Vidím, že to vlákno nějak usnlo Tak zkusím na haluz ;-) Neměl by někdo náladu vzít batůžek a v sobotu se provětrat? Námětum kam zajet se meze nekladou....
Dneska fakt pěknej den. Dopoledne návštěva "komaize" a jeho kámošů u mě - skvělej "pokec". V poledne jsme vyrazili na výlet s kamarády na kafe za Bohumilem do Svatobořic-Mistřína, a pak společně na "džkovku" k Trampovi do "Buchláků". Potom přes Bunč domů. Moc pěknejch 230km. http://tonda1200....25.4.2015/
Zejtra s kamarádama hned zrána na celej den Österreich und Slovakia
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Milda_Km - včera to bylo takový neplánovaný. Příště se ozvu. Na dnešek jsi se měl ozvat a připojit k nám - akorát jsme vyjížděli docela brzo. Dr.Žák měl vymyšlenou trasu a dali jsme si pěknejch 510km. http://tonda1200...._26.4.2015...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Milda_Km - včera to bylo takový neplánovaný. Příště se ozvu. Na dnešek jsi se měl ozvat a připojit k nám - akorát jsme vyjížděli docela brzo. Dr.Žák měl vymyšlenou trasu a dali jsme si pěknejch 510km. http://tonda1200...._26.4.2015
jj, ozvěte, já dnes povodil mámu z km na Uh Brod, Púchov, Kohutku, Velké Karlovice, Solan . Dnes bylo ukrutně hezky, jen "nahoře" chcalo fest. Už bys mohl naplánovat "řízek u vody "
Tonda napsal:
Milda_Km - včera to bylo takový neplánovaný. Příště se ozvu. Na dnešek jsi se měl ozvat a připojit k nám - akorát jsme vyjížděli docela brzo. Dr.Žák měl vymyšlenou trasu a dali jsme si pěknejch 510km. http://tonda1200...._26.4.2015
jj, ozvěte, já dnes povodil mámu z km na Uh Brod, Púchov, Kohutku, Velké Karlovice, Solan . Dnes bylo ukrutně hezky, jen "nahoře" chcalo fest. Už bys mohl naplánovat "řízek u vody "
Tak to mě mrzí Mildo, ja s batuzkem jel podobnout trasu jen sem to protahl na cachtickou zriceninu...
Já zase pokračuji v mé zálibě lovení rozhleden. Slíbila jsem serveru motorkari.cz už před rokem, že sesmolím nějaký článek o tom jak je objíždím, ale nemám psací střevo. Na bramboře padla v neděli 23. rozhledna Chocholík u Drnovic. Kdyby to někoho zajímalo, jak objíždím rozhledny a chtěl někdy vyjet semnou dámským tempem, tak fotky k nahlédnutí zde: https://www.faceb...a69c58d73/
Ráda se k vám někdy přidám, ale obávám se, že s mým tempem bych byla jen na obtíž
Nedělní výhled na Drnovice:
Upravil kanecek dne 27.04.2015 09:15
| BMW F650GS | 2000 |
Na poslední chvíli kdo by měl zájem tak dnes cíl-vodní nádrž Šance ,trasa z Hodonína směr Uherský Brod, Bojkovice, Slavičín, Valašské Klobouky, Horní Lideč, SLOVENSKO směr Považská Bystrica-úzce lemující cesta kolem vodní nádž Nosice, Bytča, Makov, ČESKÁ REP., vodní nádrž Šance-cíl. Cesta zpět dle času a domluvy idividuálně. Pokud se někdo najde čekám do poslední chvíle tel:777032381 Milan.
Někdo na projížďku z okolí Třebíče? Zastávka na kafe a pak zase dál Třeba by jsme to vzali směrem na Hardeg
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Kluciiii, ja bych jel az bych brecel.-))). Ale slibil jsem detem dnes WIKIland a tak sedim a koukam jak skacou, houpou se a kloužou... Pekne si zajezdete.-))) A.
BMW 1200 GS a ///M3
devolo napsal:
Na poslední chvíli kdo by měl zájem tak dnes cíl-vodní nádrž Šance ,trasa z Hodonína směr Uherský Brod, Bojkovice, Slavičín, Valašské Klobouky, Horní Lideč, SLOVENSKO směr Považská Bystrica-úzce lemující cesta kolem vodní nádž Nosice, Bytča, Makov, ČESKÁ REP., vodní nádrž Šance-cíl. Cesta zpět dle času a domluvy idividuálně. Pokud se někdo najde čekám do poslední chvíle tel:777032381 Milan.
Tak to jsi byl asi ty kolem 13.hod,stribrne eRko s kufrem jelo z Bojkovic na Slavicin,zrovna jsem delal na zahrade most.Pak jeste o pul 3 jeli kolem 3 12GSA.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
devolo napsal:
Tak to jsi byl asi ty kolem 13.hod,stribrne eRko s kufrem jelo z Bojkovic na Slavicin,zrovna jsem delal na zahrade most.Pak jeste o pul 3 jeli kolem 3 12GSA.
Jo byl jsem to osobně ,pojezdil jsem to úplně vše plus malé ale super zajížďky. čistý čas v sedle 8hodin plus přestávky na tankování. Právě popíjím slivovoci po long tour Morava.
devolo napsal:
Jo byl jsem to osobně ,pojezdil jsem to úplně vše plus malé ale super zajížďky. čistý čas v sedle 8hodin plus přestávky na tankování. Právě popíjím slivovoci po long tour Morava.
No super,priste jak pojedes tak se pripojim
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
devolo napsal:
No super,priste jak pojedes tak se pripojim
Dám, vědět trošku s předstihem.
Upravil devolo dne 17.10.2015 22:13
Někdo z okolí Brna zítra na výlet? Hlásí po delší době slunečné počasí, tak bych to viděl na nějakých 250-300km. Jedu aj s Baťůžkem
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí