejses uplne moc dlouho, do jake miry jses v kontaktu s ostatnima clenama...?
+
presne tohle jsme tu uz probirali, imho se diskuze toci v kruhu.
17 cm
Blechy si myslely, že mají psa. Na to se snad nic jiného říct nedá.
Kolik bude na Radarce nových strojů? Resp. majitelů od novoty? Stačí se podívat, kolik lidí přispívá do fóra o LCčku... a jak tam přibývají nové příspěvky. pod trvalým dohledem