paja1 napsal:
Jaka podpasovka?
Kdo chce jit treba jen na policajta tak musi projit fyzickymi testy. Tady se bavime o prezidentu republiky neboli vrchnim veliteli ozbrojenych sil.
To jako myslíš, že by prezident (v jeho věku) měl dělat fyzické testy?
To už je tedy hodně mimo....
Přeji Ti, až budeš mít přes 70, aby ses mohl bez potíží pohybovat. Uvidíš, že v tom věku už to není samozřejmé...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
paja1 napsal:
Jaka podpasovka?
Kdo chce jit treba jen na policajta tak musi projit fyzickymi testy. Tady se bavime o prezidentu republiky neboli vrchnim veliteli ozbrojenych sil. To by mohl byt schopen hodku postat.
Sice s tím nesouhlasím,ale chápu co je k tomu vede. Kde není myšlenka a názor musí se najít aspoň nějaká výhoda. Ještě by se mohlo místo mluvené formy diskuse zkusit forma písemnná, že by názory četl moderátor a profesor mohl něco opsat jak už za tak krátkou dobu párkrát předvedl.
Drahoš vs. Miloš v TV na Primě - to je poprava Drahoše v přímém přenosu. Chudák koktá, nemá názor, nestíhá argumentovat, mít v brejlích skla, tak se mu snad orosily... Toto na hradě, tak jen s prostěradlem místo strašidla.
Jinak forma show s hulákáním publika nic moc....
Upravil Hrabe_X dne 23.01.2018 21:29
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
tomtom napsal:
Pozér bez názoru a s křivým úsměvem jestli totok bude na hradě Pán Bůh nám pomáhej.
Ale nedal Milošovi šanci. Než ho stihl ztrapnit, udělal to za něho sám.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
dostava tam docela kour v diskuzi (pod vlastnim clankem) a z Tebe to sdilenim tehle divnolidi dela trochu hlupaka.
Nepotrebujeme propagandu, pritahni nekoho normalniho. Teda jestli existuje
Mmch dvoutaktni slunicko Priban je osobnostne nechutny... neda se s nim normalne diskutovat.
Upravil hicks dne 23.01.2018 21:37
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hrabe_X napsal:
Drahoš vs. Miloš v TV na Primě - to je poprava Drahoše v přímém přenosu. Chudák koktá, nemá názor, nestíhá argumentovat, mít v brejlích skla, tak se mu snad orosily... Toto na hradě, tak jen s prostěradlem místo strašidla.
Jinak forma show s hulákáním publika nic moc....
ze bych se podival na zaznam?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Určitě nebudu nosit placku vítěze voleb,ale to Želé tam fakt nechci i kdyby tam ovar vystupoval v teplákách s flekem- víte kde mám na mysli!
...a doplním, že mám fakt u pr.dele , jestli toho či onoho podporuje hrusinsky nebo nějaký hůlka!
Upravil GSSG dne 23.01.2018 21:50
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
No nevím, po té debatě nic moc koho volit? Musím se zamyslet nad tím co nás má reprezentovat, zda kupka hnoje nebo panák v brýlích? Je pravda, že když někam přinesou tu kupku hnoje, že aspoň chvíli budou vědět, že tam byla o panákovi asi nic.
Ale co když mám brzy umře? Vždyť sotva stojí!
No nic zase budou nové volby a další kandidáti a lidi si to zaplatí však je to jen něco přes půl miliardy
paja1 napsal:
Jaka podpasovka?
Kdo chce jit treba jen na policajta tak musi projit fyzickymi testy. Tady se bavime o prezidentu republiky neboli vrchnim veliteli ozbrojenych sil. To by mohl byt schopen hodku postat.
Ještě bych Ti chtěl říci, že Franklin Delano Roosewelt kandidoval na prezidenta USA v kolečkovém křesle a nikomu to nevadilo....
