Slavek-xxx napsal:
Tak ja uz mam tricka taky doma. Diky za ne organizatorum. Ackoliv budou spis na pamatku...
A navíc tam je tam www.bmwgs.cz takže to jsi jako příznivec a čekatel. Však se dočkáš gs. Neboj oni nevymřou.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Praha 6 hlasi dodani a velkou spokojenost. jsou moc pekny, moje zena navic prohlasila, ze je to prvni motorkarsky tricko v damskem strihu (prelozim: libi se ji)
BMW R1150GS MY02
Pokud ti nepřijdou do konce příštího týdne, tak se ti vyrobí nová trika a ty pošlou.[/quote]
Díky moc,ale doufám,že tedy dorazí. Ale jestli ne,tak bych si připlatil za poštovné (doporučeně) a nebo bych si je nechal vyzvednout kolegou z Brna a poslat v mém zboží,nebo mi ho přivezl až pojede do Prahy. Fakt nevím jak je to možný,ale dneska jsem se opět ptal na poště už si mě tam pamatujou i jménem a nic tam neni. NECHÁPU TO.
tak až se rozjede druhá vlna..rozjedte nové téma at to ví i ti kdož první vlnu z nějakého důvodu nestihli ..já se hlásím jako první 2 kusy xxl..a nebo pokud si jich koupil někdo víc a už ted ví, že je neunosí... já bych si je s dovolením vzal
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Trika včera došly. Dneska mi je přinesla žena z práce a obálka byla otevřená. Už jsem myslel, že na tom budu ještě hůř než BIGR a budu mít jen prázdnou obálku.
"Naštěstí" byly zvědavý jen sekterářky.
Trika jsou fakt pěkný a ještě mi tak sluší. Mám jedno i pro ženu a říkala, že se povedlo.