Uz se to rysuje...nadrz byla promackla, bez vicka a vsech moznych gum. Musim rict, ze sehnat na takovou motorku vicko nadrze je taky husty. Velke diky patri Vevisovi. To bude uplne skoda na tom jezdit...
Michal21 přiložený následující obrázek:
Kluci mam tu malej problem, na dvouventilu byla puvodne acerbis maska s plexi. Puvodne jsem chtel masku vynechat a jezdit bez ni, ale rad bych ji tam vratil. Problemem je praskle plexi. Nevite o nekom, kdo to bud opravi nebo udela nove?
Ja uz ju drzel v garmisi na stanku sibenroku v ruce ale zase sem si to rozmislel...dyz ona tam original nebila...achjo tak zas nevim.
Kupredu spatki ni krok...
Na 80 PD je to skoro povinnost, tam vypadá nádherně
Na obyč jen v případě, že to někdo chce a fakt na tom jezdí, protože to celkem pomůže s tím větrem... ale tobě s 2m výšky to může být asi úplně jedno jestli ti bude fučet na pupek nebo na kozy
Každopádně mě pobavil ten rozdíl cen... černý 90E, bílý 200E http://shop.siebe...40_41.html
asi by vyhrálo černý a bílej sprej
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Bohumil napsal:
No pravje, aby me to nefucelo primo do ****u...svezu se na vevisoj motorce az se potkame a uvidim...
Tak a k.s.i.ch.t. je zakazany slovo. To uz je horsi jak za komunistu to mam steho ze se snazim psat spisovne a ne po morafski.dybich napsal xicht tak to proslo...
Kupredu spatki ni krok...
Bohumile piš tedy "xicht", to ti takhle qečeru cenzor nevyhwyezdičkuje.
Jinak parádní kus povedené práce Michale. Jsi démon!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak dneska zkusebni jizda. Prvni poznatky: predni tlumice k nicemu, to bude taky jeste dobrej vyzkum, brzdovy valec je po prestruzeni na prumer 15 mm hrozne tvrdej takze tam pujde komlet novej original 12mm, zadni brzda maka jako cert-vrele doporucuju srovnani bubnu, ovladatelnost motorky s malou nadrzi na urovni jawy 250 jen to docela jede ve srovnani s jawou. Taky jsem jeste preventivne vymenil diod bord, znovu pretesnil karbece, zdalo se mi ze pravej trochu rosi. Rovnou jsem vymenil i jehly v plovakovce. Taky jeste prisel novy brzdovy spinac predni brzdy, taky preventivne. Vyhodil jsem kryty rukou a koupil bile acerbis...proste mazlici stroj! jo a taky tam pujdou snizeny predni stupacky a vymyslim upravu paky brzdy, konecne jsem si poridil vytouzene sidi adventure a nejak se mi nevejde noha pod pravej karbec.