17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vpadne chlap večer do hospody, dá si pivo, vychrupne ho jedním lokem a chce další. To se opakuje čtyřikrát. "Vy máte nějakou žízeň", povídá hospodský. "No, já venku jebu v autě nějakou buchtu a ona je hrozně vášnivá, já už uplně padám." "Sákra, to bych si taky dal", povídá hospodský. "Tak já to za vás tady vezmu, běžte, ona to ve tmě nepozná." Hospodský vpadne do auta a začne si to s buchtou rozdávat. V tom jde okolo policajt, posvítí do auta a řve: "Co to tu děláte?" Hospodskej povídá: "Ale souložím tu s manželkou." "Promiňte, to jsem nevěděl", povídá policajt. Hospodskej na to: "Já taky ne, dokud jste nerozsvítil."
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Jak se pozná, že má blondýnka špatný den?
Má tampon za uchem a nemůže najít propisku.
.....
Řidič kamiónu zastaví stopařce v minisukni a naloží ji dozadu. Ta po krátkém rozhovoru usne, rozjedou se ji nohy a řidič ve zpětném zrcátku zjistí, že je naostro. Vzbudí spolujezdce a s úsměvem mu ukáže na zrcátko, at´se taky koukne. Ten se rozespale koukne a říká: Ty vvole, půjč mi hřeben, vypadám jak p****.
- "Tati, děti ve škole si ze mě dělají srandu, že jsem mafián."
- "Dobrá, zítra se v tý škole stavím."
- "Dobře, ale snaž se prosím, aby to vypadalo jako nehoda."
Byli tři muži na poušti a objevili studnu. Ze studny vyletí víla a říká jim: "Když mi každý přinesete 100 semen z jakékoliv rostliny tak vám splním jedno přání." Tak přijde první má 100 semen z vinné révy. Dojde k němu víla a ta mu říká: "Tak si je teď nastrkej po jednom do p*dele ale nesmíš se začít smát!!!!". Tak už má 50. .. 60. ... 70. .. 80. .90,91,92,93 a začne se strašně smát. Víla říká: Co děláš, vždyť si to už skoro měl! "No jo ale ten **** si nese kokosy..."
R 1100 GS
martaxrv napsal:
Byli tři muži na poušti a objevili studnu. Ze studny vyletí víla a říká jim: "Když mi každý přinesete 100 semen z jakékoliv rostliny tak vám splním jedno přání." Tak přijde první má 100 semen z vinné révy. Dojde k němu víla a ta mu říká: "Tak si je teď nastrkej po jednom do p*dele ale nesmíš se začít smát!!!!". Tak už má 50. .. 60. ... 70. .. 80. .90,91,92,93 a začne se strašně smát. Víla říká: Co děláš, vždyť si to už skoro měl! "No jo ale ten **** si nese kokosy..."