EDIT: .. taky hlasuji pro predani zbylych prachu. Nemocenska je v podstate k nicemu, pokud nema kliku na zamestnavatele (jako ja), kterej to pak (v podobnych pripadech) nejak dorovna (kdyz zamestnanec neni uplny lempl).
Upravil Bubak dne 09.09.2013 13:23
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Hlásím že před pár min. mi pošťák předal balík z DE. Po tel.domluvě s Vevisem, jsem vše překontroloval a vše je v pořádku
Milan V přiložený následující obrázek:
ripper napsal:
Krásné...
Jak budeš vědět nějaké info o Bohušovi, dej vědět.
poslední zprávu jsem předal Vevisovi a ten ji zveřejnil. Zatím čekám..snad budu dnes něco vědět. Dneska si na Bohumila otevřeme další ořechovku
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
TomasTT napsal:
vevis: přišlo mi že platba na Paypal byla akceptovaná, tak to funguje na ten mail, co jsi psal
cechi: bacha akorát na to, že když dáš platbu a zadáš tam že jde o převod mezi přáteli, tak ten poplatek za převod bys měl platit ty, jinak to z cílové částky seříznou příjemci.
Ja se svou anglictinou az vcera prisel na to,ze tu platbu musim akceptovat.A taky na to,ze mi to prijde na paypal ucet a od tam tud si to musim preposlat na svuj ucet.Udelal jsem to vcera vecer.Ma to trvat 1-2 dny,tak zitra by to tam melo byt.Udelal jsem najednou platbu od tebe,slamaka a cechiho.
Ja byl zvyklej pouzivat paypal(ten mi navic kdysi udelal bracha)pouze k placeni na ebay,kde krome zadani hesla je vsechno prednastavene.Takzenejake prevadeni penez z paypal uctu na normalni ucet atd.pro mne byla trochu novinka.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vojta napsal:
Ja to poslal sem 670100-2203965768/6210 tak mi aspon reknite ze to doslo do spravnych rukou.
Poslal jsi to spravne.Ten ucet je zverejneny i ve zprave o sbirce pro Bohumila na hlavni strane.
Upravil vevis dne 24.10.2013 20:58
Jen je skoda jedna vec... vite vsichni ze delame bmw dily, doplnky a prislusenstvi a nikdo se nezepta...tento BMW model ma objednací cislo 80430300708 a mame ho u nas v ceniku za 1.191,-kc vcetne DPH.... a pro tuto zalezitost by se udelala specialni jeste výhodnější cena
Upravil jezek dne 09.09.2013 16:31
jezek napsal:
Jen je skoda jedna vec... tento BMW model ma objednací cislo 80430300708 a stoji u nas 1.191,-kc vcetne DPH....
coze? to, co Vevis koupil na ebayi za 2x tolik???
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Myslim,ze ten prvni by byl to prave!Kdyz se domluvime,klidne ho koupim a zaplatim pres paypal.Mohl bych ho nechat poslat treba k Tondovi,ktery mu ho preda.Penize se rozpocitaji na lidi kteri se pridaji a ti mi poslou kazdy svuj dil.Nebo to klidne muze koupit nekdo jiny,to je jedno.
Tak to me fakt stve,ze jsi se s tim neozval driv.Nenapadlo to fakt nikoho.A i modely od schuco stoji pres 60eur.Navic treba model 80g/s PD neni uz ani na ebay,tak jsem fakt netusil ze je prodavate a za takovou cenu.
PS:kdysi jsem si u krotila objednal kryt na riditka na PD,ktery byl v ceniku i s cenou.Nikdy mi neprisel a casem ho z ceniku smazali.
A mel jsem doma orig.bmw model 1100gs,ale byla to velikost asi 1:20.Jsi si jisty,ze je to ten samy 1:10?
Upravil vevis dne 09.09.2013 16:57
Ták jo, něco málo jsem odeslal na účet.... Jinak ten model F650 mám doma a stál mě i s poštou kolem 550 kč ... nádhernej
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...