Pavle, jako člověk, který se stará o kalendáře, jsem si Tě vážil, ale výše uvedeným příspěvkem jsi u mě skončil jako normální buran (slušně řečeno)...
Posmívat se starým a nemocným je ubohost největšího kalibru - to platí i pro toho k....a Feniče a jiné.
"Nikdy nevíš, kdy budeš potřebovat pomoc od druhého člověka"...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
GLOSA POLITOLOGA. „Jiří Drahoš v čelním střetu obstál. Byl sice poněkud prkennější než Zeman, ale dovedl mluvit odhodlaně, srozumitelně. Na Zemanovi bylo patrné, že je lepší rétor, ale zároveň bylo evidentní, že ho opouštějí životní síly. To podtrhl malý, ale důležitý detail, že Jiří Drahoš na počátku i na konci povstal, Zeman se o to na konci pokusil, ale opíral se o hůl a vzbuzoval spíše lítost. Prostředí bylo prozemanovské, jak v tom smyslu, že Zemanovi přívrženci dělali větší hluk, tak ve smyslu výběru otázek a jejich prezentace v podání TV Prima (její redaktorky). Zejména u tématu migrace šlo ze strany TV Prima o vyloženou demagogii. Souboj bych zhruba ocenil jako remízu, ale jelikož to byla remíza na hřišti soupeře, šlo spíše o Drahošovo mírné vítězství," komentuje debatu politolog Josef Mlejnek.
Na toto vystoupení není třeba názorů politologa. Každý se může podívat a udělat si názor vlastní.
Já viděl člověka s naučenými výpady a několika odpověďmi na připravené okruhy, které neuměl ani odprezentovat bez koktání. Na Zemanovi otázky neodpověděl nebo odpověděl útokem, za který byl sestřelen. Viz. církevní restituce, BIS...atd.... Drahoš to absolutně nezvládl a co nám zítra napíše Mitrofanov, Pehe a další chytráci, to je jenom propaganda. Já jsem to viděl a myslím si svoje...
Upravil Hrabe_X dne 23.01.2018 22:44
H.
Hobr: A byl to prave Rooseveltuv zdravotni stav, kteremu historikove pricitaji vyklizeni pozic spojencu v zaveru II. sv valky. To se tyka Jaltske konference, kde Stalin prevzal iniciativu, prenechani osvobozeni Berlina a Ceskoslovenska Rusum. Dusledky zname.
To jen tak na okraj. Kdyz se rekne A, je potreba rici i B. Sezeni na kresle bych nikomu nevycital, ale svoji roli to sehrat muze. Resp. sehralo.
Upravil cibus dne 23.01.2018 22:53
Roman Jakub napsal:
GLOSA POLITOLOGA. „Jiří Drahoš v čelním střetu obstál. Byl sice poněkud prkennější než Zeman, ale dovedl mluvit odhodlaně, srozumitelně. Na Zemanovi bylo patrné, že je lepší rétor, ale zároveň bylo evidentní, že ho opouštějí životní síly. To podtrhl malý, ale důležitý detail, že Jiří Drahoš na počátku i na konci povstal, Zeman se o to na konci pokusil, ale opíral se o hůl a vzbuzoval spíše lítost. Prostředí bylo prozemanovské, jak v tom smyslu, že Zemanovi přívrženci dělali větší hluk, tak ve smyslu výběru otázek a jejich prezentace v podání TV Prima (její redaktorky). Zejména u tématu migrace šlo ze strany TV Prima o vyloženou demagogii. Souboj bych zhruba ocenil jako remízu, ale jelikož to byla remíza na hřišti soupeře, šlo spíše o Drahošovo mírné vítězství," komentuje debatu politolog Josef Mlejnek.
Vikec napsal:
To se podívej,celkem fraška. Totálně neprůbojnej,neslanej nemastnej blekota. Začínám si myslet že si s tym jeho tažením na hrad dělají lidi srandu:-)
Teda ten moderator...."Co to je, Voříšku? Tak osm let jste vyrušoval a teď tohle."
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven