dobrá cena to je, jen je velice zvláštní, že když se podíváš do oficiálního ceníku Castrolu, tak 4 litrové balení 20w-50 tam vůbec nenajdeš.. že by poláci dokázali vyrobit to, co si zákazníci přejí...?
A co říkáš na tuto? http://www.oleje-...53403.html------------------------------------------------------------------------------------
CHOVEJ SE KE SVÉ MOTORCE TAK, JAK CHCEŠ ABY SE TVÁ HOLKA CHOVALA K TOBĚ
No dobry ale pokud je to levota tak proc je castrol nebo nejaky jejich dealer nenahlasi a nevlitne na ne celni sprava nebo tak neco.nebudes mi tvrdit ze si to nehlidaji... Vim ze pokud se nekde na netu objevi falesny stihl tak dou okamzite po nich...v nsr se ten kanystr prodava za 20 euro,taky asi podvodnici...
Upravil Bohumil dne 10.04.2017 13:07
Kupredu spatki ni krok...
Právě, že se mě nezdá, že by si to Castrol nepohlidal. Loni jsem platil cca 250 kc za litr.
Upravil kepkin dne 10.04.2017 14:03
------------------------------------------------------------------------------------
CHOVEJ SE KE SVÉ MOTORCE TAK, JAK CHCEŠ ABY SE TVÁ HOLKA CHOVALA K TOBĚ
-))))
A už vůbec to neumějí ti z Ruska-))) Jejichž padělky svou kvalitou překvapili i samotná fabriky -))
A tam se jelo v neuvěřitelnejch počtech litrů... A cílovej trh.. Čína? Indie?... nebo že by EU -))
bmwgsa napsal:
tak už jsem přesvědčenej, že je to kec, protože vim, kolik castrol dává rabaty.. A pokud na tom prodejce chce mít ještě něco pro sebe, tak cca 80% rabat proti prodejní ceně určitě nemá.. není nic jednoduššího, než zavolat do SERVINDU - výhradnímu dovozci a prodejci Castrolu v CZ..
Ono taky záleží z jakých cen se ten rabat počítá. Např. střešní okna velmi známé značky se dají koupit v Polsku na krámě za cenu, za kterou to zde nedostanou jako nákup ani velké řetězce se stavebním materiálem. Myslíš, že to jsou taky padělky?
Holt prostě jinde mají větší a vyspělejší trh a neschopnost obchodníků dostat v nákupu lepší cenu se zde snaží obrátit proti zákazníkům, jako že Češi jsou blbci, protože jdou po nízké ceně..a kdo ne, že?
Upravil tomtom dne 10.04.2017 17:00
Proste ty levny sou dovezeny z nemecka mimo oficialniho dovozce kery je nenazrany a nevi co by za to chtel...asi tak to vidim ja a uz asi konec debaty a dem jezdit a budem tam lit mogul. stejne je to fsecko stejna sracka esli to stoji 100 nebo 300...
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Proste ty levny sou dovezeny z nemecka mimo oficialniho dovozce kery je nenazrany a nevi co by za to chtel...asi tak to vidim ja a uz asi konec debaty a dem jezdit a budem tam lit mogul. stejne je to fsecko stejna sracka esli to stoji 100 nebo 300...
Kdyz vezou tuk z Brandenburgtor az do Kyjóva, nevim, co se ma na tom nejakej brnenskej nebo prazskej floutek co prizivovat...
Upravil hicks dne 10.04.2017 22:17
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2