Hele ptáci,kdybyste se chteli o víkendu někam svézt,tak doražte do Kerkonoš na V.Úpu.Budu tam na penzoonu malovat a tak.Kdybyste se zasekli,tak se tam dá i nocovat.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Hele ptáci,kdybyste se chteli o víkendu někam svézt,tak doražte do Kerkonoš na V.Úpu.Budu tam na penzoonu malovat a tak.Kdybyste se zasekli,tak se tam dá i nocovat.
Nemam cas!Budu premejslet jestli se prihlasim do BMW Motoclubu nebo do Motoklubu BMW.Predpokladam,ze clenem obou soucasne bejt nemuzu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kasak napsal:
Nemam cas!Budu premejslet jestli se prihlasim do BMW Motoclubu nebo do Motoklubu BMW.Predpokladam,ze clenem obou soucasne bejt nemuzu.
No to určitě nemužeš.To odporuje stanovám.Zároveň s BMWmotoklubem mužeš ale bejt členem klubu homosexuálů a leseb,vole.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Zdar kamarádi teď jsem Jarku odvezl do porodnice a teď čekám na telefon abych vyrazil k porodu
Upravil Jarys dne 21.10.2011 04:48
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Držte se oba dva a bejbátko ať se narodí zdravé a Jarka ať to má klidný a bezproblémový
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
k.s.ich.t.i.k sem psal nevím co je na tom slově závadného a a jasně je v J.Hradci. Vzal sem si do pondělí volno tak to snad dokážu bejt u porodu
Jarys napsal:
Zdar kamarádi teď jsem Jarku odvezl do porodnice a teď čekám na telefon abych vyrazil k porodu
uff.. drzim palce.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Díky za podporu kluci, teď musim z autem na technickou a volala Jarka že je to zatím v klidu tak to snad nezmeškám
tted sem přijel z porodnice nespal sem tři dny dneska bych jich dal 5 a hodil bych čelo na umakart no ale večer asi zajdu