geofre napsal:
Tak už vím, pojedu se podívat na soutok Moravy a Dyje a zavzpomínat na dětské gymnastické tábory na Soboňkách
Dá se na mašině dojet až k tomu soutoku? Já to na mapě študoval, ale moudrý z toho nejsem..
Čoveče z české ani slovenské strany nejspíš ne. Z rakouské tam cesta okolo je, ale obávám se že na ni bude zákaz vjezdu. Bohužel u rakušáků nefunguje streetview, takže se nedá podívat co je tam za ceduli. Každopádně od hlavní cesty to je cca 1,5km, takže se kdyžtak projdu.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
geofre napsal:
Tak už vím, pojedu se podívat na soutok Moravy a Dyje a zavzpomínat na dětské gymnastické tábory na Soboňkách
Chlape, nechceš radši na Buchláky na pozdní oběd na Samotu? Pojedu se ženou kolem jedné na obídek na tu Samotu
Takže cca okolo druhé bys tam mohl být. Myslím, že se tam potkáme. My vyjedeme s mojí už cca v deset, takže stíhat nejspíš budeme
... BMW I´m lovin it ...
geofre napsal:
Chlape, nechceš radši na Buchláky na pozdní oběd na Samotu? Pojedu se ženou kolem jedné na obídek na tu Samotu
Takže cca okolo druhé bys tam mohl být. Myslím, že se tam potkáme. My vyjedeme s mojí už cca v deset, takže stíhat nejspíš budeme
Geofry,budu tam nakonec uz ve dvanact. Mel ke mne dnes dojet klucina s nejakyma vecma,ale padlo to,tak budem vyjizdet driv.
Upravil LukyGs dne 20.03.2016 09:36
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
K soutoku jsme nakonec nedojeli, zato jsme si pěkně natláskli bříška s Radimem a jeho paní. Na soutok se vydám příští pátek
Celou dobu pod mrakem a hýbalo se to mezi 6-8°C, až při dojezdu zpět k Brnu vykouklo sluníčko.
... BMW I´m lovin it ...
Tak dneska parádní pojezd 100km se Starostou a bráchem... Sluníčko krásně vykouklo silnice místy plné štěrku - hlavně na křižovatkách.
Dali jsme si kávu za lidových 11,50 kč Já jsem spokojený - na to - jak to vypadalo ráno...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Dneska to sice místama trošku foukalo, ale projížďka nádherná i s několika poprvé .
krásných 170km přes Hodonín, Sekule a i na soutok Dyje a Moravy ze slovenské strany jsem se dostala
LadyGS přiložený následující obrázek:
[184.26Kb]
...jediná nemožná cesta je ta, na kterou se nikdy nevydáte...