Posilam pozdrav z Norska. Super pocasi,dobra parta. Nejvetsi ulovek mnik 11 kg, 131 cm, zatim
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Pavle, Ty zrovna mlc, jezdís jen za slunka a jsi jeden z tech co jen nadavaji na něco co v životě nazute nemeli. Ale jezdí si na čem chceš, mám několika tou sadu a zodpovědné říkám ze všechny (10, 09, 08..) drží, neb jsem jich odjezdil několik sad od každé a dovedou me nastvat příspěvky od lidi jako Ty. Čtou to tady i lidi, kteří se rozhodují co za gumy... to ze si tohle prectou od lidi co ty gumy viděli jen na obrázku není úplně koser. Bylo by fajn min tlachat. Taky nikde nepisu jak Tourancky kloužou, neb jsem na nich nikdy nejel....
Chci podpořit Pertlu, jezdim taky Mitas , momentálně E 08 na 12GS a naprostá spokojenost. Nejdřív jsem je nechtěl dát právě kvůli příspěvkům od borců, co je nenazuli a jen na ně plivou, ale řekl jsem si že je zkusím, abych si udělal vlastní názor.Drží, nekloužou. Zkuste je, kdo o nich přemýšlíte.
Nerozohnil. Někdo to říct musel Chápu ze je snadnější sedět doma na prdeli, leštit LCcko a na webu tachat. Proč taky poskytovat seriózní informace.... O tom jak všechny Mitasky strašně kloužou si bežtete psát na motorkare.cz (nebo je vyzkousejte a az pak hodnotte), tady je porad doufám dost lidi co ocení pravdivé informace a ne plevel.... Proto od jisté doby nechodim na m.cz, neb tam je to už jen plevel a kraviny.
No já já jezdím Heidenau k60/r1200gs. Letos na dovolené v bosně s kamarádem, který má e07/f800gs a zatáčky jsme řezali oba stejně. On i více, bo je vyježděnější. Na šutrech v dešti taky OK. Je fakt. že jsme když pršelo, tak jsme jeli opatrněji a bez úproblémů...
E07 jsem nikdy nejel, ale z tohohle hlediska můžu říct, že je to srovnatelné s K60, co se přilnavosti týče.
Když je vůle, cesta se najde