Letní sraz BMW GS na Radarce v Kozlanech 20.-22.7.
Přidané 22.07.2012 23:12
fkbart napsal:
I kdyz bydlim kousek odsud tak jsem nevedel , ze tam takovy mistecko vubec existuje. Super travnicek na stanovani fakt vymazleny. I kdyz skoda, ze to bylo jen na skok.
No Ruda to ma promysleny ;-)
@Morabo. -> Dojel jsi v pohode? a Jak jsem te vyhodil na ty krizovatce trefil jsi bez bloudeni ?
Jeste jednou dikec. Trefil jsem paradne a i v Trebici jsem to zvladl jen s jednou zastavkou a konzultaci s mapou v telefonu na ty bomba zatacky na Beranov (za ten tip zase diky Paulovi). Jinak pro nazasvecene, jsem si neuvedomil, ze od Traveleventu jezdim v rezimu roadbook a drzak na zumo mam sundanej a rozmontovanej...
Maiali nel Fango!
Přidané 23.07.2012 00:15
vdaka za pekny vecer. bol som prvy krat a velmi si nepametam kto je kto- ospravedlnujem sa. verim ze niekey si to zopakujem a pripomeniem a budem si pametat viac ludi. s tymi co som sa stretol tak prijemny ludia. pochvala organizatorom urcite patri.
na slovensko sme v celkovom pocte a zastupeni Slovenska (2 kusy) prisli ok bez dazdu. az na to ked julio dostal defekt v druhej dedine za radarkou- ale zvladli sme to a dorazili ok
see you next time
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Přidané 23.07.2012 07:08
A já stěhoval celej víkend tvárnice a když zrovna nepršelo, tak zdil. Ach jo, Bobeš je zapaden prachem a letos se dostanu akorát tak.....
Bledá závist, jak jste si užívali.
Ale koukal jsem, že Hicks je zase o pár kil blíže k výměně motorky za traktor
Upravil Medik dne 23.07.2012 07:09
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Přidané 23.07.2012 07:17
bluesbery napsal:
Rudo, nemáš tam foto ze soutěže o nejhezčí knírek ... ?
Foto ze soutěže obstaral Ruda. Já potom v zákulisí zachytil majitelku vítězného knírku - Sašo, máš co dohánět
kanecek:...... A kdo to tak pěkně hrál na to piano?
To asi myslíš syna majitele "Radarky" Honzu - nejlíp hraje hóóódně pozdě v noci: http://tonda1200....CN1578.jpg
Upravil Tonda dne 23.07.2012 08:09
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Přidané 23.07.2012 08:01
adventure73-pardal napsal:
Diky, akcička libova, místo parádní, program supr. Ruda je bavič, škoda že jel v sobotu domu :-). Určitě by bylo fajn se alespoň jednou ročně tady setkat. Pár fotek je tady http://adventure7...darka_2012
Ahoj Viktore,
neměli jsme na sebe v neděli čas, ale určitě ti rádi zodpovíme veškeré tvé dotazy týkající se Rockway Girl i jiné. Rád jsem tě poznal osobně a věřím, že na dalším srazu (nejbližší je Třpytka, kam jedeme) si pořádně pokecáme.
Přidané 23.07.2012 08:02
Panove, akce paradni a misto akce jeste vydarenejsi. Nikdo okolo neprudil, vsude mista,pohotova obsluha,dostatek jidla i pisti. Asi vetsinu jsem vas videl poprve, takze mam trosku gulas kdo je kdo, ale na druhou stranu se na nektere tanecni projevy neda zapomenout Tak priste zas. PS. Mam pozdravovat i od drahe polovicky. Priste uz pry prileti taky na BMW
I pád na hubu je pohyb kupředu
Přidané 23.07.2012 08:11
milanosor napsal:
Panove, akce paradni a misto akce jeste vydarenejsi. Nikdo okolo neprudil, vsude mista,pohotova obsluha,dostatek jidla i pisti. Asi vetsinu jsem vas videl poprve, takze mam trosku gulas kdo je kdo, ale na druhou stranu se na nektere tanecni projevy neda zapomenout Tak priste zas. PS. Mam pozdravovat i od drahe polovicky. Priste uz pry prileti taky na BMW
Tak to beru Verču (doufám, že si nepletu jméno) za slovo a doufám, že to bude hned na Třpytku, nač zahálet, že... Děkuji za možnost posedět na tuně železa R1150A, doposud jsem neměl zkušenost...
Přidané 23.07.2012 08:45
Zdarec všem, sraz byl výbornej a velké dík patří organizátorům za parádně zmáklou akci :-)
Jinak poježdění v okolí s Bubem, Waltrem a Willem pohoda jen ten vrtulník u zámku mě trochu vyděsil jak na mě nalítával, pak obsluha v pizzerii trocha zabržděná, že kluci ( já už tlačil pizzu do hlavy a oni jen slintali) a jako třešnička byly "feferonky" ;-)
Sobotní večer paráda, jedlo se pilo a kecalo. Žádnej průšvih nebo problém,tak by to mělo být! Debata s Tondou o technice BMW a dalších strojích taky velice zajímavá tímto díky za "rady".
Nedělní ráno taky vpohodě, odjezd už za sucha a celou cestu domů bez deště.
Většinu jsem viděl poprvé, takže v těch jménech mám taky docela hokej jak Milanosor.
Přidané 23.07.2012 08:48
Medik napsal:
A já stěhoval celej víkend tvárnice a když zrovna nepršelo, tak zdil. Ach jo, Bobeš je zapaden prachem a letos se dostanu akorát tak.....
Bledá závist, jak jste si užívali.
Proto rikam udelejme JEDEN HLAVNI sraz jednou za rok (Radarka s aktualni organizaci Rudou a Tondou mi prijde idealni), na ktery si vyhradime cas v co nejvetsim poctu.
Mne by to fakt vyhovovalo... podle casu dorazim (bez garance) i na dalsi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 23.07.2012 09:01
Jestli máte všechny akce takový, tak člověk co nezažije může jedině závidět.
Pro mě to vlastně byla taková druhá premiéra na srazu a musím říct, že bych se ani nemusela vracet zpátky do "reality". Byli jste skvělý!
Nedělní deštík sice nic moc, po cestě nás to decentně chytlo, ale nejsme cukři, takže ať si klidně prší.
Tak snad zase někdy
Byl kouzelnej po všech stránkách Že hrál ještě na klavír, to už bylo neodoalatelný
Origo druhej song YouTube Video
Upravil Karlie dne 23.07.2012 09:16
Myslím, tedy mám to v pyči
Přidané 23.07.2012 10:00
Petra88 napsal:
Jestli máte všechny akce takový, tak člověk co nezažije může jedině závidět.
Pro mě to vlastně byla taková druhá premiéra na srazu a musím říct, že bych se ani nemusela vracet zpátky do "reality". Byli jste skvělý!
Nedělní deštík sice nic moc, po cestě nás to decentně chytlo, ale nejsme cukři, takže ať si klidně prší.
Tak snad zase někdy
Je to pravda ani mě se nechtělo jet domů natož dneska zase do práce
Přidané 23.07.2012 10:09
Takovýhle akce se rozdejchávají opravdu jen velmi těžko.Budu pro Vás muset taky něco podobnýho pochystat holoto jedna
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.