Emane, jsem si vědom, že jsi dysgrafik/dyslektik a chceš mi zaplatit plnou kupní cenu ve výši 52tis a jen jsi napsal 25tis. Já Ti čeče rozumím, ale právě, že jsme jedna rodina a já se chovám slušně, tak to kolo nabízím za 35tis a rozumné dohodě se nebráním.
Takže vyklep prasátko, dojeď do Liberce a v so už můžeš na svém new kole pro rohlíky.
Ostatním omluva, ale s tím chlapcem od Jizery to není jednoduché ;o)))
www.jantruhlar.cz
Tobě se to vejde do auta Já v autě nebo na střeše - zamykatelnej nosič od Hakra, ale ani tek bych to nenechával bez dozoru. Kolegyně z práce má nějakej starší model držáku Thule a minulej pátek se zastavila na 15 minut v Tescu a když se vrátila, tak kolo pryč a nosič rozlámanej
ok, tak zkus rozumnou dohodu
kolo je fakt ok, dám za něj ruku do ohně (dokonce i tu svoji) a opravdu se ho nebojím prodat komukoli, rozuměj známému, sousedovi, apod., tzn. člověku, kterého potkávám, budu potkávat, můžu potkávat kdykoli a vždy budu v klidu, protože je to ok
já to řešil před cca 14ti dny. Vždycky jsem vozil kola na střeše, měl a mám Thule ProRide 591 http://www.obchod...e-591.html. Vozil jsem je na Mondeu, Touranu. aktuálně mám Sharana, který je vyšší, já jsem pořád stejně malej a při výměna za kola s 29palcovými koly a širšími řídítky to je již puzzle to tam naskládat. 3 kola tam dám, ale 4 je už dost. Odmítám hýbat se sedly, natáčet řídítka a chovat se jinak necitlivě ke kolu.
Pořešil jsem tedy držák na tažné zařízení, je skladný a lehce ho složíš do kufru, když parkuješ delší dobu někde u nás ;o)). Jinak třeba ve Fr. nemůžeš na dálnici s koly na střeše, ale pouze na tažným za autem. taky s tím vjedeš příp. do podzemní garáže, přístřešku apod..
Jsem si vědom, že za autem se víří prach, ale myslím, že se to dá zvládnout a není to tak hrozný. Jinak, mám pojištění od Kooperativy, ProSporty, nejvyšší plnění a hradí nejen poškozená/ukradená kola/lyže, ale i držáky, střešní boxy apod..
www.jantruhlar.cz
...bohužel ne, musím na jednu stavbu na sever, takže nemohu na jih...
Já tam taky nejedu,Šárka má po dlouhé době hlídání našeho prcka přez víkend zajištěný,tak valíme po dlouhé době vedvou aspoň do alp,možná do slovinska,nějak sem si letos neužil kloudnejch zatáček zatím:-)
...no ty mi dáváš. 30 je málo, při Tvých vyjednávacích schopnostech by jsi mě oholil na kůži, takže máš PM a zítra přijeď. Po obědě jedeme singltrek ;o))
čus H
www.jantruhlar.cz
Neresil jste nekdo jak nejak rozumne prevazet MTB na motorce? :-)
Mam tady na pristi vikend takovy logisticky problem a tato varianta by mne vytrhla trn z paty.
maramaracz napsal:
Neresil jste nekdo jak nejak rozumne prevazet MTB na motorce? :-)
Mam tady na pristi vikend takovy logisticky problem a tato varianta by mne vytrhla trn z paty.
tak to by mě taky zajímalo, jsem zvědav s čím kdo přijde.
kdysi tu byla fotka, myslím, že přední vidle připevnění hned za jezdcem a kolo směrem dozadu v ose motorky, ale jak to bylo přidělaný, to netuším. Ale takto by se to asi dalo vymyslet.
Lyžování, tedy běžky jsem vyřešil, ty si nechávám nahoře na Nové louce v Jizerkách v hospodě a nahoru jezdím na kole, tedy to je až k jaru, jinak nahoru jezdím autem ;o))
www.jantruhlar.cz