Že bych taky vyrazil? Jen nevím jestli nebudu muset zdobit stromeček a smažit řízky.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Letos Slavkov. Hezky z Hodonína, serposky za Cejcem průjezd bilym vlkem ,12% sjez výjezd v Nizkovicich, dočista libova soukroma vyjížďka na vánočku a z5. Z 5 to hákem přes Arčhlebov, Kyjov, Dubnany. Přidá se někdo?
VojtechPolicky napsal:
Že bych taky vyrazil? Jen nevím jestli nebudu muset zdobit stromeček a smažit řízky.
Tož hlavně s sebou někde neplešti. V Třebíču to ve stínu klouže ještě teď.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Jeste vcera v predpovedi na dnesek a vanocni ctvrtek mluvili o jasne obloze a deseti nad nulou. Ted jsem prijel z Brna, auto mi ukazovalo 3 stupne a videt neni na dvacet metru, natoz nejaky to slunko! Ovsem mohlo se stat, ze se na aute posral teplomer a ja zacal trpet sedym zakalem, bo takhle se seknout s predpovedi prece nejde!
Počkám v 10:30 na benzince u Blučiny, tak kdo bude chtít na: http://www.motork.../?aid=9419
Po D2 do Podivína a přes Lednici na místo srazu.
Mikes
Nově s KTM... :-)
Snad se rozpustí ta mlha. Dneska po cestě z Třebíče krásně jasno až do Zastávky a pak pěkný hnus. Z "kopce" to byla romantika jak sviňa. Údolí zalitá mlhou, jsem si připadal jak na nějaké pětitisícovce.
... BMW I´m lovin it ...
Mi povídej. Po obědě cesta z JHradce, jarní počasí, +13 st. až po Znojmo. Dál na Pohořelice - mlha jak pytel, +5 st. Navíc v Židlách u Penysu kapr za 97 Kč/kg. Ještě že jsem ho koupil v JH za 70 Kč/kg (výběr!).
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
devolo napsal:
Letos Slavkov. Hezky z Hodonína, serposky za Cejcem průjezd bilym vlkem ,12% sjez výjezd v Nizkovicich, dočista libova soukroma vyjížďka na vánočku a z5. Z 5 to hákem přes Arčhlebov, Kyjov, Dubnany. Přidá se někdo?
Nekde cestou se muzem potkat, aspon poreferuju zazitky a dojmy. Slavkov nejspis jen na otocku(slibil jsem ucast v Brne), ale rad te uvidim. Behem dopoledne si cinkneme
hobr napsal:
Mi povídej. Po obědě cesta z JHradce, jarní počasí, +13 st. až po Znojmo. Dál na Pohořelice - mlha jak pytel, +5 st. Navíc v Židlách u Penysu kapr za 97 Kč/kg. Ještě že jsem ho koupil v JH za 70 Kč/kg (výběr!).
Jako je fakt že co místy chtějí za kapra je fakt šílený.
@Suky
Už to tak bude
Začíná se to vybírat aj ve Šlapanicích, tak to na chvíli vytáhnu. Ráno to byl fakt hnus
... BMW I´m lovin it ...
Tak su doma...krasnych 130km igdyz rano 1,5 stupnu a mlha...na poledne krasnych 5 a semtam slunko...a po dlouhe dobe sem se potkal s kamaradem mikesem.
Kupredu spatki ni krok...
Tak jsem už taky z krátké vyjižďky doma. Cirka 60 km. Určitě bych zvládl víc ale mlha a teplota se dobře do půl jedné snažila pokazit keásný den. Nakonec se to vše urovnalo a něco po jedné hodině jsme mohli vklidu vyrazit. Pánové takové Vánoce kdyby byly každý rok, tak se nebudu zlobit!
Upravil VojtechPolicky dne 24.12.2015 16:06