kim napsal:
[quote][b]xylem napsal: by melo byt od narozeni, do 15-ti let mit hlas potomka rodic, 15÷18 na zaklade rozhodnuti bud uz pubertak, nebo jeste rodic a nad nejaky vek naopak uz nemit moznost hlasovat (70+ ??
Tak to je hustý! Tedy volební právo by měli podle tebe dostat ideálně už 15ti letí smradi -totálně bez vědomostí,zkušeností -velmi lehce ovlivnitelní ale naopak lidi 70+ bys odstavil -lidi co celý život pracovali vytvořili nějaké hodnoty lecos o životě ví a mají zkušenosti tak by měli držet hubu a krok?? co ještě by bylo dobrý -možná je úderem 70ky rovnou otrávit ne? tvl. to je názor hodný J.Goebbelse
SOUHLAS, to je strategie jak zapálit EVROPU... za mě, volební právo od 21, hlasování podle metody D21 - Janeček, A ještě tak, že volit může ten co za poslední 3 roky aspon rok pracoval .
Ale to by bylo proti ústavě... škoda.. něco v tom starověkém Římě bylo lépe vymyšleno no.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
kim napsal:
[quote][b]xylem napsal: by melo byt od narozeni, do 15-ti let mit hlas potomka rodic, 15÷18 na zaklade rozhodnuti bud uz pubertak, nebo jeste rodic a nad nejaky vek naopak uz nemit moznost hlasovat (70+ ??
Tak to je hustý! Tedy volební právo by měli podle tebe dostat ideálně už 15ti letí smradi -totálně bez vědomostí,zkušeností -velmi lehce ovlivnitelní ale naopak lidi 70+ bys odstavil -lidi co celý život pracovali vytvořili nějaké hodnoty lecos o životě ví a mají zkušenosti tak by měli držet hubu a krok?? co ještě by bylo dobrý -možná je úderem 70ky rovnou otrávit ne? tvl. to je názor hodný J.Goebbelse
nic takovyho jsme nenapsal, bylo by zjednoduseny rika ze by to byla pojistka proti kupovani si duchodcu za prachy jejich vnuku, tak jak to stbak ted predved, ale tak to zjednodusit nechci a ani to neni to hlavni
z hlediska spolecnosti/statu je absolutne klicova jedna vec - rodit deti
a system voleb jak je ted nastavenej, drtive znevyhodnuje rodiny s detma, protoze treba 4 clenna rodina ma 18let jen dva hlasy a 18 let vlastne z 50% o jeji budoucnosti rozhoduji lidi ktery, z logiky veci, uprednostnujou okamzitej profit (az me bude 80 tak me taky mozna bude zajimat vic jestli budu mit na pomerance, nez jestli na ne bude mit muj pravnuk, celkem prirozeny) ...
a ty rikas 15lety smradi, rozhodne je spousta 15 letejch co to maji v hlave vic srovnany nez kdejakej duchodce ..... tohle hodne zjednodusujeme, nevim kde je ta hranice, at vekova nebo zdravotni, kazdopadne ja mluvim o tom principu volby ps durazem na budoucnost
tenhle princip by celkem prirozene podporil (nevyresil, pisu podporil) porodnost a do toho vlastne jeste i dost demokratickym zpusobem
kim napsal:
SOUHLAS, to je strategie jak zapálit EVROPU... za mě, volební právo od 21, hlasování podle metody D21 - Janeček, A ještě tak, že volit může ten co za poslední 3 roky aspon rok pracoval .
Ale to by bylo proti ústavě... škoda.. něco v tom starověkém Římě bylo lépe vymyšleno no.
s janeckem v zasade souhlas, taky to ma sve mouchy, ale v principu se mi libi hlavne minusove hlasy, jen se trochu obavam ze by to hlasovani dost velka cast lidi nepobrala, preci jen tam trochu uz premyslet musis .....
a proc od 21 ? a proc rok pracovat ? cili treba doktori co skonci v 25-ti vejsku, tak budou moct volit az v 26ti ? tak to mi nepride moc cool
Bono napsal:
..zajímavý...
A trvalých následků po očkování se nebojíš? O tom se ví úplně stejná tužka jako i o tom sajrajtu s kterým ti to má pomoct... Aby pak nevymřely ty "jelita", co si to nechaly píchnout , o přírodním výběru se tu mluvit fakt nedá.
v prvni rade se BOJIM NEVYZKOUSENEHO KORONAVIRU.
