jencekgs napsal:
Napadlo me, ze by mohli vsichni zucastneni napsat, zda cvici, jake maji ubytky a tak.
Myslim ze by to nebylo spatne.
Ja mam 6kg dolu, je nejvyssi cas zastavit pad hmotnosti.
Jinak cvicim cca 2x v posilce a tak 3x doma.
Dobre TY!
Ja mam pas zhruba stejny a 3kg nahore... Objemovy trenink 2x tydne, 1x tydne KMG a 1x tydne kruhac zamereny na nohy. Nabirat mi teda vazne jde. Ale zdaleka ne cista hmota! Do konce pristiho tydne pojedu objem a pak redukce. Ale do 20.3. vysledek 100%ni urcite nebude. Nejak to snad preziju, ze nevyhraju. Bahnak je az 16.5. a to uz budu v zavodni forme, to je pro me hlavni!
Hodne zdaru vsem!
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
5kilo nahoře. 4-5x týdně posilovna(cca 1,5hod z toho 40min rotoped), něco málo doma ale spíš jen protahování.max 2x týdně hospoda Na pupku už je to docela znát.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tak jsem se ráno taky zvážil
mám dole 4kg
ale mám taky zánět v rameni, což už teda trvá asi dva měsíce, ale dneska mi předepsal nic nedělat, antibiotika a rehabilitace...
chodím běhat a plavat, fitko jsem musel úplně vypustit, to s tim ramenem nejde, doma se přinutím občas do par srdů lehů.. žadný zazrak
no pivko si dam každy den, aspon jedno..
Věra Mikulcová, nebo-li Venda Mikulec Když jsem ještě jezdil s bývalou po závodech, tak ona tam byla se svou přítelkyní, která závodila ve stejné kategorie, jako bývalá. Při porovnávání (jako myslím svalového rozvoje v jednotlivých otočkách) na ní z publika Věra křičela - to jsem si ještě myslel, že je to její přítel. O přestávce jsem Věru viděl jít na dámský záchod - a to jsem byl velmi zmaten, nejdřív jsem byl totiž přesvědčen, že si frajer spletl dveře...
Upravil MartinM77 dne 04.02.2015 19:59
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..