milanosor napsal:
Jen tak pro info, na sbernych mistech co jsme se dohodli je muzem ocekavat nekdy pristi tyden nebo uz tento?
Dnes po práci to v autě ještě dobalíme, protože včera došly krabice a nestihli jsme vypsat podací lístky. Ty vytisknu dneska v práci. Pošlu to jako BALÍK DO RUKY, takže doufám, že na některá místa to dorazí už zítra, někam v pátek. Balík do Prahy by měl dorazit zítra k Honzovi_BMW_VW a ještě domlouvám, jestli bude rozdávat on nebo Lada11. Honza se nabídl, že jeho kolega to doveze, takže jsem na to kývl, jednak jsme bez poštovného a druhak neriskuju, že to pošta někde ztratí.
xHackerM napsal:
Ahoj všem,
vše klaplo dle dohody. Dnes ráno v 5:37 jsem se osobně sešel s ředitelem ......................le s rozhodnutím ředitele souhlasím, když si tak vybavím SMSky, maily, které jsme si s paní vyměnili za poslední čtvrt rok, ale i komentáře tady na fóru vzhledem k jejich firmě, kde nebyli postaveni do zrovna dobrého světla. Nemohl jednat jinak.
Sledoval som to čapicove story od sameho začiatku, a musim priznať, že som obdivoval tvoju kľudnu ...............jej možeš dať gentleman-sku poslednu šancu na reparat!
Ahoj, další série této čepice už nebude. Chci tomu nechat ten punc jedinečnosti, takže bude existovat pouze a jenom 93ks + 2ks vzorky. Nic víc.
Pro letošní podzim (období srazu West Session 2013) nebo až čas Vánoční plánuju další sérii něčeho, ale už si to pohlídám a půjdu do firmy tady v Plzni. Co to bude si ještě promýšlím, ale už jsem se tady o možnostech zmiňoval. Včas budu informovat.
Pokud bych dělal zase kšiltovky, tak by to byla série jiná, úplně odlišná a bude to za delší dobu, protože teď většina lidí čepice dostane a jen tak je neonosí. A jak říkám, chci, aby to nebyla každodenní věc a bylo to unikátní.
Tobě doporučuji se mrknout na stránku zpátky a vybrat si z čepic, které jsou ještě v nabídce a okamžitě mi poslat PM, než tě někdo předběhne.
INFO PRO PRAHU
Čepice budou v jednom balíku k dostání u Honzy_BMW_VW na Praze 4, popř. Vinohradech. Lada11 od Honzy může vzít část čepic a pomoc s distribucí na Malešicích a Spořilově.
xHackerM napsal:
ZAVÍRÁME KRÁM, PADÁME NA HUBU... Čágo a dobrou noc všem!
Tak už se taky těším, vnuk ji už taky tady na obrázku viděl.
Je pěkná . A Michala obdivuji za jeho výdrž, že ho vzniklé problémy a někdy i naše hloupé řeči neodradily.
Nevadilo by ti, že to nepošlu přímo na tvoji adresu, ale na odběrné místo u Malika? Už teď mám balíků až nad hlavu...
Samozřejmě lepší by to bylo ke mně domů. Nevím , kde Malík bydlí , když tak ho poprosím o zaslání. Jinak Michale penízky na poštovné bych Ti zaslal na účet. Udělej jak chceš.
xHackerM napsal:
Je pěkná . A Michala obdivuji za jeho výdrž, že ho vzniklé problémy a někdy i naše hloupé řeči neodradily.
Nevadilo by ti, že to nepošlu přímo na tvoji adresu, ale na odběrné místo u Malika? Už teď mám balíků až nad hlavu...
Samozřejmě lepší by to bylo ke mně domů. Nevím , kde Malík bydlí , když tak ho poprosím o zaslání. Jinak Michale penízky na poštovné bych Ti zaslal na účet. Udělej jak chceš.
Ono už je to zabalené a připravené... Pořád ještě řeším čepice, které jsou navíc a lidi si o ně píšou a řeším logistiku i těchto kusů a nevím, kde mi hlava stojí... Necháme to tedy tak... Malik určitě vyjde vstříct...
xHackerM napsal:
Dobře Michale, akorát se musím nějak spojit s Malíkem. V seznamu členů jsem ho nenašel. A ještě jednou díky.
Ono už je to zabalené a připravené... Pořád ještě řeším čepice, které jsou navíc a lidi si o ně píšou a řeším logistiku i těchto kusů a nevím, kde mi hlava stojí... Necháme to tedy tak... Malik určitě vyjde vstříct...
Michale pozor, začíná vznikat davové šílenství..... Buď rád, že to rozesíláš, kdybys to vydával doma, tak by tam stála fronta už od včera večera....
Upravil hobr dne 09.01.2013 16:41
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
brozkin napsal:
Tak kdy dorazí na jih čech?Já jí nechci nosit jako poslední.
Hugitka je na nehtech, jak mě vyzvedne v práci, tak jdeme do nechutný fronty na poštu a posíláme. Ještě něco během dne musela dobalovat a tisknout podací lístky. Včera jsme to ještě v půl jedenácté v noci znovu kontrolovali kus po kusu.
Večer ti napíšu PM, máš v balíku jednu specialitku, kterou musíme ohlídat.
hobrnos napsal:
Michale pozor, začíná vznikat davové šílenství..... Buď rád, že to rozesíláš, kdybys to vydával doma, tak by tam stála fronta už od včera večera....