Emilio napsal:
Jóóó vypadá pěkně ještě by jí slušelo blikače do bíla.....
Nechci ti do toho žvejkat,ale ten zobák si vyměň za černej,je to jak pěst na oko,když máš černý boky......
Ale nevypadá, vyvažuje to stříbrnou na nádrži, je to dobrý!
Emilio napsal:
Jóóó vypadá pěkně ještě by jí slušelo blikače do bíla.....
Nechci ti do toho žvejkat,ale ten zobák si vyměň za černej,je to jak pěst na oko,když máš černý boky......
Ale nevypadá, vyvažuje to stříbrnou na nádrži, je to dobrý!
proto jsem ho dal stříbrnej blikače semi líběj oranžády, ale diodový zadní světlo
Upravil Baltazar dne 27.04.2008 21:34
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Ak mu bočné plasty odleteli preč, tak to je ešte v pohode. Ja som šiel po dialnici asi 170, ked ma tiež sklamala/prekvapila jedna plastová rychlospona na pravej strane, skoro ma to stálo kožuch, mne sa to neodtrhlo, len ostalo vyklopené do strany opreté o moje koleno a začalo ma to tlačiť z motorky dole. Doteraz ani neviem ako som to ustal. To sa nezdá, ale je to v takej rýchlosti velká plocha, priam obrovská. Neprajem to nikomu . Som prišiel domov a dal som obidve strany napevno. . .
TomasTT napsal:
S tou cenou jsem to neověřoval, naštěstí jsem to nepotřeboval. Možná to je včetně nového loga (on mu někdo povolil prý ty rychlospony a uletělo mu to na dálnici). nevím ale přišlo mi to děsný..
titika: vysoký plexi na 1200GS moc není. Vysoký je snad pro lidi co měří do 170cm, většina vyšších na to dost nadává. Na adventure sice vysoký je ale taky pořádně široký a stačí s tím praštit a praská mezi šrouby úhlopříčně, protože už je to asi moc velký kus plastu. Každopádně řada lidí s adventure prodali to sériové i s výztuhou majitelům normálního 1200GS (tak za 4-5 tis) a tak upgrade na desierto nebyl zase tak obrovský rozdíl. Každopádně to je velká změna a jak říkám - buď se to moc líbí nebo moc nelíbí, jsou na to vyhraněné názory. Prý se tím ztrácí charakter GS, že to pak nejde identifikovat, co to je za motorku atd. Subjektivní záležitost a určitě ne masovka.
Na malé GS jsme zkoušeli ledacos taky a podle mě nejlíp vypadá to starý plexi s kokpitem z původní verze Dakar (to kdy byla motorka černobílá), to bylo poslední použitelný. Pak někoho napadlo otočit to dozadu, takže vzduch skvěle fučí přímo do helmy a v úvratích na to naráží řídítka atd..
pebac30 napsal:
Ak mu bočné plasty odleteli preč, tak to je ešte v pohode. Ja som šiel po dialnici asi 170, ked ma tiež sklamala/prekvapila jedna plastová rychlospona na pravej strane, skoro ma to stálo kožuch, mne sa to neodtrhlo, len ostalo vyklopené do strany opreté o moje koleno a začalo ma to tlačiť z motorky dole. Doteraz ani neviem ako som to ustal. To sa nezdá, ale je to v takej rýchlosti velká plocha, priam obrovská. Neprajem to nikomu . Som prišiel domov a dal som obidve strany napevno. . .
Docela to chápu. Ono v rychlosti stačí natáhnout ruku a je to nápor šílenej.
Jinak mě překvapilo že ty rychlospony jsou plastový. Myslel jsem že jsou kovový.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
klikni pod příspjefkem na odpovědět pak napiš bla,bla,bla a máš tam procházet tam uložíš obrázek. Obrázek nesmí mět v názvu čárki a háčki a mezeri. Je dobrí ho taki zmenšit at to neni přes celí fórum.Stačí ?
Kupredu spatki ni krok...
bohumil napsal:
klikni pod příspjefkem na odpovědět pak napiš bla,bla,bla a máš tam procházet tam uložíš obrázek. Obrázek nesmí mět v názvu čárki a háčki a mezeri. Je dobrí ho taki zmenšit at to neni přes celí fórum.Stačí ?
Ten Bohóš je úplné Bil Gejts... :-)
Mikes
Nově s KTM... :-)