Znas mechanizmus ucinku tech vakcin? Je jich nekolik, neznam vsechny, ale co jsem cetl, prijde mi to benigni.
a neni to zdaleka NE-vyzkousene.
mmch vis, ze treba v UK jsou proti vakcine pakis, cernosi a Asiati celkove? jses v dobre spolecnosti
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
VojtechPolicky napsal:
Tady je ale hlasů
Děkuji, tohle nechci...
kdyz pominu ze to neni z cr, tak je to uplne stejnej argument jako bych ja sem postnul nejakou LDNku ...
jedinej rozdil je ze ty bys byl za rasistu a ja za nejakyho antigeronta nebo co ....
opakuju ze mluvim o tom principu ...
navic i ty z ty fotky dosrostou, takze to co nechces te stejne ceka, jen o par let pozdejc a o to prave jde ......
Bono napsal:
..zajímavý...
A trvalých následků po očkování se nebojíš? O tom se ví úplně stejná tužka jako i o tom sajrajtu s kterým ti to má pomoct... Aby pak nevymřely ty "jelita", co si to nechaly píchnout , o přírodním výběru se tu mluvit fakt nedá.
Znas mechanizmus ucinku tech vakcin? Je jich nekolik, neznam vsechny, ale co jsem cetl, prijde mi to benigni.
mmch vis, ze treba v UK jsou proti vakcine pakis, cernosi a Asiati celkove? jses v dobre spolecnosti
vyzkousene to nejak bude, zkratili opravdu jen ty administrativne marketingovy procesy, ale z logiky veci je to vyzkouseno jen testovanim, nikoliv sberem dlouhodobych dat ...
z tohohle pohledu bych se ja trochu vic obaval toho pfizera, tam je nosic uplne umelej a pokud ctu dobre tak to je uplna novinka ...
a i kdyz bych si nikdy nemyslel ze to napisu, tak vzhledem k pouziti dvou jinych nosicu na prvni a druhou vakcinu, je asi slusne ucinnej ten sputnik .... ale ja ho teda nechci ani omylem a to uz z principu
stejne nez se na nas nejak rozumne dostane, tak si myslim ze budou uz trochu obsahlejsi data z izraele, jeste minuly tyden to tam nevypadalo nijak zazracne na to kolik je naockovanych+zakaz vychazeni 1km od domu atd. a stale narust novych, ale dnes sem cetl ze se to uz zlepsuje a to vyrazne, takze snad ok
Chodí sem spousta chlapů, kteří viděli kus světa a rád si sem chodím pro radu nebo jen něco přečíst, ale teď se mi to čte občas těžko. Na jaře jsem přišel do práce s informací, že druhý den začíná nouzový stav a složky státu půjdou na hranice. Všichni se mi smáli. Já měl strach, asi proto že jsem utrpěl nějaké vzdělání. Roušku jsem desinfikoval, ruce taky, v autě jsem před obchodem zapínal uzavřený okruh, na co je rouška, když si to pustíš do auta. A nechal jsem se zlomit, nadával jsem na neschopnost státu postarat se o lidi a vybavit "první linii". Pak se otevřeli hobby markety a když jsem to viděl říkal jsem si, že jsem všichni v háji a umřeme.... a otevíralo se dál, jako by vždycky někdo zavolal známému a ten mu to otevřel. A nestalo se nic. První linie v telce je asi nějaká jiná, někde se nafasoval za celou dobu jeden respirátor FFP 2 z číny a když se za měsíc rozpadl nebylo nic. Jen co přinesli lidi, bez nich by nebylo vůbec nic, ani jídlo. Musel jsem dezinfikovat ozonem a dýchací přístroj jsem si musel vyhádat. Protože všichni se bojí covidu, ale ozonu ne. Pak převzal desinfekci někdo jinej a nevaroval ostatní, kde desinfikuje. Od té doby se mi hůř dýchá. Genetiku mám za sebou a větší strach než z covidu je nechat si naprat kus RNA do těla, z pohledu epigenetiky. Když za těch pár měsíců existence vakcíny nemohlo dojít k prokázání neškodlivosti na zakladní věc, jako je reprodukce člověka. Tohle všechno se dá označit jako fakenews. Ale nejvíc mě vadí chování lídí, agresivita ze strachu. Lidi, kteří se mi na jaře smáli, by teď zavírali a skoro popravovali každého bez vakcíny. Pokud jsou složky státu obrazem země, tak největší humus je odměňování těch, kdo se nechají píchnout až pěti tisícema a trestání těch kdo se nenechá. O kus svobody nás obral terorismus a teď se ukrajuje další kus. Důležitější než názor by snad pořád mělo být vzdělání a zkušenost. A ať je situace jakákoli nechovat se k sobě jako hovada. A ano stres dokáže nejen zabít, ale i působit na budoucí potomky. Vidím jak se lámou lidi, kteří by měli stres vydržet a to nemusí řešit peníze. Co teprve lidi, kteří si nesmí vydělávat a řeší jak uživí rodinu a děti.
