Hrabe_X napsal:
Rozhodl jsem se, že nepřijedu. Užijte si akci.
Co to? Jedenáctka nejede?
Jedenáctka nikdy jezdit nepřestane. Ale nakonec jede jinam.
Bobe to když bych věděl včera, nemělnil bych plány.... Jsem ti psal, že mám tenhle víkend v plánu vyrazit bez stanu a karimatky jen s kreditkou.
Tak někdy příště.
Upravil Hrabe_X dne 08.06.2023 10:58
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak ja se těšil Hrabě, jak si nakapeme do volátek
Tak jindy a jinde no
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hrabe_X napsal:
Rozhodl jsem se, že nepřijedu. Užijte si akci.
Co to? Jedenáctka nejede?
Jedenáctka nikdy jezdit nepřestane. Ale nakonec jede jinam.
Bobe to když bych věděl včera, nemělnil bych plány.... Jsem ti psal, že mám tenhle víkend v plánu vyrazit bez stanu a karimatky jen s kreditkou.
Tak někdy příště.
Škoda vždycky bych tě někam nacpal přinejhorším k Vevisce
Tak my jsme doma
Diky Bobe za organizaci, bylo to příjemné setkání s starou partou
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Odjížděli jsme s Evíkem poslední. Nic nikde nezůstalo. Ještě že Bob je schopnej a ochotnej něco organizovat. Přiznám se, že se jenom "vezu" a tak dík Bobe, že jsem se zase mohl setkat s s lidma, které opravdu nepotkávám denně. Včetně aktivních důchodců. Chtěl bych mít vaší energii a fyzičku dědci
Co jsme fotili je zde https://viro.rajc...v_06_2023/
Tak zase za rok, pokud nám to zdraví dovolí
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Díky všem účastníkům zájezdu,bylo moc fajn se opět s Váma potkat.Jsem rád,že vše klaplo díky Kašákoj za pěknou vyjíždku,Jakubovi za dobrou hostinu.Medíku díky za foto kdo ještě něco máte dejte sem.
Brňák Jim ty poslóché rád jsem tě viděl a nepí už to starobrno kurňa,jo a jinak máš pěknou motorku.
Bylo to skvělé. Bobovi díky za zorganizování a Kašákovi za pěkně naplánovanou projížďku. Moc rád jsem vás všechny viděl. ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...