Pěkné , mám rád blesky v protisvětle.
Být to můj obrázek, vyretušoval bych lehce ministativ pod bleskem a posunul stroj nepatrně mimo střed
Upravil zjesu dne 05.12.2014 08:09
fotene s canon 5D a objektiv canon 20-35. Kazde foto su tri foto a priemer z nich, spojene cez zoner. HDR z troch foto je to podexponovana, normal, preexponovana. Motorky a afto je cez prechodak este fotene
copo@centrum.sk
na HDR je fajn soft dynamic photo hdr 4, uz je novsi. Dokaze to tak spatlat fotku, ze je to take skarede az je to pekne, ale ja take hrd nemusim. Ked sa tam vypne kopec blbosti tak podobne fotky z toho vylezu ako mam ja
copo@centrum.sk
Marku, tak uz vim proc fotim tak blbe, ja nemam ani jednoho psa, natoz dva: -)
Me se ta fotka libi moc. Jeste rekni ze to bylo mobilem a prodavam fotak: -))))
Splněný sen moje 1100GS
U mých fotek mi vždy vadí,když doma zjistím,že tam mám vidět nějaké dráty a sloupy.Vadí mi to i u té tvé,jinak celkem povedené fotky.
Pavle diky za názor. Vazim si ho.. me naopak ten sloup x let stary, mozna 50 let prisel na fotce fajn.. naopak k tomu mistu patri. Jedna se o hodne zapadle misto na Sumave a tyto "draty" maji historii.. timto se jasne ukazuje ze stejne každa fotka ma hlavni kouzlo pro toho, kdo ji porizoval.. protoze jen ten zna okolnosti jejiho porizeni, misto, cas, naladu pri foceni...... tady jsem to vlastne fotil kvuli tem "dratum". Jinak by tahle fotka sla pořídit kdekoli.. ale pro me by nemela takove kouzlo... proto, ze to misto znam.. jinak ale draty také nenavidim.. a dale sloupy, dopravni znacky atd...
Ps. Poznaji znalci aparat ze ktereho je porizeno? Dnes uz asi ne..
Ježek - Tvé fotky se mi opravdu líbí a dráty mi mj. nevadí, jsou tak výrazné, že jsou tam naschvál jako součást příběhu, ale myslel jsem Marka - když jsem to psal, Tvoje fotka tam ještě nebyla, o malou chvilku jsi mne s příspěvkem předběhl.