Bléééééé,RUM nesosám... Vymyslím asi nějaký alternativní plán
Upravil Kubrt dne 11.12.2010 17:26
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Někdy přijeď,naučím tě pít RUM,Tomu totiž musíš přijít na chuť.Třeba karibskej nebo kubánskej to je materiál.Sakra to si dělám chutě.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Někdy přijeď,naučím tě pít RUM,Tomu totiž musíš přijít na chuť.Třeba karibskej nebo kubánskej to je materiál.Sakra to si dělám chutě.
no tak tenhle jo,ale ta naše bramborová matlanice my nejede
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kasak napsal:
no tak tenhle jo,ale ta naše bramborová matlanice my nejede
Kdyz neni nic jinyho,tak mi jede taky,vic jak zelena!Az budes mit vyssi alkoholickou,tak pochopis.
Samozrejme,ze ten pravej rum je jina trida!Ale neznam nikoho,komu by ten ceskej bramborovej alespon nevonel!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To jsou prostná se sudem,to jsme dělali vloni,letos bude úplně něco jinýho.Mě to napadne dycky až na tahu.Takže určitě letos bude jiná picovina.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Když musíš,tak musíš... radši bych byl v práci,to je jasný