vevis napsal:
V sobotu jdu na Snezku!Kdo se prida?Dobry boty sebou.Me napadlo,ze jsem tam byl jako malej lanovkou,jako mladej na kole,ale pesky jeste asi ne!
...mě tak napadá,že pěšky už jsem tam byl i s 15kg batohem,tak bych si tam rád vyjel na motorce.Kdo se přidá?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
vevis napsal:
V sobotu jdu na Snezku!Kdo se prida?Dobry boty sebou.Me napadlo,ze jsem tam byl jako malej lanovkou,jako mladej na kole,ale pesky jeste asi ne!
Ty jsi strašnej sportovec....to nedám....
Lanovka už nejezdí,pěšky tam nejdu.Kdy budeme chlastat,když se odbouráme masochystickou procházkou.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Mr GS napsal:
...mě tak napadá,že pěšky už jsem tam byl i s 15kg batohem,tak bych si tam rád vyjel na motorce.Kdo se přidá?
Někdo tu psal, že z polské strany je to reál Tobych se asi vysral na crosscountry a jel na Sněžku
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Na sníh seru, ten v týdnu roztaje. Nevíte co nám mohou poláci udělat? Myslím kolik můžu dostat pokuty
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
My jsme tenkrat meli bobky i na tech kolech.Tenkrat se na nich po Krnapu jezdit nesmelo.Nevim jak dnes.Byl to rok tusim 92.A nekdo nam pak rikal,ze prej sme jeli po polsky ceste.Dodnes presne nevim.Byla takova rozbita kamenita,ale zadnej prechod jsme do Polska neprekracovali.
Na motorce bys tu cestu vyjel,asi mohl by to bejt asi slusnej pruser.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jo a jeli jsme z Ceska,tusim pres Lucni boudu.Tak je mozny,ze jsme se na tu cestu nejak napojili.
Ja mam taky zavody!Ve slanym je XL Rally.A delany specialne pro Boxery!Je to fakt skoda,ze se ty terminy sesli.Samozrejme dam prednost kamaradum.Ale uz jsem i premejslel,ze bych z Upy v 6 rano vyrazil do Slaneho,objel XLko a po tme zpatky.Ale to by asi bylo dost husty!Asi hustsi nez prochazka na Snezku!
Kazdopadne,kdyby do toho nekdo sel se mnou,tak do toho jdu!Boxeri se muzou prihlasit kdykoli.Start je v 9 rano u Slaneho.
Remus511 napsal:
Na sníh seru, ten v týdnu roztaje. Nevíte co nám mohou poláci udělat? Myslím kolik můžu dostat pokuty
Takže taky dorazíš?V pátek nebo v sobotu?
Pravě nevim jestli dorazim, mám ty závody a mám strach že se s bváma ožeru..
Dojeť! Na tu Sněžku bych jel.Vede tam sice jenom asfaltka(a nebo trijal,ale na ten nehraju )
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Cože??? Ona se jede vo vejkendu u Slanýho XL Rally? Kua,sem mohl alespoň hodit oko na čumendu,kdyby bejvala nebyla Úpa...
Těšim se na Vás holomci jedni.Uvidíme se v sobotu na oběd
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Remus511 napsal:
Tak čumim na gůgl map a nejaka cesta tam vede Takže co s tim?
Tak jsem na googl nasel tu cestu od ty Lucni boudy.Je to tak nejak po hranici CZ/PL.
Ale tam to urcite na motorce ne.Ono by to prujezdny bylo,ale neverim,ze by to bylo bez pruseru.
Remus511 napsal:
Pojedeš sám Kubrte? Vlastně kdo z chlapů tam bude sám?
Si upadl,nie? Ale v sobotu dopoledne Tě mužem nabrat
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.