hicks napsal:
naposledy co jsem to resil par let nazpet tak to cidlo ve ventilku HO NECHAVALO TRVALE OTEVRENY (tj. zamacknuty).
A tesnilo to teda jen na zavitu ci nekde v tom tele toho cidla.
Ja osobne mam u tohohle strach ze zasadniho uniku vzduchu za jizdy.
Jojo, něco na tom bude, dík
nz.. ja jsem to nakonec vzdal s tim, ze dalsi moto uz bude mit bezdusaky + cidla.. a taky, ze jo
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hele, dáte mi někdo Tip na chránič krku který by mohl fungovat ale za rozumný peníz? Páč i když jde o zdravý a život, 12 000 mi přijde docela dost ... Nejlevnější jsem viděl snad kolem 6000... TO opravdu není nic někde kolem trojky?
Víte o něčem? Díky
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Snad to vložim správně, SIDI Adventure za slušnou cenu, ještě to nabízí slevu 10% to vychází pod 7000. Objednal jsem, tak uvidim jestli dorazí.
[urlhttps://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/cs_CZ/?ObjectID=17774983&ViewAction=ViewProduct][/url]
Nejjednodussi je vlozit ten odkaz, oznacit ho celej (zamodrit) a az PAK kliknout na tlacitko URL. Totez plati o dalsich tagach (tucnej text, kurziva, atd.).
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
VojtechPolicky napsal:
Hele, dáte mi někdo Tip na chránič krku který by mohl fungovat ale za rozumný peníz? Páč i když jde o zdravý a život, 12 000 mi přijde docela dost ... Nejlevnější jsem viděl snad kolem 6000... TO opravdu není nic někde kolem trojky?
No když on si někdo může myslet že URL je zkratka urologie a ruku na srdce kdo z nás se tam chce dobrovolně podívat ,nebo třeba nemá rád Uniformy - URL - Uniform Resource Locator.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
jackA napsal:
Snad to vložim správně, SIDI Adventure za slušnou cenu, ještě to nabízí slevu 10% to vychází pod 7000. Objednal jsem, tak uvidim jestli dorazí. https://www.fc-mo...iewProduct
Objednával jsem odtud před 14-ti dny tmavé plexi na Shoei Hornet a dorazilo v poho, platil jsem kartou. Přišel mi od nich v zásilce i poukaz na slevu 15% na další nákup, kdyby někdo chtěl. Jinak těch 10% asi dávají automaticky, kód na slevu mají na stránkách úplně nahoře.
Sidi Crossfire tam mají taky za moc pěknou cenu https://www.fc-mo...Boots-0091
Upravil Sete dne 07.03.2017 21:52
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
Kluci, jak je na tom SIDI ADV s velikostma? nemám popravdě možnost teď je nikde odzkoušet - nikde v krámě poblíž je nemaj... Zpravidla mám boty civilní 44-45. Boty na motorku kolem 46.
Co myslíte? zkusit koupit 46? Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Oni zrovna ty Sidi mají takový atypický tvar oproti jiným botam. Já jsem si je zkoušel, ale vůbec mi nesedeli, tak jsem si koupil alpinestary
Určitě vyzkoušej. Dáš třeba 200kc za benzín, aby ses na ně dojel někam podívat, ale nakonec koupíš třeba ty Alpy nebo tcx a usetris
Mam dvoje Gaerne SG12. Oboje mi sedi perfektne a je mezi nimi rozdil cisla kdyz jsem sel do prodejny s jistotou, ze chci stejne cislo, nestacil jsem se divit urcite vyzkouset.
pod trvalým dohledem