tady mas review.. vypada to gut.. teda pro jednoho:
https://www.tiso....ent-review17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Salewa dřív patřila mezi známé outdoor značky, pak nějak v ČR zmizela...nebál bych se toho. Ale chtěl bych raději dva vchody a dvě předsíňky.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Mám v plánu v něm spát sám, takže jeden vchod a jedna předsíňka mi nevadí.
Jen si říkám jestli se, až zbytečně nerozmazluju. Když jsem teď koukal na vimeu na Pavla Pondělíka jak objel severní Ameriku se stanem z decathlonu za pár šestáků tak je mi studno jestli by na to bezdůvodný courání po vlasti nestačilo něco obyčejnějšího. Něco jako je tohle, zabalenej má dokonce ještě menší rozměry než Salewa
Saturnine, jestli budes spat sam, mrkni na Rock Empire Trail L.
Mam ho a jsem nadmiru spokojenej. Malej po sbaleni, houno vazi, samonosna hlinikova konstrukce...
Je sice pro dva, ale pouzivam ho s sirokou nafukovackou a vedle sebe vse z motorky a mista akorat
Upravil Kubrt dne 08.06.2020 22:08
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Saturnin napsal:
Mám v plánu v něm spát sám, takže jeden vchod a jedna předsíňka mi nevadí.
Jen si říkám jestli se, až zbytečně nerozmazluju. Když jsem teď koukal na vimeu na Pavla Pondělíka jak objel severní Ameriku se stanem z decathlonu za pár šestáků tak je mi studno jestli by na to bezdůvodný courání po vlasti nestačilo něco obyčejnějšího. Něco jako je tohle, zabalenej má dokonce ještě menší rozměry než Salewa
Nikdy jsem to nedokazal pochopit, jak nekdo na motorce muze tahat to kolo, ale v loni jsem po delsi dobe jel na dovolenou bez Marty, tak jsem nechtel tahat husky falen pro 3 lidi a koupil jsem za 13 stovek ten obycejnej z decathlonu a nejednou zmizel ten silenej kopr ze staveni a bourani stanu
Ten stan fakt funguje a pro jednoho je to uplne idealni. Ta skladnost je ovsem individualni... kdo taha topcase, tak ma problem, protoze tohle nikam nedas, ale polozit to vzadu na sedlo az pres nosic, neni problem.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Môj poznatok z dlhoročného stanovania na motorke je mať 2 predsiene (s obojstranným vstupom) jednou chodíš do stanu a v druhej sušíš čižmy a iné zablatené harampadi čo nedavaš do vnútra , rozmerovo pre jedného oficiálne dvojmiestny, väčšinou to býva aj tak 120-140 šírka, takze vedla seba môžeš posušit spotené motohandry a prilbu a nenalezu ti tam mravce
A ideálne samonosny aj s tými predsienami, nech to vieš postaviť aj na asfalte, alebo na piesku bez kolikov
Upravil patol dne 09.06.2020 06:53
Ja vozím https://www.husky...n-2-zelena výhoda jsou opravdu ty dvě předsíně a pak tenhle stavíš nejdřív tropiko a až pak ložnici, takže v případe že to musíš stavět za deště, nenaprší ti do ní. Osobně to vozím sepnuté dohromady takže stačí postavit tropiko a můžeš se rovnou schovat.
Já do teď používal mnohými nenáviděný Lonerider Moto Tent, ten s tou garáží na motorku Je to super stan, ta velká předsíň se dá využít i k jinejm věcem než parkování motorky. Jediná jeho nevýhoda je velikost když je zbalenej. Minimálně letos pojedu na dovolenou sám tak nevím. Nejdřív jsem se zakoukal do MSR Elixir2, potom jsem objevil tu Salewu, tam se mi líbí, že zbalená má menší rozměry než MSR a měla by se bez problému vejít do kufru. Potom je tu ten Husky, je ještě menší než Salewa a stojí polovinu. Pro případ deště bych sebou ještě chtěl vozit tapr a nějaký tyčky, abych si mohl udělat nějaký přístřešek a schovat motorku.
Mimochodem, jak je možný že MSR má tak malej vodní sloupec oproti tomu Huskymu, kterej stojí polovinu?
https://www.decat...56122.html mám starší generaci a tohodle a na motorku super za ty prachy, malej lehkej po sbaleni, vejde se do kufru, pro 2 je to s mazlením ale solo v pohodě i s bagáží. Přežil jsem v něm i několik festovních slejváků a fujavic a je to proste trekovej stan jak má bejt. MSR elixir taháme s ženou na horolezení, je ješte o level výš, ale hůř skladnej a nevim jestli jeho super vlastnosti v horách oceníš při běžnym motocestovani formou rozbal/přespi/sbal
Upravil maqrtek dne 09.06.2020 21:13
In pivo veritas!
Saturnin napsal:
Mimochodem, jak je možný že MSR má tak malej vodní sloupec oproti tomu Huskymu, kterej stojí polovinu?
Tak MSR je světově top značka v outdoor vybavení takže nelze porovnávat cenu s Husky, kvalitu srovnat neumím, MSR jsem neměl. A co se týče toho sloupce tak váhově je to MSR skoro polovina z toho Husky, tak bych předpokládal že ta vrstva zátěru i s materiálem u MSR bude slabší.
ono taky záleží na stylu testování... O Husky si už léta myslím svoje. Neříkám že to je špatná značka, ale pro mne spíš na streewear oblečení :-) . Svého času jejich výrobky nebyly až tak kvalitní (měl jsem od nich samonafukovačku, batoh a ještě něco)
Myslím, že záleží na způsobu testování, za 3 roky jsem s msr hubba hubba nx neměl problém, plusy jsou váha, velikost a vnitřní prostor, mínusem cena..ale to tak obvykle bývá
MSR používá jiné testování vodního sloupce, proto jsou hodnoty jiné. S Husky bych to ale fakt nesrovnával, MSR je prostě top výrobce.
Minulý týden jsem byl v Decathlonu a docela jsem čuměl, co tam mají za miniaturní spacáky, karimatky a hlavně stany. To za co jsem v přerdchozích letech dával tisíce je za zlomek ceny! Jasně kvalita bude jiná oproti Thermarest, MSR a ostatním, ale neplatím za značku a s některýma věcma jsem nadmíru spokojen.
Koukám, že to ještě a stránkách není, ale super skládací židlička alá thermarest za 745Kč, skládací příbor, karimatka 190cm velká jak 1l láhev, polštářek a hlavně stan tuším Trek 900 pro 2, naprosto miniaturní.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz