teda přiznám se, že jsem to celý nečet (nemám na některý názory tady žaludek), ale vybavil se mi u některých příspěvků krásnej citát :
"Někteří lidé žijou jen proto, že je nelegální je zabít."
Já tvrdím, že na hrubej pytel patří hrubá záplata a vůbec bych se nebál udělat ze schvalování komunismu přečin naroveň vlastizradě. Můj děda byl v uranovejch dolech a ani jedna z těch kurev co ho tam dostala (nebo z vás tady co s tím souhlasíte) nedostala kulku, velká chyba...
A teď, 60 let poté, vládnou komunisti spolu s naší extrémní levicí mojemu kraji.
(pro omlouvače ČSSD - opravdu si nejsem jistej jestli jdou srovnávat socdemy napříč Evropou, ty ze západu mají určitou tradici a naše má taky určitou tradici a je to dobře vidět jak na projevech, tak na voličské základně)
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal:
teda přiznám se, že jsem to celý nečet (nemám na některý názory tady žaludek), ale vybavil se mi u některých příspěvků krásnej citát :
"Někteří lidé žijou jen proto, že je nelegální je zabít."
Já tvrdím, že na hrubej pytel patří hrubá záplata a vůbec bych se nebál udělat ze schvalování komunismu přečin naroveň vlastizradě. Můj děda byl v uranovejch dolech a ani jedna z těch kurev co ho tam dostala (nebo z vás tady co s tím souhlasíte) nedostala kulku, velká chyba...
A teď, 60 let poté, vládnou komunisti spolu s naší extrémní levicí mojemu kraji.
(pro omlouvače ČSSD - opravdu si nejsem jistej jestli jdou srovnávat socdemy napříč Evropou, ty ze západu mají určitou tradici a naše má taky určitou tradici a je to dobře vidět jak na projevech, tak na voličské základně)
Jedinej dobrej komunista,je mrtvej komunista.Já to říkám pořád....
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Soudruzi, není už načase se té nespravedlnosti v této zemi postavit a hromadně emigrovat do Severní Koreje a nebo spřátelené Kuby, kde vás čekají jen samé jistoty a samá pozitiva?
LukyGs napsal:
Kuwa není toho nevážení si voličů a lidí této země už trošku moc? Co tihle všechno stihnou během týdne je k pláči http://www.novink...-salu.html
Když už srát na lidi tak asi pořádně nebo už fakt nevím....
Myslím si, že dospělý člověk by měl přestat věřit na pohádky o poslancích pracujících pro blaho člověka, nebude tak frustrován.
Mě zajímá, jestli stát církvi nabídne pomocnou ruku, až těch 137 miliard prohospodaří, a že je prohospodaří o tom žádná!
Z naivity, neznalosti či záměrně.
Mimochodem, denní údržba tunelu Blanka má stát půl milionu, přesněji 547 tisíc denně
Zdenal RT napsal:
Soudruzi, není už načase se té nespravedlnosti v této zemi postavit a hromadně emigrovat do Severní Koreje a nebo spřátelené Kuby, kde vás čekají jen samé jistoty a samá pozitiva?
Něco podobného říkali soudruzi, znělo to asi takhle:"Kdo není s námi, je proti nám".
Zdenal RT napsal:
Zdenal RT napsal:
Nepleťte sem "nutnej provoz důležitých věcí"
Já spíš myslel že když už zvedli to DPH s kecama že rodiny se to dotkne jen asi zvednutým výdajem o necelé 2 stovky měsíčně a pak si naopak chudáci budou muset k vůli soudcům zvednout platy tak že by to stačilo. Bohužel ta parta ve sněmovně má jiný názor a v době kdy všem káží jak se musí šetřit tak začnou vyhazovat miliardy oknama.
Asi už jim po výsledku voleb do senátu otrnulo a se svou stmelenou partou přece odhlasují cokoliv a když se to znova vrátí k nim na stůl ze senátu tak to prostě po předchozí domluvě přehlasují..
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Zdenal RT napsal:
Kdy že to jedeš?
Tak,zatím jste se ozvali dva. Kdo je další?
Ten kdo dává nabídku se přece ale taky počítá, bo asi hodně touží cestovat ale nechce se mu samotnému. Tak jestli se bojíš tak já na tu Kubu pojedu s tebou, aspoň si udělám vejlet http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Zdenal RT napsal:
Kdy že to jedeš?
Ten kdo dává nabídku se přece ale taky počítá, bo asi hodně touží cestovat ale nechce se mu samotnému. Tak jestli se bojíš tak já na tu Kubu pojedu s tebou, aspoň si udělám vejlet
Zdenal RT napsal:
Kdy že to jedeš?
Ten kdo dává nabídku se přece ale taky počítá, bo asi hodně touží cestovat ale nechce se mu samotnému. Tak jestli se bojíš tak já na tu Kubu pojedu s tebou, aspoň si udělám vejlet
Budu Vás tam čekat
Máš to nějaké popletené, ty jsi přece v S.Koreji. Kuba je na tebe málo hardcore. Málo koncentráků a tak.
Zdenal RT napsal:
Kdy že to jedeš?
Budu Vás tam čekat
Máš to nějaké popletené, ty jsi přece v S.Koreji. Kuba je na tebe málo hardcore. Málo koncentráků a tak.
Tak už ani nevíš co pořádnýho napsat jak jsi zmatený
Kdybych byl v S.Korei tak bych ti asi nemohl ani reagovat na tvé návrhy spolucestování na Kubu.
Nemáš horečku? To s těmi koncentráky doufám myslíš jako špatnej vtip!!! Apropo pořádně si přečti tohle vlákno a možná raději dvakrát aby ses na podruhé neupsal znova
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Zdenal RT napsal:
Kdy že to jedeš?
Zdenal RT napsal:
Kdy že to jedeš?
Budu Vás tam čekat
Tak už ani nevíš co pořádnýho napsat jak jsi zmatený
Kdybych byl v S.Korei tak bych ti asi nemohl ani reagovat na tvé návrhy spolucestování na Kubu.
Nemáš horečku? To s těmi koncentráky doufám myslíš jako špatnej vtip!!! Apropo pořádně si přečti tohle vlákno a možná raději dvakrát aby ses na podruhé neupsal znova
Sorry, já myslel, že to pochopíš. Já reagoval na Vlastimila ,ne na tebe.