a/ obchodní cestující nabízí unaveným motorkářům k pohodlnější chůzi hůlky z aluminia
b/ cestář-geodet v orange kamizole vysvětluje pocestným, že když tak blbě stojí nemůže vyměřovat
c/ vášnivý amatérský fotograf se chlubí novým "motobmwgsstativem"
a/ obchodní cestující nabízí unaveným motorkářům k pohodlnější chůzi hůlky z aluminia
b/ cestář-geodet v orange kamizole vysvětluje pocestným, že když tak blbě stojí nemůže vyměřovat
c/ vášnivý amatérský fotograf se chlubí novým "motobmwgsstativem"
to prezi: Je to ten obchoďák, že jo?
Upravil vrtuleGS dne 11.08.2009 07:32
prezi až to bude chtít jednou fakt umýttak to bude muset nejdřív nechat projet tryskačem
to umytí bylo fakt zcela zdarma
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
to PavelGS a Bystřické: kurňa chlapi, v neděli jsem utratil 30Kč za hrubou očistu na vafce u pumpy ...když jsem potom otřel nádrž a zoban, tak z pěti-šesti metrů vypadá Bramborka jako nová ...kdybych nevěděl, že hned jak bych ji umyl načisto s váma zase pojedu nějakou špínou, tak bych se dal do leštění ...takto to teda raději ještě odložím
Upravil prezi dne 11.08.2009 20:44
to zní dobře, zkusil bych se urvat a jet taky....pokud mi to vyjde
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
...už se to rýsuje chlapci, doufám že se vám to bude líbit ...určitě vezmu něco z tipů od vrtuleGS a přidáme třeba výjezd na super vyhlídku na Bůřově nad Valašskou Bystřicí či přejezd CZ - SK hranice "skrz" Kasárne ...objednejte hezké počasí, budou panorrááámata