Neskutečné, to vymyslet ... Jsi mě v tom studeném Stockholmu docela zahřál.
jses ve Stockholmu?
Jo. od neděle mrznu a nejen ve Stockholmu ale lítám od Mo I Rama, Trondheim a dnes již zpět na Vídeň. Radši se teď přeorientuju v obchodních aktivitách na Maroco nebo Austrálii.
tři fóry v jednom: Cikán - jedináček, se osprchoval ihned, jak přišel z práce.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
to je spíš smutný jak rychle se ty kurvy černý množej http://www.novink...bicka.html
Upravil Novej dne 12.10.2012 09:28
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
toli to je strasny
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vsadí se kulturista s erotomanem, kdo déle vydrží. Kulturista bude nosit do druhého patra ženský a erotoman je bude uspokojovat, kdo to vydrží déle vyhrává. Večer začne kulturista nosit a erotoman každou uspokojuje. Tak to jde celou noc. Ráno kulturista se slovy "já už nemůžu" odpadne. Z toho plyne poučení - je lepší mít styky než donášet...
R 1100 GS
Cikán se chystá vykrást trafiku, najednou se zarazí a povídá prodavačce:
" Ty znáš Vojtu Kykolku?"
Prodavačka: "Ne neznám."
Cikán chvíli mlčí a na to: " A starýho Arpáda Kykolku znáš?"
Prodavačka zase: "Ne, toho taky neznám."
Cikán: "Ty dylino a proč tu máš na psáno, ZNÁMKY KOLKY."
Učitelka se ptá dětí ve škole, jestli znají nějakou lidovou pranostiku. Nikdo nic, jen v poslední lavici se hlásí Dežo. Učitelka překvapená ho s rozpaky vyvolá a on spustí:´
Únor bílý, sílí pole!
No dobře, ale je to trochu jinak, takhle se to nerýmuje.
Dežo se zamyslí a opraví se:
Únor bílý, sílí pole, pyčo - vole!
Born To Lose. Live To Win.
Holčička: "Tatínku, já bych chtěla na vánoce pejska."
Táta: "Nevymýšlej, bude kapr jako obvykle!"
Kontrolovaný motorista k policistovi: "Měli byste si to lépe zorganizovat. Jeden policajt mi včera sebere řidičák a druhý ho po mě dneska chce..."
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."