A ja koupil moto od jednoho kluka, co tam taky servisoval, podle faktury menili loni olej v prednich vidlich ... no teda spise meli menit. Takovej sajrajt co z toho tekl, pry tak 3-4 roky nemenene .... no a pak babo rad.
dotaz muzete byt u servisnich praci pritomni u motorky , nbo da se to sledovat Online, jelikoz v rakousku teda ne u BMW sem videl ze v cekarne je televize kde muze clovek sledovat jak delaji prace namotorce a to online
schrek napsal:
dotaz muzete byt u servisnich praci pritomni u motorky , nbo da se to sledovat Online, jelikoz v rakousku teda ne u BMW sem videl ze v cekarne je televize kde muze clovek sledovat jak delaji prace namotorce a to online
Urcite, vem si rybarskou zidlicku, termosku s cajem, svacu a muzes koukat, mozna i radit.
Dudou mit velikou radost
profesor
Traverz napsal:
A ja koupil moto od jednoho kluka, co tam taky servisoval, podle faktury menili loni olej v prednich vidlich ... no teda spise meli menit. Takovej sajrajt co z toho tekl, pry tak 3-4 roky nemenene .... no a pak babo rad.
Už jsem to tu někde psal. V Autecu (současný Invelt se stejnými lidmi) mi nevyměnili při 40 tisících cca 1/2 litru oleje v kardanu, přidřelo se to a stálo mě to 1000 Euro. Už to tam nikdy nedám.
Hanes napsal:
No já tam mám jet zrovna na první v 1000 km a podle toho co mě předběžně řekli, tak jsem málem dostal infarkt.
Na podzim jsem za prohlidku v 1000km platil v Inveltu 3823,- z toho 1428,- za praci a zbytek za olej a filtr.
Tak to mě řekli víc. Uvidím až to budu mít za sebou. Tak dám vědět.
Ahoj, tak jsem byl na té garančce v Inveltu, platil jsem 3960 Kč, možná že bych taky zaplatil "pouhých" 3812 Kč, lae musel jsem si zaplatit ještě 148 Kč za utžený silenblok na ochranném plechu pod motorem. Motorka měla najeto 900 km a byla kupovaná u nich. Celkem bych předpokládal že když je to v záruce tak že nic platit nebudu. To že na člověka ani nikdo nepromluví, o tom silenbloku mi ani nikdo neřekl,prostě jsem dostal fakturu a zaplať a jeď, prodejce kterej vám ještě před měsícem mazal med kolem huby vás ani nepozdraví, natož aby se zeptal jak jste spokojený ani nekomentuju.
Takže příště nevím kam pojedu asi do říše.
Hanes: Ahoj, neni mile cist podobne prispevky... konzultoval jsem vzniklou situaci jak s Martinem (prodejce co tobe nebo bratrovi motorku prodaval) tak i s Dusanem, ktery od tebe motocykl prebiral. Dle informaci od kolegu byl o proti puvodimu stavu na olejovem filtru magneticky pripravek od Wunderlichu a me tedy napada, kde doslo pri demontazi / montazi silenbloku k poskozeni? Coz je debata do ktere se v zadnem pripade poustet nechci. Ale rozhodne odmitam, ze bychom jej urvali my:-) Opravy podobneho charakteru panove provadeji automaticky a Dusan je nyni poucen, ze i kvuli 148 korunam je treba zakaznika kontaktovat. Jak jsem psal, tyto drobnosti a poskozeni podobneho charakteru jsou u nas provadeny automaticky. Pokud se citis ukrivden, zastav se u nas s fakturou - najdeme zpusob jak vyse popsane vyresit a muzeme probrat primo i dalsi vytky ktere uvadis. Co se tyce komunikace, mam od kolegu informace trochu jine, ale jak pisi, ja u toho nebyl a tvrzeni proti tvrzeni rozsoudit neumim... Kazdopadne pry probehl druzny rozhovor o spolecnych znamych. Pripadne mi napis PM.