zbisekxl napsal:
Omluva pro Velke R(BIG R) rípáním do prazaku kratim volne chvile teda kdyz neonanuju ale vetsinou je to zalozene na realnych zkusenostech ze pokud me na silnici nekdo jakymkoli zpusobem ohrozuje vetsinou ma na aute(ne na bajku) velke A hned za prvnim cislem na znacce nic proti tobe jen nebud tak "chytlavej"
Díky přijímám omuvu a můžu ti říct,že mě zase ohrožujou auta s velkým S za prvním číslem. Takže je to jedno co má kdo na SPZ,ale spíš kdo tam sedí.
zbisekxl napsal:
Omluva pro Velke R(BIG R) rípáním do prazaku kratim volne chvile teda kdyz neonanuju ale vetsinou je to zalozene na realnych zkusenostech ze pokud me na silnici nekdo jakymkoli zpusobem ohrozuje vetsinou ma na aute(ne na bajku) velke A hned za prvnim cislem na znacce nic proti tobe jen nebud tak "chytlavej"
Díky přijímám omuvu a můžu ti říct,že mě zase ohrožujou auta s velkým S za prvním číslem. Takže je to jedno co má kdo na SPZ,ale spíš kdo tam sedí.
tak stim eSkem to jsem byl určitě já jelikož jezdim jako prase
Pro všechny,kteří se zůčastnili "diskuze" Praha verzus Morava.
Smazal jsem svoje příspěvky aby nekazily tenhle pěkný web.
Omlouvám se všem,že to museli číst,ale já to nebral jako vtip i když to bylo v sekci FTIPY.
S Milošem jsme si to vysvětlili a doufám,že už to bude v pořádku. Mimochodem je to člověk ktrého si za jeho přístup k této věci moc vážím,protože se zachoval jako profík.
A ostatním vzkazuju,že si to rozdáme v těch pivech-vínech. Ale nevim jestli vydržím tolik,co jiní trénovaní jedinci. Protože jsem denně na silnici a nemám čas moc trénovat.
Díky za pozornost Roman.
Díky přijímám omuvu a můžu ti říct,že mě zase ohrožujou auta s velkým S za prvním číslem. Takže je to jedno co má kdo na SPZ,ale spíš kdo tam sedí. [/quote]
tak stim eSkem to jsem byl určitě já jelikož jezdim jako prase[/quote]
Já mám SPZ s "S" na mojí C15 - a ta nikoho nemůže ohrožovat páč jezdí ultra pomalu (do kopce) no a včera jsem prodal mého Nissana - ten už hodně ohrožoval účastníky silničního provozu jak výkonem tak už jen svojí SPZ na kterou jsem byl patřičně hrdý... byla: PEH 13-13 (nechal jsem si jí na památku na pověšení do dílny) a teď bude můj nissan ohrožovat někde s novou brněnskou SPZ
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
C15 sme taky s kámošem jednu měli byla 1,4i benzín a lítala jak svině,jelikož měla nějakou blbou stříkačku a plyn na ní fungoval ON-OFF prostě buď hrabala a nebo nejela
jde takle pán bůh po světě a nese pytel čůráků a najednou se mu pytel roztrhne a a všichni se mu vysypou,tak chvíli přemejšlí a potom si řekne,tady bude Praha
shimi napsal:
jde takle pán bůh po světě a nese pytel čůráků a najednou se mu pytel roztrhne a a všichni se mu vysypou,tak chvíli přemejšlí a potom si řekne,tady bude Praha
Myslím,že přestaneme psát vtipy o pražákách,aby se Bígr neurazil.Potom zrušíme vtipy o policajtech aby se neurazil Swat,o blondýnách-kdyby tu nějaká náhodou byla a potom možná zrušíme celou rubriku aby si to na sebe náhodou nevztáhl někdo,kdo si neumí ze sebe udělat srandu.
Luboss napsal:
Myslím,že přestaneme psát vtipy o pražákách,aby se Bígr neurazil.Potom zrušíme vtipy o policajtech aby se neurazil Swat,o blondýnách-kdyby tu nějaká náhodou byla a potom možná zrušíme celou rubriku aby si to na sebe náhodou nevztáhl někdo,kdo si neumí ze sebe udělat srandu.
To nebude potřeba. Já se neurážím. Srandu si ze sebe udělat srandu umím. Přišlo mi to jen trapný teď po tom,co tu bylo. Když už se to dalo zase zpátky do pořádku.
Vytahovat starej a otřepanej vtip. Mimochodem jsem ho slyšel tak před třema lety a ten pytel si rozthl o Špilas...
Luboss napsal:
To nebude potřeba. Já se neurážím. Srandu si ze sebe udělat srandu umím. Přišlo mi to jen trapný teď po tom,co tu bylo. Když už se to dalo zase zpátky do pořádku.
Vytahovat starej a otřepanej vtip. Mimochodem jsem ho slyšel tak před třema lety a ten pytel si rozthl o Špilas...
Mě ta aféra přijde trapná a zbytečná hned od samýho začátku.Až do tý doby se nikdo kvůli ničemu podobnýmu neurazil.Howg
To právě NECHCI. Bylo by to jako Irán-Irak. Jeden pošle sebevražednýho atentátníka na tržiště druhej ho za to ostřeluje raketama a nikdy to neskončí.
Já razim heslo žij a nech žít. Proto se do nikoho nechci trefovat kvůli tomu odkud je,nebo co má za motorku atd. Ale to samé očekávám od ostatních. Sakra jsme tu,protože nás spojuje stený "postižení" (pro ty co nepochopili je to záliba v motorkách) tak proč se hádat kvůli kravinám. To za nás dělaji politici.
Toto je TLUSTÁ čára a od ted ctěte název tohoto fóra FTIPY BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
shimi napsal:
UŽ ZASE?
jaký zase??sme v sekci vtipy,tak sem vložil vtípek néanavíc já to mam do Prahy 15km takže mě všude taky berou za pražákačlověk nesmí bejt chytlavej néééé