Bono napsal:
..zajímavý...
no, máš celkem jednoduchej a černobílej pohled na věc(i)
"Borci" tvýho ražení vytvářejí ten hlavní bordel a nenávist v celý společnosti, buď jsi černej/bílej, (USA/RF, xenofob/vítač,blabla/blabla...) nic mezi tim.
Já třeba svůj názor na očkování nijak nevyjádřil. Jen jsem upozornil na to, že tvůj vlastní argument je použitelnej i opačně.
Každopádně, když tě tohle přivede k tomu, že nechčiju s tebou, tudíž musim nutně chcát proti tobě (potvrzeno tim, že mě rovnou řadíš do společnosti k asiatům, černochům a pakošům, jakožto podřadným), diskuze mezi náma asi končí.
Teď by mě ještě zajímalo, jak jsou teda zdaleka JO-vyzkoušený dlouhodobý následky očkování??
---------------------------------------------------
..konečně boxer..
OndraCB napsal: [url] [/url] Před a za těmito znaky nesmí být mezera Vojtěchu, jinak otevření kliknutím nefunguje.
Se stane, však to jde opravit.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nic nechci zlehčovat, nic nechci přehánět. Pár známým umřeli rodiče v souvislosti s covidem.
Ale mluvil jsem s kurýrem jedné společnosti. Denně obchází 100 adres, potkává sto lidí. Nenosí roušku a vůbec to neřeší. Říkám: měl jste to? A on, že vůbec. A ještě lepší, že z celé pobočky ví jen o jednom člověku, který to prodělal.
My se tady v Evropě handrkujeme o to, kdo vakcínu dostane a kdo ne, v Dubaji prej stačí přijít do lékárny, vybrat si jednu ze tří a na místě ti to aplikují... osobní zkušenost jedné letušky.
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Nic nechci zlehčovat, nic nechci přehánět. Pár známým umřeli rodiče v souvislosti s covidem.
Ale mluvil jsem s kurýrem jedné společnosti. Denně obchází 100 adres, potkává sto lidí. Nenosí roušku a vůbec to neřeší. Říkám: měl jste to? A on, že vůbec. A ještě lepší, že z celé pobočky ví jen o jednom člověku, který to prodělal.
My se tady v Evropě handrkujeme o to, kdo vakcínu dostane a kdo ne, v Dubaji prej stačí přijít do lékárny, vybrat si jednu ze tří a na místě ti to aplikují... osobní zkušenost jedné letušky.
... no o tom to presne je. I kdyz zrovna UAE ma vyhodu v tom jejich federativne absolutistickem rezimu - kral se vecer rozhodne a pak to tak od rana je... (tim nechci rict, ze tento a podobne rezimy obdivuji).
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Miguel napsal:
... mluvil jsem s kurýrem jedné společnosti. Denně obchází 100 adres, potkává sto lidí. Nenosí roušku a vůbec to neřeší. Říkám: měl jste to? A on, že vůbec. A ještě lepší, že z celé pobočky ví jen o jednom člověku, který to prodělal...
Asi bude něco na větší než krátké době expozice k přenosu infekce, navíc kurýr často nechodí do nevětraných prostor ale předává zásilku venku na průvanu.
Dále, údajně člověk v dobré kondici to buď prožije bez příznaků nebo jako lehkou chřipku. Je to motivace k zdravějšímu životnímu stylu, držet organismus bez zbytečné zátěže stresem, nadváhou, zvýšeným krevním tlakem, ... a snažit se nezískat cukrovku a jiné civilizační choroby.