Tak a já už jsem zpět, pohodových 180km. Do jedné se to dalo úplně nádherně, pak se rozfoukal vítr a už to taková pohodka nebyla.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Tak už su doma, namotaných bezmála 220km dneska a včera po Slovenském příhraničí 150km. Řekl bych dočista vydařený výkend.Borci z Moravy ne přidáte se někdy? Alešu díky.
Upravil devolo dne 06.02.2016 19:19
zajímá.. ale né každý hold v pátek sedl na mašinu... já dnes dorazil domů znovu až kolem půl sedmé - a to je už hnusně, tma a zima.. tož asi tak...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
GSPETR>Teplota kolem 6 st.C. Jezdil jsem 5 sezón bahnění (GS 650 Dakar, XCH 650)a mám oblečení potestovane aj do mrazů, zmrzlý sníh je to nejlepší :-)
Upravil devolo dne 12.02.2016 20:19
Dnes 161km. Odpoledne vyšlo slunko tak nebylo co řešit. Trasa směr Nové Mlýny u Pálavy, průjezd kolem nádrží při západu- nádhera. Pár fotek pro potěchu oka. Snad se někdo příště přidáte.
Celý týden jsme se těšil že si dnes vyjedu, ale nějak se nechce ráno bylo v Brně -1 stp. Kdyby jste se někdo rozhodli vyjet tak od 12 hod, od Brna, tak se vyhecuju a přidal bych se.-) A.
BMW 1200 GS a ///M3
aldags1 napsal:
Celý týden jsme se těšil že si dnes vyjedu, ale nějak se nechce ráno bylo v Brně -1 stp. Kdyby jste se někdo rozhodli vyjet tak od 12 hod, od Brna, tak se vyhecuju a přidal bych se.-) A.
Čau dneska jsem uvažoval, ale ten větr venku umocnil moje rozhodnutí zostat u Jotulek
Těšíme se na Motocykl 2016