Pavel GS vyletnik napsal:
Tak budu muset i s motorkou - dnes jsem jí vytahl na výlet a na pumpě koukám že mi STK prošla loni v březnu. Ajaj Už se v tom nějak ztrácim - mám tam tenhle kufr a celé to dost přesahuje za značku. Pochopitelně od toho nemám žádný papíry. Prosím, jak to je ?
Dík
Tenhle je od BMW ale vtipně zrovna tyhle kufry a držáky nebyly homologovaný společně s motorkou, takže kdyby prudili na STK tak holt držáky sundáš no. S kuframa tam nemusíš jezdit vůbec, prostě kufry nespadají pod STK vůbec. Jako kdybys je neměl.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
vevis napsal:
A jeste jedna vec.Na ježdení do práce mám stary zachovaly fiat punto jako na foto,jen v jiné barve.Samozrejme v TP zadne desigenove upravy zapsané nejsou,i kdyz tato není nijak neobvyklá.Tady se asi mohu pouze modlit.
Ja z toho ty prahy a prodlouzení narazníku klidne orvu,ale stve me,ze tim prijdu o prední mlhovky,ktere maji na palubce orig.tlacítko.
On je problem,ze driv se to neresilo a v puvodních technicákách z ciziny,ty upravy byvali i dopsane.Ale pokud si o to clovek vylozene nerekl,tak pri prihlásení u nás se to vetsinou nedopisovalo.
Tak auto je po STK.Pouze folie ze skel museli dolu.Ale to me vubec netrapi.
Mam presně toto,pouze v zelené barvě.
vevis přiložený následující obrázek:
[43.98Kb]
Upravil vevis dne 07.06.2016 20:27
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Hosi STK je a bude vzdy na urcitych mistech uplne vpohode. Ja se bojim hlavne aktivnich policistu na silnici.
Dokazu pochopit, ze chteli ze silnic dostat, home made vozidla, trubky misto vyfuku, neviditelne spz, neviditelne blinkry a chopry s kravima hlavama na prednich vidlich, ale to co vytvorili je masakr nad masakry.
Takze drzim place vsem, ja mam uz nastesti vsechny vozidla po STK a ted uz jen nepotkat policajty
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak jsem si dal tento týden 2x STK s motorkama a úplně v pohodě. Ptal jsem se i na padací rámy a podobné věci. Prý to nijak zvlášť neřeší, pokud to nemá ostré hrany nebo není posvařované z lešenářských trubek... :-) Žádně atestace ani osvěčení nevyžadují. Pokud to mám shrnout, tak je to stejné jako dřív, pouze přibylo focení.
Jen abych to neměl tak fádní, J350 mě po 15km začala zlobit a vynechával jeden válec. Tak jsem na STK přijel za pěkné kanonády z výfuku... :-)
Hosani dneska jsem dostal odpoved vyrobce mych padaku RDMoto jak se divaji na platnou legislativu:
Dobrý den,
řešit to nebudeme, je to jen výmysl v ČR a nikde v EU nemusí být padací rámy homologované.
Před měsícem jsme vznesli dotaz na DEKRA a i na Ministerstvo dopravy. Bez odpovědi.
Děkuji.
schrek napsal:
Dobrý den,
řešit to nebudeme, je to jen výmysl v ČR a nikde v EU nemusí být padací rámy homologované.
Před měsícem jsme vznesli dotaz na DEKRA a i na Ministerstvo dopravy. Bez odpovědi.
Děkuji.
O STK nejde, to si umim poresit. Desi mne ale predstava, ze na silnici narazim na organa, kterymu manzelka vecer nedala. A ze tenhle legislativni zprasek nikdo resit nechce, to uz u nas holt takova tradice. Ja byt autorem, taky bych se k tomu neznal.
Ale vazne, mozna by skutecne bylo na case vytahnout pred vladu, ciste demonstrativne, za ucasti medii - abychom ukazali, ze my si uz dal sr*t na hlavu nenechame.
Presne jak pises a ja to psal taky STK je sumak to vzdy nejak jde a nejak slo a pujde, ale blbej organ na silnici s tim clovek moc nenadela , kdyz pojede podle priruck y
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Dnes STK na moji 1200 gs r.v.2012. Mám padáky sw motech, desierto, přední plastový kryt na světle, čínský led světla asi bez homolgace a kufry + nosiče kufru bvg Opava.
Zkontrolovali zda vše svítí a bliká. Technik pomackal brzdy, nafotil a bylo hotovo. Cca 15 minut. Cena 550 Kč. STK Brno, videnska 267. BMW 1200 GS a ///M3
aldags1 napsal:
Dnes STK na moji 1200 gs r.v.2012. Mám padáky sw motech, desierto, přední plastový kryt na světle, čínský led světla asi bez homolgace a kufry + nosiče kufru bvg Opava.
Zkontrolovali zda vše svítí a bliká. Technik pomackal brzdy, nafotil a bylo hotovo. Cca 15 minut. Cena 550 Kč. STK Brno, videnska 267.
gut. Pokud se tu budou cukat, snad lepsi zajet tam.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Byl jsem na STK s Citroen Berlingo, stáří 4r.vše v pořádku, ale neprošel...
Okno u zadních výklopných dveří je polepené perforovanou fólií s reklamním potiskem. Fólie má atest.
Technikem bylo jako důvod uvedeno, že na zadním okně se nesmí nic nacházet. Pouze pokut by bylo vozidlo v kategorii N1 tak by to jako závada nebylo a tam je polepení uvedenou fólií povoleno.
Dotazem na vedlejší STK nám bylo řečeno, že to jako závadu neřeší.
aldags1 napsal:
Zkontrolovali zda vše svítí a bliká. Technik pomackal brzdy, nafotil a bylo hotovo. Cca 15 minut. Cena 550 Kč. STK Brno, videnska 267.
sem to máš blíž, stk Pecha, MB, Havlíčkova 1432
zcela v klidu, i v sobotu, ale bez kouzla orientu
říkám si hurikán
aldags1 napsal:
sem to máš blíž, stk Pecha, MB, Havlíčkova 1432
zcela v klidu, i v sobotu, ale bez kouzla orientu
dik. ceka mne ted hned nekolik technickejch za sebou.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
aldags1 napsal:
Hicksi, bacha!, to musíš ale přijet do Brna. Tam Tě znásilní, okradou....., bacha je to Orient!!. -))
Upravil aldags1 dne 14.06.2016 16:38
BMW 1200 GS a ///M3
Vcera STK Na Vybezku Praha 9 zcela bez problemu. Folie na zadnich oknech bez atestu bez problemu prosly. Dal jsem dotaz na motodoplnky pri STK. Odpoved byla, ze pokud to nebude ocividne bastleni neni problem aby prosly. Jinak jeden technik pry ma R1150GS. Nebyl jsem tam poprve. Co se tyka pristupu a komunikace za me tuto STK v Praze doporucuji.
Upravil Ivanhoe dne 15.06.2016 07:34
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000