VojtechPolicky napsal:
Kluci, jak je na tom SIDI ADV s velikostma? nemám popravdě možnost teď je nikde odzkoušet - nikde v krámě poblíž je nemaj... Zpravidla mám boty civilní 44-45. Boty na motorku kolem 46.
Co myslíte? zkusit koupit 46?
Musíš do Brna do Bonmota https://www.bonmo...+adventureF800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jen tak na okraj. Moc nevěřím , že by se to chytlo, ale ať nikdo pak netvrdí, že jsem nedal vědět…
Kdo má JEDNIČKOVOU Octávku tak Škodovka provádí VÝPRODEJ karosařiny !!!
Boční dveře 2269,-
5 dveře Kombík 3025,-
5 dveře krátká 3025,- (mr 2001 a mladší) U starších budete pár věcí buď dávat z novější nebo se na to vykašlete.. dyť je to krásnej pelech -)))
Kapota 2269,-
Vše jsou to MO včt. DPH koncový zákazník . Ale se slevou moc nepočítejte už tohle je skoro nákup + DPH.
Jak říkám jedná se o výprodeje skladů. Jakmile dojdou do nuly Originál Končí !!!
Tak stranické povinnosti jsem učinil za dost… jdu na kafe…
Jen tak na okraj. Moc nevěřím , že by se to chytlo, ale ať nikdo pak netvrdí, že jsem nedal vědět…
Kdo má JEDNIČKOVOU Octávku tak Škodovka provádí VÝPRODEJ karosařiny !!!
Boční dveře 2269,-
5 dveře Kombík 3025,-
5 dveře krátká 3025,- (mr 2001 a mladší) U starších budete pár věcí buď dávat z novější nebo se na to vykašlete.. dyť je to krásnej pelech -)))
Kapota 2269,-
Vše jsou to MO včt. DPH koncový zákazník . Ale se slevou moc nepočítejte už tohle je skoro nákup + DPH.
Jak říkám jedná se o výprodeje skladů. Jakmile dojdou do nuly Originál Končí !!!
Tak stranické povinnosti jsem učinil za dost… jdu na kafe…
Wan-Chuan
KRLESS!!!
Ona to tak úplně pravda není, o tom výprodeji. Ale je fakt že tyto panelové díly na Octavii I jsou ve slevě. A asi už levnější nebudou...
VojtechPolicky napsal:
Kluci, jak je na tom SIDI ADV s velikostma? nemám popravdě možnost teď je nikde odzkoušet - nikde v krámě poblíž je nemaj... Zpravidla mám boty civilní 44-45. Boty na motorku kolem 46.
Co myslíte? zkusit koupit 46?
mam nohu 46, merrell 46,5 a sidi taky 46 a nestezuju si tak nevim
R 1200 GSA 4/2010