brumla napsal(a):
Panove, da se jet na Fagaras strasse i v druhe polovine zari, aniz bych riskoval zapadnuti snehem? Koukam, ze vetsinou se jezdi 6.-8. mesic. Predem diky za napovedu
loni jsem tam byl kolem 20.9. a dole bylo 30c pocasi jako cumel krasne , je to asi jak trefis ,
brumla napsal(a):
Panove, da se jet na Fagaras strasse i v druhe polovine zari, aniz bych riskoval zapadnuti snehem? Koukam, ze vetsinou se jezdi 6.-8. mesic. Predem diky za napovedu
Rumunské čarodějnice proklely vládu http://www.novink...vladu.htmlTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Paráda.., jestli tam mezi nimi byla i ta, co za vámi loni hulákala "...a aby vás srač*ka po poli honila!" a pak jste jeli s Holubbem domů se smrtelným potem na čele, má to vláda spočítaný
Jsou holt ještě věci mezi nebem a zemí
... "milé Bravíčko, jsem čtrnáctiletá romka a ještě nejsem těhotná, není můj táta nějakej vadnej? http://www.novink...divka.htmlTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Ako je to s cerpackami ich hustota, kvalitou benzinu??? Treba zo sebou tahat kanister s rezervou bezinu ci je to zbitocne. Mam 1100 gs bez katalizatoru, tak tankovat asik mozem "benzin " nemusi to byt iba NATURAL??? Dik za rady.
nevim jakej benzin mate na slovensku, ale v rumunsku je tuty lepsi jak u nas.ta stara herka nemecka si na rumunskej benzin přede jak starej kocour.jo a pump je tam po **** /hodne moc/tak do kanistru natankuj borovičku.
Upravil holubbb dne 16.02.2011 15:38
YouTube Video
Upravil zmijon dne 07.03.2011 17:13
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
ááááá ufňukánek z tišnova se probral se zimního spánku.nebo jsi byl na léčení a neměl přístup na net.hele a taky tu všem napiš jak jsi si loni stěžoval a fňukal u miloše ty hrdino.jo ono si hrát na vojáčka to je něco jiného viď?a ještě napiš jak dokážeš ostatním svým chováním zkazit dovolenou.to jen pro uprozornění kdyby chtěl s tebou někdo někam jet na dýl jak na víkend.v tom maroku jak jsi byl to prý s tebou taky nebylo vše košér co se tvého chování týče. a ještě vejpitko ti připomenu tvá slova které si můžeš znova dát po vojensku rozkazem-
Brnak Jim napsal:
Pánové,vyřadit z registrace nelze.Již před čtyřmi měsíci jsem o to žádal Miloše a bylo mi odpovězeno že to nejde.Prostě mám přestat psát a to jsem udělal.Píšu to pro ty,kterým se nelíbí kam všechny debaty o mašinách se dostanou při zásahu stále těch stejných.Odhlásit nejde,přestaňte psát.Vím že je to někdy těžké ale už jsem si zvykl.Sbohem
p.s. udelam zase ze sebe kosíky, vím, že jsem ti loni tím udělal velkou radost
Chlapy tohle je jen mezi vama dvema a myslim,ze ostatni to nezajima!Myslim,ze nejste jedini,kdo jel na dovolenou s nekym koho nezna a ukazalo se,ze ma kazdej jinou predstavu!
Ale vzhledem k tomu,kolik vam je,tak se tady obcas chovate jak pubertaci!
Brnak proto,ze ma stale potrebu alespon obcas ten vas problem tady pripomenout a ty Romane,ze se prihlasujes pod civilnim jmenem nekoho jineho!
Muj nazor je,ze jste oba v pohode,jen spolu nikam nesmite jezdit! Tak uz to prestante resit! Ja uz se svym nejlepsim kamosem na motodovolenou taky nejezdim,protoze jsme zjistili,ze mame kazdej jine tempo,jine predstavy atd.Ale normalne jsme si to vyrikali a jsme kamaradi dal!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
kosiku ty vosle ty jako myslis ze mne rozhodis tim, ze si lupnul muj nick holubb,nech si ho.mne je jedno zda jsem jura, franta nebo jim.akorat bud frajer a vypis si profil aby kazdej vedel kdo se skryva za nickem holubb, ale to ti asi nepujde žalobníčku přiznat pravdu.se jen divím, že jsem nenašel tvé jméno v cibulkových seznamech.ale kdo ví, třeba jsi se jmenovat před 21 lety jinak.
hlavne nezapomen tady na ty svoje slovicka a jak uz jsem jednou psal drz se toho co si napsat z tej tvej vypité hlavy za moudra.
Brnak Jim napsal:
Pánové,vyřadit z registrace nelze.Již před čtyřmi měsíci jsem o to žádal Miloše a bylo mi odpovězeno že to nejde.Prostě mám přestat psát a to jsem udělal.Píšu to pro ty,kterým se nelíbí kam všechny debaty o mašinách se dostanou při zásahu stále těch stejných.Odhlásit nejde,přestaňte psát.Vím že je to někdy těžké ale už jsem si zvykl.Sbohem
Upravil holubbb dne 12.03.2011 10:40