Ja jeste nevim zda bych dostal opustak, malej dnes prisel.ze skoly a ma 38,5 to je cerstva informace. Tak uvidim ale jinak by to byl Olomouc
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
U mě dobrý, zítra motosalon, po zítra jak říkáš opušťáček od úsvitu do noci , Olomouc je kůsek, místní z fora též zvažuje (Brno) tak snad se to nezvrtne a nějak to klapne pro: jak říká Bohuš, pro fšéckých
Pro zájemce dnešní vyjížďky dnes odjezd Benzina Hodonín na Brněnské ulici naproti Vista Car Škoda,VW, atd. Čas 10:00h, odjezd 10:15h. Směr: furt za nosem
Upravil devolo dne 05.03.2016 07:38
Borci nevadí, každopádně to příště vyjde. Já naberu kurz směr někam kolem Moravského krasu a tam se budu poflakovat bez navi do omrzení, něco nafotím ať možete večer "žgrindat slinky u monitorka"
Upravil devolo dne 05.03.2016 08:40
Hlásím příjezd, čistý čas 8h na cestě, 320km, dvě návštěvy místních borců z fóra, lokalita Mor. Kras aj Macocha. Dale Blansko,Brno,Nové Mlýny,Pálava, Lednice,Břeclav a stíhací dom. Potkal jsem jedno BMW GT 1600, a výběr Japonských sršňů naked. Totální flákárna max+ - 80km/h.
Upravil devolo dne 05.03.2016 19:07
devolo napsal:
Hlásím příjezd, čistý čas 8h na cestě, 320km, dvě návštěvy místních borců z fóra, lokalita Mor. Kras aj Macocha. Dale Blansko,Brno,Nové Mlýny,Pálava, Lednice,Břeclav a stíhací dom. Potkal jsem jedno BMW GT 1600, a výběr Japonských sršňů naked. Totální flákárna max+ - 80km/h.