jo jo, kamárád letos spadl přede mnou v Rumunsku a tahal jsem z něj motorku. Dostal to stupačkou a zadní brzdou přímo do holeně, nebýt těch sidin tak měl nohu vejpůl, v tu chvíli jsem si to uvědomil, že je dobře že jsem je pořídil.
tak ať se to zahojí, zlomenej kotník je zlo. já si málem zlomil letos kontník když jsem se ožral a proto jsem si je koupil. možná bych v nich měl chodit jen do hospody a na moto si brát dál Styl Martiny
Upravil vztekloun dne 20.05.2020 19:40
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Ahoj, přemýšlím o koupi botek Toucan Gore-Tex, chtěl bych se zeptat, zda se dají kalhoty normálně přetáhnout přes tyhle boty? Přijde mi že mají takovou masivní část přes holeň. To je chránič? Nebo jedině kalhoty dovnitř? A neteče pak do bot z vrchu? Dík za odpovědi.
Když jedu, tak jedu.
Toucany mám, kalhoty dávám přes boty. U kalhot od PSI to bylo dost na fest. Teď mám Klim a ten je naprosto v pohodě. Takže asi zkoušet i s kalhotama.
BMW R 1250 GS Exclusive
Taky mám Toucany Gore-Tex. Řekl bych, že veškeré textilní cestovní kalhoty půjdou přes holeň přetáhnout, pokud jsou stavitelné... Ale Trilobití parado už nepřetáhnu, takže buď zakasám nebo přeložím nad botu. Záleží asi co preferuješ, ale asi u těch goretexů je lepší je mít zakrytý, ať ti do nich nesteče/nenaprší.
Neexistuje špatné počasí!
Dík za reakce, právě mi přijde dobrý mít kalhoty přes botu, ale jen jsem chtěl vědět ze zkušenosti s tímhle konkrétním typem, že to je technicky proveditelný. Končím tiskovku.
Když jedu, tak jedu.
Ahoj všem. Dívám se po nástupci za me už skoro 12 let staré Tcx infinity. Bohužel je už nedělají jinak bych neváhal a koupil je znovu.
ZA ty roky jsem jednou nárazem odtrhnul presku. Šla znovu zanytovat. Poslední rok dva se už droli vnitřní kryt nártu proti vodě a horní lem. Obě místa jsou jediná která jsou z umělé kůže. Vše ostatní drží.
Boty mi nikdy nepromokly a nesmrdi z nich nohy ani po týdnu ježdění ve vedrech.
Takže chci najít celokozenou botu s Gore membránou.
Nechci plastový chránič holení kosti který by závazel nohavici.
Nechci zipy ani jiné složitosti upínání. Hledám funkční nekomplikovany střih který minimalizuje možné závady.
Zajimave které jsem našel a blíží se me představě o kvalitní botě jsou tyto. https://www.genez...ourman-gtx
Jenže mě odrazuje zip.
Máte nějaký další tip?
Upravil paja1 dne 24.12.2021 10:02
Pája
paja1 napsal:
Ahoj všem. Dívám se po nástupci za me už skoro 12 let staré Tcx infinity. Bohužel je už nedělají jinak bych neváhal a koupil je znovu.
ZA ty roky jsem jednou nárazem odtrhnul presku. Šla znovu zanytovat. Poslední rok dva se už droli vnitřní kryt nártu proti vodě a horní lem. Obě místa jsou jediná která jsou z umělé kůže. Vše ostatní drží.
Boty mi nikdy nepromokly a nesmrdi z nich nohy ani po týdnu ježdění ve vedrech.
Takže chci najít celokozenou botu s Gore membránou.
Nechci plastový chránič holení kosti který by závazel nohavici.
Nechci zipy ani jiné složitosti upínání. Hledám funkční nekomplikovany střih který minimalizuje možné závady.
Zajimave které jsem našel a blíží se me představě o kvalitní botě jsou tyto. https://www.genez...ourman-gtx
Jenže mě odrazuje zip.
Máte nějaký další tip?
Koukni ještě na BMW - já mám na cestování ještě starší BMW Santiaga a zatím furt dobrý.
Pár známých teď jezdí v těchto a chválí si je: https://eshop.ren...ravel-evo/ nebo https://eshop.ren...-grip-gtx/.
Já asi půjdu do těch Venture až přijde čas.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Čau, mal som tú istú situáciu jak ty. TCX INFINITY som mal 11 sezon. Bol som s nimi spokojný až došiel čas tento rok, že si ich kúpim znova. Len žial už neboli. Kúpil som Gravely, ešte sú v krabici. Lenže dva týždne po kúpe mi vybehlo toto:
tá cena 179,- za GTX boty je bezkonkurenčná. Kamoši objednali, zaplatili a boty prišli. Vyzerajú bezchybne.
Upravil oliv dne 24.12.2021 20:52
BMW R 1200 GSA LC Triple Black
Koukni ještě na BMW - já mám na cestování ještě starší BMW Santiaga a zatím furt dobrý.
Pár známých teď jezdí v těchto a chválí si je: https://eshop.ren...ravel-evo/ nebo https://eshop.ren...-grip-gtx/.
Já asi půjdu do těch Venture až přijde čas.
Oboje vypadají Tondo dobře. Určitě se na ně zajedu podívat. Splňují mě představy a jako bonus půjdou vyzkouset. Díky moc. a pěkně vánoce.
Pája
oliv napsal:
Čau, mal som tú istú situáciu jak ty. TCX INFINITY som mal 11 sezon. Bol som s nimi spokojný až došiel čas tento rok, že si ich kúpim znova. Len žial už neboli. Kúpil som Gravely, ešte sú v krabici. Lenže dva týždne po kúpe mi vybehlo toto:
oliv napsal:
tá cena 179,- za GTX boty je bezkonkurenčná. Kamoši objednali, zaplatili a boty prišli. Vyzerajú bezchybne.
To čumím.
Je to o hubu koupit boty na netu. No mám o čem přemýšlet. Sakra proč je nemá nikdo u nás.
Ta cena je taky víc než lákavá.
Noooo, kamoši objednali, každý na seba. Platili kartou, objednali 43 a do týždňa prišli. Objednal by som ich znova keby som uz nemal druhé.
BMW R 1200 GSA LC Triple Black
oliv napsal:
Jestli se ti líbí ty Daytony, tak jdi do nich. Mám Daytony Road Star GTX a jsou to boží boty. Jsou fakt trvanlivé, vodotěsné a hlavně pohodlné i na běžné chození, dávám jím přednost před Sidi Adventure GTX 2, které už na sebe beru vyjímečně, spíš jen když jedu hoodně daleko..
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
oliv napsal:
oliv napsal: